Πρόβλημα με Include

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με Include

Δημοσίευση από dpa » 19 Φεβ 2012 19:10

Παιδιά καλησπέρα,

Έχω ένα αρχείο το οποίο το έχω ονομάσει JsLibrary.php και το έχω στο root κατάλογο.

Μέσα εκεί έχω αυτά

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript" src="js/jquery-1.5.2.min.js"></script> 

<script type="text/javascript" src="js/fancybox/jquery.mousewheel-3.0.2.pack.js"></script> 
<script type="text/javascript" src="js/fancybox/jquery.fancybox-1.3.1.js"></script> 
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="js/fancybox/jquery.fancybox-1.3.1.css" media="screen" /> 

<link href="js/jquery-ui-1.8/css/ui-lightness/jquery-ui-1.8.10.custom.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> 
<script type="text/javascript" src="js/jquery-ui-1.8/js/jquery-ui-1.8.10.custom.min.js" language="javascript"></script>  

<script type="text/javascript" src="js/jquery-ui-1.8/js/jquery.ui.datepicker-el.js" language="javascript"></script>   

έχω και έναν φάκελο products και μέσα έχει ένα αρχείο AddProduct.php

σε αυτό το αρχείο κάνω include_once("../JsLibrary.php");

Αλλά δεν παίζουν τα αρχεία που έχω μέσα στο JsLibrary

Αν το αρχείο ήτανε στο root κατάλογο θα έπαιζε κανονικά. εδώ πως να το κάνω ???

ευχαριστώ πολύ

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Include

Δημοσίευση από gvre » 19 Φεβ 2012 20:49

Δεν παίζουν επειδή τα ψάχνει στο path "products/js/..." το οποίο δεν είναι σωστό. Βάλε σε όλα τα paths να ξεκινάνε με / και λογικά θα είσαι εντάξει.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με Include

Δημοσίευση από dpa » 20 Φεβ 2012 10:09

φίλε έβαλα δεν δουλεύει

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript" src="/js/jquery-1.5.2.min.js"></script> 

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Include

Δημοσίευση από ThyClub » 20 Φεβ 2012 11:23

στο αρχείο θα βάλεις paths με ../:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript" src="../js/jquery-1.5.2.min.js"></script> 
αν και όπως το έχεις θα σου βγάλει αλλού προβλήματα

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με Include

Δημοσίευση από dpa » 20 Φεβ 2012 11:24

Το γνωρίζω ότι βγάζει αλλού προβλήματα!

Πως είναι το σωστό να το κάνω

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Include

Δημοσίευση από ThyClub » 20 Φεβ 2012 11:41

ποιός ο λόγος να έχεις το AddProduct.php στον φάκελο products?

Αν δεν υπάρχει κανένας, τότε τράβηξε το στο root και συνέχισε να δουλεύεις εκεί.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6229
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με Include

Δημοσίευση από fafos » 20 Φεβ 2012 16:08

ola auta einai apotelesmata kakou sxediasmou tou ergou... an analoneis ton xrono sou se kathe ergo gia toso apla pragmata to ex3s3s to thema..

h lysh einai aplh.. se ena monimo arxeio to opoio periexetai se oles tis selides (p.x. to config me ta stoixeia ths vashs) theteis kapoia settings... ena apo auta einai to url ths istoselidas sou p.x. $siteUrl = 'http://www.tositemou.gr';
Thn metavlhth thn vazeis meta se js,css, images, links kai alla paths pou prokeitai na xrhsimopoihseis se diafores selides:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript" src="<?php echo $siteUrl;?>/js/jquery-1.5.2.min.js"></script> 
<link href='h<?php echo $siteUrl;?>/css/style.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
<img src="<?php echo $siteUrl;?>images/image.jpg" />
klp klp
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με Include

Δημοσίευση από dpa » 20 Φεβ 2012 17:57

Είσαι σίγουρος ότι παίζει ?? εμένα τοπικά δεν παίζει

Η Δομή είναι η παρακάτω:

admin (root κατάλογος)
|_ JsLibrary.php (αρχείο) περιέχει όλα τα αρχεία javascript
|_ js (φάκελος)
|_ jquery-1.5.2.min.js
|_ products (φάκελος)
|_ AddProduct.php (εδώ κάνω include to * include_once("../JsLibrary.php");

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα με Include

Δημοσίευση από dpa » 20 Φεβ 2012 17:58

Είσαι σίγουρος ότι παίζει ?? εμένα τοπικά δεν παίζει

Η Δομή είναι η παρακάτω:

Κώδικας: Επιλογή όλων

admin &#40;root κατάλογος&#41; 
    |_ JsLibrary.php &#40;αρχείο&#41; περιέχει όλα τα αρχεία javascript 
    |_ js &#40;φάκελος&#41; 
         |_ jquery-1.5.2.min.js 
    |_ products &#40;φάκελος&#41; 
          |_ AddProduct.php &#40;εδώ κάνω include to * include_once&#40;"../JsLibrary.php"&#41;;

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες