Πέρασμα $_SESSION με $_GET

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
agrippas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 494
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 14:52
Τοποθεσία: Υπερπέραν
Επικοινωνία:

Πέρασμα $_SESSION με $_GET

Δημοσίευση από agrippas » 24 Φεβ 2012 23:14

Όχι, καθόλου μεγαλύτερο φόρτο. Είναι σαν να κάνει ένα πολύ γρήγορο query στη database. Και τα queries ένα γρήγορο γράψε/διάβασε στο δίσκο είναι.

tango
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: 20 Σεπ 2011 05:32

Πέρασμα $_SESSION με $_GET

Δημοσίευση από tango » 01 Μαρ 2012 18:17

Κανε απλά ένα bridge ανάμεσα στα 2 sites. Π.χ. αν σε ενδιαφέρει καποιος που έχει κάνει login στο site B να μην χρειάζεται να κάνει login στο site A, μπορεί να κάνεις κάτι σαν το παρακάτω:
Site A -> iframe (lander με unique token) (site B) -> iframe (token response) (site A) - Ανάλογα την απάντηση αποφασίζει το site A να κάνει login ή όχι τον χρήστη.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πέρασμα $_SESSION με $_GET

Δημοσίευση από korgr » 01 Μαρ 2012 19:05

Εκτός από το login με ενδιέφερε πολύ το καλάθι αγορών και κάποιες άλλες παράμετροι.
Στηρίζω πολλά σε js και session στις εφαρμογές μου. Αν κάτι από αυτά τα δύο δεν είναι ενεργοποιημένο, ο χρήστης βλέπει ειδικό screen και μένει στην απ' έξω!

Τελικά υλοποιήθηκε με την πρόταση του agrippas και δουλεύει τέλεια!
Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις και τις υποδείξεις σας :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες