Περίεργο πρόβλημα έπειτα από σύνδεση σε https

Πληροφορίες σχετικές με τα τοπικά δίκτυα, WiFi, τον εξοπλισμό, τις εφαρμογές τους και σχετικό λογισμικό.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
txc
Δημοσιεύσεις: 626
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 23:08

Περίεργο πρόβλημα έπειτα από σύνδεση σε https

Δημοσίευση από txc » 21 Φεβ 2012 22:01

Καλησπέρα παιδιά,
έχω ένα website που χειρίζομαι, μέχρι σήμερα συνδεόμουν κανονικά στην ιστοσελίδα χωρίς πρόβλημα.

Ήθελα να δω κάποια πράγματα στη βάση δεδομένων, συνδέθηκα στο url του plesk με την ip του server, μπήκα δούλεψα κανονικά και μετά από λίγο διάστημα δεν μπορούσα να φορτώσω τη σελίδα του plesk
έπειτα προσπάθησα να συνδεθώ στο website με το url κανονικά και δεν άνοιγε η σελίδα, ούτε pink από cmd έκανε

μίλησα με κάποια παιδιά και το site είναι online κανονικά

έκανα restart του router και καθάρισα ιστορικό κλπ και με τα πολλά ξανασυνδέθηκα αλλά με ξαναπέταξε, έπειτα δεν μπόρεσα να ξανασυνδεθώ

στο configuration του router δεν υπάρχει αποκλεισμένη διεύθυνση

τελικά βρήκα ένα γειτονικό wifi ανοικτό και άνοιξε κανονικά η σελίδα, άρα κάπως είναι θέμα router και σύνδεσης

έχει κανείς καμιά ιδέα? είναι απίστευτα εκνευριστικό όλο αυτό

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Περίεργο πρόβλημα έπειτα από σύνδεση σε https

Δημοσίευση από Cha0s » 21 Φεβ 2012 23:18

Κάνοντας restart τον router σου άλλαξε η IP σου;

Αν όχι, τότε παίζει το firewall του server να σε έχει κάνει block για κάποιο λόγο (πχ πολλαπλές αποτυχίες σύνδεσης ή πολλά ταυτόχρονα connections).

txc
Δημοσιεύσεις: 626
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 23:08

Περίεργο πρόβλημα έπειτα από σύνδεση σε https

Δημοσίευση από txc » 22 Φεβ 2012 08:39

δε το θυμάμαι αν άλλαξε η Ip

θα δω αν μιλήσω με το διαχειριστή του server να δω τι γίνεται

Απάντηση

Επιστροφή στο “Δίκτυα, WiFi και εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες