Πέρασμα μεταβλητών σε άλλη σελίδα χωρίς submit

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
rafinos
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: 15 Μάιος 2011 00:20
Επικοινωνία:

Πέρασμα μεταβλητών σε άλλη σελίδα χωρίς submit

Δημοσίευση από rafinos » 25 Φεβ 2012 18:22

Γεια σας!!!
Υπάρχει τρόπος να περάσω τιμές από ένα αρχείο
php σε κάποιο άλλο php αρχείο χωρίς submit!!!!

Δηλαδή σε κάποια φάση πατάω κάποιο λίνκ και πηγαίνω σε άλλη σελίδα.... θέλω να κρατάω τις τιμές και να χρησιμοποιούνται στην άλλη σελίδα!

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πέρασμα μεταβλητών σε άλλη σελίδα χωρίς submit

Δημοσίευση από gvre » 25 Φεβ 2012 20:06

Πέρνα τις στο url και διάβασέ τις από το $_GET.

rafinos
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: 15 Μάιος 2011 00:20
Επικοινωνία:

Πέρασμα μεταβλητών σε άλλη σελίδα χωρίς submit

Δημοσίευση από rafinos » 25 Φεβ 2012 20:28

δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;;;;

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Πέρασμα μεταβλητών σε άλλη σελίδα χωρίς submit

Δημοσίευση από gvre » 25 Φεβ 2012 20:36

<a href="page.php?foo=bar">link</a>

Στην page.php τη διαβάζεις με
$foo = $_GET['foo'];

rafinos
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: 15 Μάιος 2011 00:20
Επικοινωνία:

Πέρασμα μεταβλητών σε άλλη σελίδα χωρίς submit

Δημοσίευση από rafinos » 25 Φεβ 2012 21:02

αυτό το κατάλαβα... μάλλον έτσι θα γίνει η δουλειά!!!
να σαι καλά!!! :)

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πέρασμα μεταβλητών σε άλλη σελίδα χωρίς submit

Δημοσίευση από korgr » 25 Φεβ 2012 23:58

Μπορεις και με session μεταβλητες

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης