Yπαρχει λυση , τα scripts να εμανιζονται πανω απο τα flash ?

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
GGATZOS
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 04 Οκτ 2009 22:56

Yπαρχει λυση , τα scripts να εμανιζονται πανω απο τα flash ?

Δημοσίευση από GGATZOS » 16 Μαρ 2012 18:16

Καλησπερα , εχω τοποθετησει στην ιστοσελιδα μου ενα script με μπουτον και αλλο ενα με φωτογραφιες και τα δυο αλλα και καποια αλλα που εχω δοκιμασει , οπου συαναντιουντε με flash εφαρμογες περνανε κατω απο τα flash. Υπαρχει κατι ετσι ωστε τα scripts να εμανιζονται πανω απο τα flash ?

Άβαταρ μέλους
Easyrider
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 21:26
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Yπαρχει λυση , τα scripts να εμανιζονται πανω απο τα flash ?

Δημοσίευση από Easyrider » 16 Μαρ 2012 18:52

Στειλε λινκ τη σελιδα με το "conflict" :wink:
Δημήτρης

Άβαταρ μέλους
vortalifer
Δημοσιεύσεις: 769
Εγγραφή: 02 Ιουν 2003 15:30
Επικοινωνία:

Yπαρχει λυση , τα scripts να εμανιζονται πανω απο τα flash ?

Δημοσίευση από vortalifer » 16 Μαρ 2012 19:46

Κανε τα flash wmode= transparent


Κώδικας: Επιλογή όλων

<param name="wmode" value="transparent">

GGATZOS
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 04 Οκτ 2009 22:56

Yπαρχει λυση , τα scripts να εμανιζονται πανω απο τα flash ?

Δημοσίευση από GGATZOS » 09 Απρ 2012 16:44

Vortalifer ευχαριστω για την βοηθεια , στον παρακατω κωδικα ομως , παραμενει το προβλημα (ο κωδικας που ειναι ενας player και δυστιχως περναει πανω απο το script) μηπος μπορεις να το διορθωσεις γιατι δεν ξερω και πολλα απο κωδικα . Τελος ηθελα να μαθω ανα γνωριζεις στην περιπτωση οπου σε iframe της ιστοσελιδας μου τραβαω καποια σελιδα flash οπως η WIX αν γινεται με καποιο τροπο , μην περναει αυτη πανω απο το script.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
<OBJECT WIDTH="270" HEIGHT="63" ID="player" CLASSID="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" >

<PARAM NAME="URL" VALUE="http://24streams.net:8025" /> <PARAM NAME="captioningID" VALUE="cc" />

<PARAM NAME="AutoStart" VALUE="true" /> <PARAM NAME="AutoRewind" VALUE="true" /><PARAM NAME="FileName" VALUE="http://24streams.net:8025"><PARAM NAME="ShowControls" VALUE="true"><PARAM NAME="ShowDisplay" VALUE="false"><PARAM NAME="ShowStatusBar" VALUE="true"><PARAM NAME="ShowTracker" VALUE="1"><PARAM NAME="ShowStatusBar" VALUE="1"><PARAM NAME="playcount" VALUE="9999">

<EMBED TYPE="application/x-mplayer2"

PLUGINSPAGE = "http://www.microsoft.com/Windows/mediaplayer/"

ID="player"

VALUE=" "

WIDTH="270"

HEIGHT="63"

AUTOSTART="true" SRC="http://24streams.net:8025" URL="http://24streams.net:8025" CAPTIONINGID="cc" AUTOREWIND="true" FILENAME="http://24streams.net:8025" SHOWCONTROLS="true" SHOWDISPLAY="false" SHOWSTATUSBAR="1" SHOWTRACKER="1" PLAYCOUNT="9999" object>

Άβαταρ μέλους
geoki
Δημοσιεύσεις: 309
Εγγραφή: 07 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Giannitsa

Yπαρχει λυση , τα scripts να εμανιζονται πανω απο τα flash ?

Δημοσίευση από geoki » 11 Απρ 2012 16:07

Σωστά σου απάντησε ο vortalifer

Ο κώδικας πρεπει να γίνει έτσι

Κώδικας: Επιλογή όλων

<OBJECT WIDTH="270" HEIGHT="63" ID="player" CLASSID="CLSID&#58;6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" >
	<PARAM NAME="URL" VALUE="http&#58;//24streams.net&#58;8025" /> <PARAM NAME="captioningID" VALUE="cc" />
	<PARAM NAME="AutoStart" VALUE="true" /> 
	<PARAM NAME="AutoRewind" VALUE="true" />
	<PARAM NAME="FileName" VALUE="http&#58;//24streams.net&#58;8025">
	<PARAM NAME="ShowControls" VALUE="true">
	<PARAM NAME="ShowDisplay" VALUE="false">
	<PARAM NAME="ShowStatusBar" VALUE="true">
	<PARAM NAME="ShowTracker" VALUE="1">
	<PARAM NAME="ShowStatusBar" VALUE="1">
	<PARAM NAME="playcount" VALUE="9999">
	<param name="wmode" value="transparent" />
	<EMBED TYPE="application/x-mplayer2" PLUGINSPAGE = "http&#58;//www. microsoft link to microsoft.com/ Windows link to Windows/mediaplayer/" wmode="transparent" ID="player" VALUE=" " WIDTH="270" HEIGHT="63" AUTOSTART="true" SRC="http&#58;//24streams.net&#58;8025" URL="http&#58;//24streams.net&#58;8025" CAPTIONINGID="cc" AUTOREWIND="true" FILENAME="http&#58;//24streams.net&#58;8025" SHOWCONTROLS="true" SHOWDISPLAY="false" SHOWSTATUSBAR="1" SHOWTRACKER="1" PLAYCOUNT="9999" />  
</object> 

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες