java askhsh

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
kwstasEPP
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 17 Μαρ 2012 13:15

java askhsh

Δημοσίευση από kwstasEPP » 17 Μαρ 2012 13:33

Ρε παιδια θελω μια μικρη βοηθεια... εχουμε μια ασκηση που μας ζηταει να φτιαξουμε ενα αντικειμενο να του ορισουμε και να αρχικοποιησουμε μεταβλητες να φτιαξουμε ενα constructor και μια μεθοδο... αυτο το κομματι ειναι σωστο

public class Car {

String colour = "black";
String TradeName = "AR";
int speed = 0;
int gear = 5;

Car (String clr, String Tn, int spd, int grs ){
colour = clr ;
TradeName = Tn ;
speed = spd ;
gear = grs ;
}

void accelerate (int gr){

gear = gr;
}
}
μετα μας ζηταει να δημιουργησουμε 30 αντικειμενα και μετα να τους αλλαξουμε το state με μια μεθοδο που εχω χρησιμοποιησει και εχω γραψει τον παρακατω κωδικα αλλα ειναι λαθος...
public class Ask1 {

public static void main(String[] args) {
int i;
int [] k = new int [30];


for (i = 0; i < 30; i++) {
Car k = new Car("red" + i, "AR" + i, 1 + i, 2 + i);
}
for (i = 0; i < 30; i++) {
k.accelerate(1 + i);
}
παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι πρεπει να παραδωσω σημερα μεχρι της 12 το βραδυ και ο καθηγητης δεν βοηθαει

kwstasEPP
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 17 Μαρ 2012 13:15

java askhsh

Δημοσίευση από kwstasEPP » 17 Μαρ 2012 13:55

το να αποθηκευσω τα ατνικειμενα και να τους αλλαξω το στατε με δυσκολευει

gorgoro
Δημοσιεύσεις: 98
Εγγραφή: 13 Δεκ 2010 14:14

java askhsh

Δημοσίευση από gorgoro » 17 Μαρ 2012 14:00

kwstasEPP έγραψε:Ρε παιδια θελω μια μικρη βοηθεια... εχουμε μια ασκηση που μας ζηταει να φτιαξουμε ενα αντικειμενο να του ορισουμε και να αρχικοποιησουμε μεταβλητες να φτιαξουμε ενα constructor και μια μεθοδο... αυτο το κομματι ειναι σωστο

public class Car {

String colour = "black";
String TradeName = "AR";
int speed = 0;
int gear = 5;

Car (String clr, String Tn, int spd, int grs ){
colour = clr ;
TradeName = Tn ;
speed = spd ;
gear = grs ;
}

void accelerate (int gr){

gear = gr;
}
}
μετα μας ζηταει να δημιουργησουμε 30 αντικειμενα και μετα να τους αλλαξουμε το state με μια μεθοδο που εχω χρησιμοποιησει και εχω γραψει τον παρακατω κωδικα αλλα ειναι λαθος...
public class Ask1 {

public static void main(String[] args) {
int i;
int [] k = new int [30];


for (i = 0; i < 30; i++) {
Car k = new Car("red" + i, "AR" + i, 1 + i, 2 + i);
}
for (i = 0; i < 30; i++) {
k.accelerate(1 + i);
}
παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι πρεπει να παραδωσω σημερα μεχρι της 12 το βραδυ και ο καθηγητης δεν βοηθαει


Στα γρηγορα απο οτι βλεπω θελεις


Car k = new Car("red" + i, "AR" + i, 1 + i, 2 + i); κανε Car (string string ,string string ,int int,int int)
constr και βλεπουμε γιατι την καλεις και δεν την εχεις πουθενα απο οσο βλεπω.

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

java askhsh

Δημοσίευση από virxen75 » 17 Μαρ 2012 14:45

δες τις αλλαγές

Κώδικας: Επιλογή όλων

public class Ask1 &#123;

public static void main&#40;String&#91;&#93; args&#41; &#123;
	int i;
	Car &#91;&#93; k = new Car &#91;30&#93;;
	for &#40;i = 0; i < 30; i++&#41; &#123;
		k&#91;i&#93; = new Car&#40;"red"+i, "AR" + i, 1 + i, 2 + i&#41;;
		k&#91;i&#93;.accelerate&#40;1 + i&#41;;
	&#125;
&#125;
&#125;

kwstasEPP
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 17 Μαρ 2012 13:15

java askhsh

Δημοσίευση από kwstasEPP » 17 Μαρ 2012 19:04

κοπελια να σα στε καλα.... με σωσατε....ημουνα πολυ κοντα αλλα στο τελος με τον πινακα τα χανα λιγο.... και παλι ευχαριστω!!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες