Μαυρο φοντο σε png

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

Μαυρο φοντο σε png

Δημοσίευση από NDH » 20 Μαρ 2012 16:38

Γεια σας παιδια εχω τον παρακατω κωδικα που ανεβαζω φωτο και κανω resize αλλα μου βγαζει μαυρο bg δοκιμασα το imagecolorallocatealpha() αλλα τιποτα δεν καταφερα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

error_reporting(0);

$change="";
$abc="";


 define ("MAX_SIZE","1000");
 function getExtension($str) {
         $i = strrpos($str,".");
         if (!$i) { return ""; }
         $l = strlen($str) - $i;
         $ext = substr($str,$i+1,$l);
         return $ext;
 }

 $errors=0;
  
 
 	$image = $name;
	$uploadedfile = $tmp;
     
 
 	if ($image) 
 	{
 	
 		$filename = stripslashes($name);
 	
  		$extension = getExtension($filename);
 		$extension = strtolower($extension);
		
		
 if (($extension != "jpg") && ($extension != "jpeg") && ($extension != "png") && ($extension != "gif")) 
 		{
		
 			$change='<div class="msgdiv">Unknown Image extension </div> ';
 			$errors=1;
 		&#125;
 		else
 		&#123;

 $size=filesize&#40;$tmp&#41;;


if &#40;$size > MAX_SIZE*1024&#41;
&#123;
	$change='<div class="msgdiv">You have exceeded the size limit!</div> ';
	$errors=1;
&#125;


if&#40;$extension=="jpg" || $extension=="jpeg" &#41;
&#123;
$uploadedfile = $tmp;
$src = imagecreatefromjpeg&#40;$uploadedfile&#41;;

&#125;
else if&#40;$extension=="png"&#41;
&#123;
$uploadedfile = $tmp;
$src = imagecreatefrompng&#40;$uploadedfile&#41;;



&#125;
else 
&#123;
$src = imagecreatefromgif&#40;$uploadedfile&#41;;
&#125;

echo $scr;

list&#40;$width,$height&#41;=getimagesize&#40;$uploadedfile&#41;;



$newheight=130;
$newwidth=&#40;$width/$height&#41;*$newheight;

$tmp=imagecreatetruecolor&#40;$newwidth,$newheight&#41;;




imagecopyresampled&#40;$tmp,$src,0,0,0,0,$newwidth,$newheight,$width,$height&#41;;




$filename = "./".$name."";


$img = "./".$name."";


imagejpeg&#40;$tmp,$filename,100&#41;;



imagedestroy&#40;$src&#41;;
imagedestroy&#40;$tmp&#41;;

&#125;

&#125;


 
&#125;

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες