Εικονες και Swing

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
sl2e
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 25 Μαρ 2012 14:11

Εικονες και Swing

Δημοσίευση από sl2e » 25 Μαρ 2012 14:17

Χαιρετε, πρωτο μου post

Κανω στη σχολη java σε αυτο το εξαμηνο και επειδη ψαχνομαι καπως παραπανω θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω το εξης , να εισαγω εικονες στη java και να τις χειριζομαι σαν να ηταν σχηματα του swing..

9odwrakos
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 16 Απρ 2012 23:18

Εικονες και Swing

Δημοσίευση από 9odwrakos » 23 Νοέμ 2012 02:18

Θα παίξεις με τα πακέτα:

javax.swing.ImageIcon (για image loading)
java.awt.FlowLayout (καθορισμός συστατικών στο χώρο)
javax.swing.Icon (interface για image handling)
javax.swing.SwingConstants (κοινές σταθερές used with swing)

Από εκεί και πέρα ίσως σου χρειαστούν και τα awt.FlowLayout, JLabel και σίγουρα τo JFrame.

Ψάξου και λίγο μόνος σου και λίγο από το σύγγραμα που έχεις προμηθευτεί και όλα θα βγουν σιγά σιγά.

Άβαταρ μέλους
Christianago
Δημοσιεύσεις: 332
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 13:36

Εικονες και Swing

Δημοσίευση από Christianago » 28 Νοέμ 2012 22:53

Αν ψαχνεις για IDE δοκιμασε το Netbeans 7. Ειναι ενα πολυ καλο open source εργαλειο που αυτοματοποιει πολλες εργασιες. Με τις εικονες δε θα εχεις προβλημα, θα το κανει το Netbeans μονο του.

tsoglan
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 20 Φεβ 2013 01:58

Εικονες και Swing

Δημοσίευση από tsoglan » 20 Φεβ 2013 02:00

ektos apo to ImageIcon
mporeis na paikseis kai me tin method '
paintComponent(Graphics g) {

g.drawImage();
]'

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες