Πρόβλημα με εμφάνιση Flash

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
kriz
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 10 Μάιος 2003 14:44
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Madison (WI)
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με εμφάνιση Flash

Δημοσίευση από kriz » 06 Οκτ 2003 01:00

Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είμαι τελείως καινούργιος και στο χώρο της php αλλά και του flash. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: όταν τοποθετώ τον κώδικα που βγάζει το flash για να κάνει publish ένα αρχείο μέσα σε εντολή print, τότε εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει το banner, υπάρχει λευκό κενό και με δεξί κλικ βγάλει movie not loaded...

Αυτό συμβαίνει μόνο σε php αρχεία. Αν βάλω τον ίδιο κώδικα σε html όλα φαίνονται οκ. Υποπτεύομαι κάτι πρέπει να παίζει με τις ρυθμίσεις του server αλλά δεν ξέρω τι (τα τεστ τα κάνω σε μηχανήματα του πανεπιστημίου).

Καμιά ιδέα/βοήθεια/πρόταση;

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με εμφάνιση Flash

Δημοσίευση από Cha0s » 06 Οκτ 2003 14:27

An bazeis ton kodika tou flash opos einai akrivos mesa stin print() tote to logiko einai na sou xtipisei error to script.
Den tha etrexe kan...

Esto oti sou douleyei koita se ola ta double quotes (") mesa ston kodika tou flash pou bazeis mesa stin print() na akolouthountai apo tin katheto (\) pou leitourgei os escape character kai den lambanei i prin iposin ta double quotes gia na 'kleisei'...

An mporeis kane mou copy paste mia akrivos ti grafeis stin print mesa na sou po pio sigoura...

kriz
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 10 Μάιος 2003 14:44
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Madison (WI)
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με εμφάνιση Flash

Δημοσίευση από kriz » 06 Οκτ 2003 19:22

Ο εν λόγω κώδικας...

if ($t_init_e == 'FSS') {
print('
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shoc ... on=6,0,0,0" WIDTH="500" HEIGHT="100" id="flash/fss" ALIGN="">
<PARAM NAME=movie VALUE="flash/fss.swf">
<PARAM NAME=quality VALUE=high>
<PARAM NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF>
<EMBED src="flash/fss.swf" quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH="500" HEIGHT="100" NAME="flash/fss" ALIGN="" ΤYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</EMBED>
</OBJECT>');
}

Το χαζό είναι ότι τον κώδικα που "βλέπει" σαν html ο browser αν τον αποθηκεύσω σε απλή html και τον φορτώσω φαίνονται όλα κανονικα! :roll: :hammer:

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με εμφάνιση Flash

Δημοσίευση από greekbytes » 06 Οκτ 2003 21:29

kanto etsi:

if ($t_init_e == 'FSS') {
print('
<OBJECT classid=\"clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\" codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shoc ... on=6,0,0,0\" WIDTH=\"500\" HEIGHT=\"100\" id=\"flash/fss\" ALIGN=\"\">
<PARAM NAME=movie VALUE=\"flash/fss.swf\">
<PARAM NAME=quality VALUE=high>
<PARAM NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF>
<EMBED src=\"flash/fss.swf\" quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH=\"500\" HEIGHT="100" NAME=\"flash/fss\" ALIGN=\"\" ΤYPE=\"application/x-shockwave-flash\" PLUGINSPAGE=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\">
</EMBED>
</OBJECT>');
}

kai profanos tha leitourgisei

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με εμφάνιση Flash

Δημοσίευση από Cha0s » 07 Οκτ 2003 00:43

Niko apo tin stigmi pou stin Print() xrisimopoiise mona aytakia (') tote den xreiazetai na balei escape character (\) prin apo ta dipla aytakia...

Prosopika to dokimasa opos itan ayto sto PC mou kai doulepse mia xara o kodikas...

File kriz o server sou exei sigoura PHP Support ?

kriz
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 10 Μάιος 2003 14:44
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Madison (WI)
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με εμφάνιση Flash

Δημοσίευση από kriz » 07 Οκτ 2003 10:48

Έχει... όλο το site σε php το έχω. Δεν ξέρω αν παίζει τίποτα με τα permissions του linux αλλά και εκεί έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς :(

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με εμφάνιση Flash

Δημοσίευση από Cha0s » 07 Οκτ 2003 10:52

Ta permissions ton arxeion den exoun na kanoun me tin print() ...

Mporeis na mou doseis link na do ligaki ti akrivos bgazei?

Einai ligo aneksigito... :P

kriz
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 10 Μάιος 2003 14:44
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Madison (WI)
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με εμφάνιση Flash

Δημοσίευση από kriz » 07 Οκτ 2003 14:36

Δυστυχώς δε μπορώ να δώσω link ο server και το site δεν είναι για public access...

Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας, θα το παλέψω περισσότερο και αν καταφέρω κάτι θα σας πω.

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με εμφάνιση Flash

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 07 Οκτ 2003 15:14

exm apo tnv stigmi pou dev kaveis print kamia metabliti
miv xrisimopiiseis kav tnv print (n opoia simioteov
eivai kai pio argi apo tnv echo opote kalitera va xrisimopiiseis afti)
kave to eksis kai ama dev sou doulepseis tote dev fteei oute o server
oute n php apla kati exeis kavei kati la8os sto config sou

Κώδικας: Επιλογή όλων


//....
//ipolipo php arxeio me avoikto to <? idi

if &#40;$t_init_e == 'FSS'&#41; &#123; ?> 
<OBJECT classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" WIDTH="500" HEIGHT="100" id="flash/fss" ALIGN=""> 
<PARAM NAME=movie VALUE="flash/fss.swf"> 
<PARAM NAME=quality VALUE=high> 
<PARAM NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF> 
<EMBED src="flash/fss.swf" quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH="500" HEIGHT="100" NAME="flash/fss" ALIGN="" ΤYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer"> 
</EMBED> 
</OBJECT> 
<?&#125; 
// sivexeia tou php programatos
// kapou klivei to ?>
o parapavo tropos eivai evdedigmevos otav exoume va tiposoume
poli html pragma pou dev exei vonma va givei echo !!!
apla kavoume escape se html apo php kai stnv sivexeia ksavampevoume
se php gia va klisoume to if
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με εμφάνιση Flash

Δημοσίευση από Cha0s » 07 Οκτ 2003 21:46

Poli sostos o rapido!

Pos mou diefige ayto!? :P

Einai poli kali taktiki ayti pou den exo dei se megala project na xrisimopoieitai (px PHP Nuke... olo me echo einai... ELEOS :P )

kriz
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 10 Μάιος 2003 14:44
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Madison (WI)
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με εμφάνιση Flash

Δημοσίευση από kriz » 08 Οκτ 2003 13:31

Ευχαριστώ παιδιά! Το τελευταίο φαίνεται να δουλεύει, αλλά κατάφερα να κάνω και την print! :D Απλά έβαλα το πλήρες path του swf αρχείου και δούλεψε! Για κάποιο λόγο δεν αναγνώριζε το σχετικό και ήθελε απόλυτο.
Είναι λογικό κάτι τέτοιο;

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες