Πρόβλημα με if-else

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dimos_mitel
Δημοσιεύσεις: 279
Εγγραφή: 07 Αύγ 2009 21:06
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με if-else

Δημοσίευση από dimos_mitel » 25 Απρ 2012 11:33

Καλησπέρα σε όλους. αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στον παρακάτω κώδικα. Στο τμήμα που βρίσκεται η else δεν μου εκτελεί το περιεχόμενό της. Λειτουργούνε κανονικά οι 'else if' αλλά στο κομμάτι της else εφόσον οι παραπάνω είναι ψευδείς μου εμφανίζεται λευκή σελίδα. Τι δεν έχω κάνει σωστά? Έχω δοκιμάσει και μια echo αντί της συνάρτησης login_page αλλά πάλι τίποτα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

while($row = mysql_fetch_array($result))
  {
  $role=$row['admin_role'];
  
  
		if (($a ==$row['username'] && $b == $row['password']) && ($role=="superuser")) {
			include "admin_panel1.php";
        } else if(($a ==$row['username'] && $b == $row['password']) && ($role=="grammateas")){
        	include "admin_panel2.php";
       } else if(($a ==$row['username'] && $b == $row['password']) && ($role=="diaititis")){
           include "admin_panel2.php";
	} else{

     login_page&#40;"Το username ή το password είναι λάθος!! <i>δώστε ξανά τα στοιχεία</i>","admin_panel3.php"&#41;;
     &#125;&#125;
miteletsis

Άβαταρ μέλους
xmavidis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1217
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 19:59
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Πρόβλημα με if-else

Δημοσίευση από xmavidis » 25 Απρ 2012 12:48

Μπορείς να βάλεις εδώ και το τι κάνει η login_page();
Προφανώς δεν τυπώνεις τίποτα ή δεν κάνεις σωστά το redirect που φαντάζομαι ότι θέλεις να κάνεις.
I want to know God’s thoughts; the rest are details.
Albert Einstein

Άβαταρ μέλους
dimos_mitel
Δημοσιεύσεις: 279
Εγγραφή: 07 Αύγ 2009 21:06
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με if-else

Δημοσίευση από dimos_mitel » 25 Απρ 2012 14:22

Το πρόβλημα δεν είναι στην function.. γιατί έχω δοκιμάσει αντί την function μια echo απλά για να εμφανίσω ένα κείμενο και πάλι μου εμφάνισε λευκή σελίδα.. παρόλα αυτά να τος ο κώδικας.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?function login_page &#40;$error_msg,$target_page&#41; &#123;
	

echo '<form action=method="POST" action="'.$target_page.'>';?>
<table width="100%" height="100%"><tr><td>
<table align="center">
<tr><td>&nbsp</td></tr>
<tr><td align="center"><font size="4" color="yellow" face="Times new roman"><b>Παρακαλώ εισάγετε το username και το password<br> προκειμένου να συνδεθήτε στο admin panel της ιστοσελίδας.</b></font>
</td></tr>
<tr><td>&nbsp</td></tr>
<tr  border="0"><td><font size=4 color=white><b>Username Διαχειριστή</b></font>&nbsp<input type="text" name="username"></td></tr>
<tr>
<td>&nbsp</td></tr>
<tr>
<td><font size=4 color=white><b>Password Διαχειριστή</b></font>&nbsp<input type="password" name="password"></td></tr>
<tr>
<td>&nbsp</td></tr>
<tr><td align="center"><input type="submit" value="Είσοδος στο μενού διαχείρισης"></td></tr>

</table><br><br><br>
<center><font size=7 face="Monotype Corsiva" color="#707070"><i><u><b></b></u></i></font>
 </center>
<?php
		echo '<p align="center">'.$error_msg.'</p>';
?>
</td></tr></table>
</form>
<?&#125;?>
miteletsis

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης