Απορια σε c++ με dbgrid

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
zep
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 05 Μάιος 2012 20:04

Απορια σε c++ με dbgrid

Δημοσίευση από zep » 05 Μάιος 2012 20:19

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ DBGRID ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ DBEDIT

zep
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 05 Μάιος 2012 20:04

Απορια σε c++ με dbgrid

Δημοσίευση από zep » 08 Μάιος 2012 22:07

ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

void __fastcall TForm4::DBGrid1DblClick(TObject *Sender)
{
Form3->Show();

int i;
i = DBGrid1->SelectedIndex;
Form3->setData(DataSource1->DataSet->FieldByName("Ðåäßï1")->AsString,DataSource1->DataSet->FieldByName("Ðåäßï2")->AsString,DataSource1->DataSet->FieldByName("Ðåäßï3")->AsString,DataSource1->DataSet->FieldByName("Ðåäßï4")->AsString,DataSource1->DataSet->FieldByName("Ðåäßï5")->AsString);
}

ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ


void TForm3::setData(AnsiString onoma,AnsiString dieythinsh,AnsiString TK,
AnsiString afm,AnsiString DOY)
{

this->DBEdit1->Text = onoma;
this->DBEdit2->Text = dieythinsh;
this->DBEdit3->Text = TK;
this->DBEdit4->Text = afm;
this->DBEdit5->Text = DOY;

}

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες