Πως με το που γράφεις κάτι σε ένα text,να γράφεται ακριβώς το ίδιο σε ένα άλλο text?

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
citybong
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 13 Μάιος 2012 21:23

Πως με το που γράφεις κάτι σε ένα text,να γράφεται ακριβώς το ίδιο σε ένα άλλο text?

Δημοσίευση από citybong » 14 Μάιος 2012 16:16

Καταρχάς να πώ, μη μου μετακινήσετε το θέμα στην joomla, είναι καθαρά θέμα php.

Λοιπόν κοιτάξτε αυτήν την εικόνα που έφτιαξα. Είναι ο κώδικας και από δεξιά το αποτέλεσμα στον firefox..

Πατήστε εδώ

Όπως λέω στον τίτλο θέλω στον browzer, με το που γράψεις κάτι στο 2, αυτό το κάτι να γραφτεί αμέσως και στο 4. Πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο?

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Πως με το που γράφεις κάτι σε ένα text,να γράφεται ακριβώς το ίδιο σε ένα άλλο text?

Δημοσίευση από alou » 14 Μάιος 2012 16:37

Μάλλον πρέπει να μετακινηθεί γιατί δεν είναι php αλλά javascript:

Κώδικας: Επιλογή όλων


<script type = "text/javascript">
function copyField&#40;&#41; &#123;
var x = document.getElementById&#40;"name"&#41;.value;
document.getElementById&#40;"username"&#41;.value = x;
&#125;
</script>
και θα βάλεις στο input που θες να γράφονται οι τιμές
<input type="text" .... onkeyup = "copyField()" />

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Πως με το που γράφεις κάτι σε ένα text,να γράφεται ακριβώς το ίδιο σε ένα άλλο text?

Δημοσίευση από mrpc » 14 Μάιος 2012 17:28

Σου μεταφέρω το θέμα. Δεν είναι joomla, έχεις δίκιο, δεν έχει όμως και σχέση με php. Είναι javascript ;-)

citybong
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 13 Μάιος 2012 21:23

Πως με το που γράφεις κάτι σε ένα text,να γράφεται ακριβώς το ίδιο σε ένα άλλο text?

Δημοσίευση από citybong » 14 Μάιος 2012 23:00

βρήκα μια διαφορετική λύση στο πρόβλημα αλλά έχω ένα πρόβλημα.. αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, τον λόγο μπορείτε να τον διαβάσετε εδώ -> http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 863#563863

Με το που είναι hidden αυτό το text και πατήσω εγγραφή μου λέει ότι αυτό το textfield είναι άδειο ( δηλαδή ότι δεν έβαλα Όνομα χρήστη ) . ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ HIDDEN , ακόμα και ενώ έχει value..

αν ξέρετε κάτι πείτε μου.. :/

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Πως με το που γράφεις κάτι σε ένα text,να γράφεται ακριβώς το ίδιο σε ένα άλλο text?

Δημοσίευση από cordis » 15 Μάιος 2012 01:53

βρες που είναι ο κώδικας του alert και απενεργοποίησε τον.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

citybong
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 13 Μάιος 2012 21:23

Πως με το που γράφεις κάτι σε ένα text,να γράφεται ακριβώς το ίδιο σε ένα άλλο text?

Δημοσίευση από citybong » 15 Μάιος 2012 13:08

cordis έγραψε:βρες που είναι ο κώδικας του alert και απενεργοποίησε τον.
Αυτό είναι το πρόβλημα. Είναι το πρώτο πράγμα που όσο και να ψάχνω μέσα στα text δεν το βρίσκω.. Ψάχνω με την εντολή grep se 15.000 αρχεία μέσα στο text και δεν βρίσκει τίποτα. Το alert λέει Δεν εισάγατε όνομα χρήστη. Το έψαξα αυτό και βρήκα στις translations PLEASE ENTER A NAME= Δεν εισάγατε όνομα χρήστη.. άρα όπως κάνω πάντα άμα έψαχνα PLEASE ENTER A NAME θα το έβρισκε, αλλά βρίσκει μόνο το αρχείο με την translation... :hammer:

Μήπως δεν κατεβαίνουν όλα τα αρχεία? Τα κατέβασα 2 φορές με filezilla..

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Πως με το που γράφεις κάτι σε ένα text,να γράφεται ακριβώς το ίδιο σε ένα άλλο text?

Δημοσίευση από cordis » 15 Μάιος 2012 16:50

δεν ξέρω το K2 και το Joomla πως και που βάζουν τα error codes...

γι' αυτό και σου μετέφερα το αρχικό μήνυμα στο Joomla!, εκεί πρέπει να το ψάξεις το θέμα και όχι από εδώ και από εκεί. Δεν έχει κάποιο javascript ή κάποιο php, έχεις php κώδικα και javascript από Joomla! και K2...

βάλε μια ερώτηση εκεί... παιδιά πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα error messages στο... κτλ...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες