SQLite σε C++

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
acid18
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 22 Ιουν 2011 00:19

SQLite σε C++

Δημοσίευση από acid18 » 14 Μάιος 2012 20:42

Στο παρακάτω κώδικα πως μπορώ να παίρνω την κάθε γραμμή ξεχωριστά (ο κώδικας παίρνει την τελευταία γραμμή της βάσης). Η κλάση είναι από δω: http://www.dreamincode.net/forums/topic ... lite-in-c/

Κώδικας: Επιλογή όλων

void __fastcall TForm1::Button1Click(TObject *Sender)
{


             Database *db;

db = new Database("test.s3db");

vector<vector<string> > result = db->query&#40;"SELECT * from main;"&#41;;

for&#40;vector<vector<string> >&#58;&#58;iterator it = result.begin&#40;&#41;; it < result.end&#40;&#41;; ++it&#41;

&#123;

    vector<string> row = *it;

       Memo1->Text = row.at&#40;1&#41;.c_str&#40;&#41;;

   &#125;

db->close&#40;&#41;;




&#125;

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

SQLite σε C++

Δημοσίευση από dva_dev » 14 Μάιος 2012 21:02

Δοκίμασε

Κώδικας: Επιλογή όλων

Memo1->Text += row.at&#40;1&#41;.c_str&#40;&#41;;
Memo1->Text += "\r\n";              //gia allagh grammhs

acid18
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 22 Ιουν 2011 00:19

SQLite σε C++

Δημοσίευση από acid18 » 14 Μάιος 2012 21:15

Δεν πιάνει..το δοκίμασα και σε RichEdit αλλά το ίδιο..

acid18
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 22 Ιουν 2011 00:19

SQLite σε C++

Δημοσίευση από acid18 » 14 Μάιος 2012 21:22

Τελικά το βρήκα. Γίνεται με την Memo1->Lines->Append

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες