εμφάνιση διαφορετικού κειμένου ανάλογα με την ώρα...

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
copanet
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 08 Οκτ 2003 09:58

εμφάνιση διαφορετικού κειμένου ανάλογα με την ώρα...

Δημοσίευση από copanet » 08 Οκτ 2003 10:08

Γειά σας φίλοι μου, είμαι καινούργιος στο χώρο του internet γενικότερα.
Αυτό όμως που με απασχολεί τώρα (ερασιτεχνικά και μόνο) είναι η php, και θέλω να βοηθήσω ένα φιλαράκο. Έχουμε δημιουργήσει ένα ερασιτεχνικό site για έναν ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό σταθμό, (ποποπο πολύ ερασιτεχνική έπεσε :) λοιπόν και θέλουμε να φτιάξουμε me php το εξής:

Να φαίνεται στη κεντρική σελίδα ποιός παραγωγώς αυτή τη στιγμή κάνει εκπομπή δηλαδή όταν κάποιος μπάινει στο site να βλέπει ότι τώρα παίζει ο μήτσος την τάδε μουσική.

Αυτό σκέφτομαι να το κάνω κάπως έτσι, να υπάρχει το πρόγραμμα του σταθμού όλο από Δευτέρα έως Κυριακή και ανάλογα την ώρα και τη μέρα που έχει το pc να παίρνει την πληροφορία από εκει και να τη δείχνει.

Καλό το σκεπτικό ε? αλλά πως γίνεται?

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? έχει να προτείνει κάτι?

Σας παρακαλώ βοηθήστε με διότι σχετικά με εσας στη php έχω μαύρα μεσάνυχτα, είμαι κουτάβι με κλειστά τα μάτια.

Pleaseee heeeelp meeee.
Ευχαριστώ όλους σας για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρετε απλόχερα στον καθένα.

Άβαταρ μέλους
greek_manager
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1243
Εγγραφή: 21 Οκτ 2002 19:01
Τοποθεσία: Back to Greece
Επικοινωνία:

εμφάνιση διαφορετικού κειμένου ανάλογα με την ώρα...

Δημοσίευση από greek_manager » 08 Οκτ 2003 16:40

vale se ena array o,ti plhrofories thes kai analoga me thn wra (pou tha thn diavazeis apo ton server) na provaleis opoia eggrafh prepei
aka thkouk
Football Manager - H ελληνική κοινότητα
παιχνιδια στρατηγικης - Παίξε Δωρεάν

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

εμφάνιση διαφορετικού κειμένου ανάλογα με την ώρα...

Δημοσίευση από crackman » 09 Οκτ 2003 07:28

Ένας πρόχειρος κώδικας για την περίπτωσή σου είναι αυτός:
(δεν πρόκειτε να δουλέψει έτσι γιατί είναι απλώς ένα παράδειγμα)

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
$temp = "<tr><td><a href=\"LINK\">Πρόγραμμα</font></a></td></tr>";
        ShowWekklyProgramm&#40;3&#41;; // πόσα αποτελέσματα να εμφανίζει?
echo"<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
?>


<?php
function ShowWekklyProgramm&#40;$num&#41; //  $num = πόσα αποτελέσματα να εμφανίζει?
&#123;
 $query = "SELECT * FROM ".$GLOBALS&#91;'db_wekkly_programm'&#93;." WHERE "; //".$GLOBALS&#91;'db_wekkly_programm'&#93;." = ο πίνακας στη Βάση Δεδομένων μας
 $now = getdate&#40;&#41;;
 for&#40;$x=0;$x<$num;$x++&#41;
 &#123;
  if&#40;$x>0&#41; $query .= " OR ";
  $date =  date &#40;"Y-m-d", mktime &#40;0,0,0,$now&#91;mon&#93;,$now&#91;mday&#93;+$x,$now&#91;year&#93;&#41;&#41;;
  $query .= " date='$date'";
 &#125;
 $query .= " ORDER BY date";   //  όπου date ο ανάλογος πίνακας
 $res = mysql_query&#40;$query&#41;;

 while&#40;$ar = mysql_fetch_array&#40;$res&#41;&#41;  // ελέγχουμε να δούμε αν υπάρχουν εγγραφές στον πίνακα
 &#123;
  $dat       = explode&#40;"-",$ar&#91;date&#93;&#41;; // πέρνουμε την ημερομηνία από τον πίνακα -> date
 $date      = date&#40;"Y-m-d", mktime &#40;0,0,0,$dat&#91;1&#93;,$dat&#91;2&#93;,$dat&#91;0&#93;&#41;&#41;;
 $dates     = date&#40;"d.m", mktime&#40;0,0,0,$dat&#91;1&#93;,$dat&#91;2&#93;,$dat&#91;0&#93;&#41;&#41;;
 $day       = date&#40;"D", mktime&#40;0,0,0,$dat&#91;1&#93;,$dat&#91;2&#93;,$dat&#91;0&#93;&#41;&#41;;
 $link    = "".$GLOBALS&#91;'PHP_SELF'&#93;."?action=programm&amp;date=".$datum;

  define&#40;"_MON","ΔΕΥ"&#41;;
  define&#40;"_TUE","ΤΡΙ"&#41;;
  define&#40;"_WED","ΤΕΤ"&#41;;
  define&#40;"_THU","ΠΕΜ"&#41;;
  define&#40;"_FRI","ΠΑΡ"&#41;;
  define&#40;"_SAT","ΣΑΒ"&#41;;
  define&#40;"_SUN","ΚΥΡ"&#41;;

  define&#40;"_EIDOS","Είδος"&#41;;
  define&#40;"_NAME","Όνομα"&#41;;
  define&#40;"_DATE","Ημερομηνία"&#41;;
  define&#40;"_KATI_ALLO","Κάτι Αλλο"&#41;;

  $day = eregi_replace&#40;"Mon",_MON,$day&#41;; 
  $day = eregi_replace&#40;"Tue",_TUE,$day&#41;; 
  $day = eregi_replace&#40;"Wed",_WED,$day&#41;; 
  $day = eregi_replace&#40;"Thu",_THU,$day&#41;; 
  $day = eregi_replace&#40;"Fri",_FRI,$day&#41;; 
  $day = eregi_replace&#40;"Sat",_SAT,$day&#41;; 
  $day = eregi_replace&#40;"Sun",_SUN,$day&#41;; 

  $temp = eregi_replace&#40;"DATE",$datums,$temp&#41;;
  $temp = eregi_replace&#40;"DAY",$day,$temp&#41;;
  $temp = eregi_replace&#40;"LINK",$link,$temp&#41;;

  echo $temp;

    echo "<table>
         <tr>
          <td>"._NAME."</td>
          <td>"._EIDOS."</td>
          <td>"._DATE."</td>
          <td>"._KATI_ALLO."</td>
         </tr>
         <tr>
          <td>".$ar&#91;name&#93;."</td>
          <td>".$ar&#91;eidos&#93;."</td>
          <td>".$date."</td>
          <td>".ar&#91;kati_allo&#93;."</td>
         </tr>
        </table>";

 &#125;
&#125;
?>
Όπως έιπα ο κώδικας είναι πρόχειρος και δεν τον έχω δοκιμάσει. :D
Με την πρώτη ευκαιρία θα τον δοκιμάσω κι εγώ. :wink:

:idea: Τι πρέπει να αλλάξεις για να δουλέψει?
Πολλά!
Πρεπει κατ αρχίν να σχεδιαστεί η βάση δεδομένων, μετά να πούμε τι θέλουμε να μας επιστρέφει η κάθε ρουτίνα (function()), να υπάρχει κάποιος χώρος για την εναπόθεση (store) των δεδομένων κλπ.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κάποιο μικρό κομάτι κώδικα που πρέπει να προσθέσεις και vua la ! να γίνει αυ΄τόματα αυτό που θες. :wink:

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ή αν σε μπέρδεψα :P , αλλά πρέπει να κατέχεις κάποια βασικά πράγματα για να μπείς στη φιλοσοφία της PHP / MySQL και να καταφέρεις να κάνεις αυτό που θες.

Φιλικά.

copanet
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 08 Οκτ 2003 09:58

εμφάνιση διαφορετικού κειμένου ανάλογα με την ώρα...

Δημοσίευση από copanet » 09 Οκτ 2003 09:34

Ευχαριστώ πολυ παιδιά, κατάλαβα το νόημα Crackman θα δουλέψω λίγο το κωδικά σου και αν καταφέρω κάτι θα το δημοσευσω και εδω για επαληθεύσεις.

Ευχαριστώ πολύ...

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

εμφάνιση διαφορετικού κειμένου ανάλογα με την ώρα...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 09 Οκτ 2003 10:31

vomizo oti etsi opos prosegkise to 8ema o crakman malov 8a se mperdepsei avtn va se dieukolivei .
perimeve ligi oritsa twra pou to eida va katsw va sou grapsw kati pio aplo
erxomai me kati pou 8a se bon8isei .
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

εμφάνιση διαφορετικού κειμένου ανάλογα με την ώρα...

Δημοσίευση από crackman » 09 Οκτ 2003 11:37

Συμφωνώ μαζί σου rapido, αλλά όπως προείπα δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει 100% στην περίπτωση που ζητήθηκε όπως και κανείς δεν θα είναι σίγουρος χωρίς να έχει άμμεση άποψη.
Επίσης είπα ότι ίσως μπερδευτεί λίγο με τον κώδικα που του έδωσα, αλλά...
πρέπει να μπεί στο νόημα για το πως θα πρέπει να συνδεθεί στη βάση δεδομένων και να αντλίσει δεδομένα.

Βασικά πρέπει κάποιος που θέλει να κάνει (έστω) μια απλή αλλά δυναμική σελίδα (μέρος της σελίδας), να ξέρει να συνδεθεί σε μια βάση δεδομένων, να αντλεί δεδομένα και να τα εξάγει.

Αν τα γνωρίζει όλα τα παραπάνω, τότε άνετα με κάποιες αλλαγές ακόμη και στον κώδικα που έδωσα, κάνει τη δουλειά του.
Σε αντίθετη περίπτωση, όποιο κώδικα και να δώσουμε, που πρέπει να περνά από βάση δεδομένων, δεν πρόκειτε να τα καταφέρει.

Εκτός αν κάποιος κάτσει και φτιάξει:
α) Τη δομή της βάσης
β) Πλήρης σελίδα(ες) με όλες τις μεταβλητές (functions())
γ) Τη σελίδα που θα εμφανίζοντε τα δεδομένα
δ) Ένα Installation System για να το εγκαταστήσει
ε) Ένα Admin Panel για να διαχειρίζετε τα δεδομένα της Βάσης.
++++
Πράγμα λίγο δύσκολο...

Και πάλι σου λέω ότι έχεις δίκιο για το μπέρδεμα αλλά... (loopback) :P

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

εμφάνιση διαφορετικού κειμένου ανάλογα με την ώρα...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 09 Οκτ 2003 11:47

lipov opos exo eksigisei kai alles fores problimata me programata tis php
dev livovte toso apla meso kapoiou forum kai malov perisoteres
apori8es 8a sou dimiourgi8ouv para 8a breis lisi av dev axoli8eis prosopika
alles fores dev 8a ediva etoimo kodika alla mias kai to problima sou eivai
poli aplo ekatsa kai sou eftiaksa eva poli tipiko programataki pou kavei
afto pou 8es. bebea dev eivai to kalitero pou 8a mporouse va dimiourgi8ei
oute perikliei oles tis periptoseis pou xriazete gia va givei olokliromevo
erotiseis epi tou pos graftike kai ti simevei n ka8e grami 8a n8ela
va tis koitakseis movos sou priv va rotiseis oxi gia kaveva allo logo
alla giati etsi 8a ma8eis ... av basistis stnv apavtisi tou allou 8a diskolefteis
perisotero. (fisika o kodikas o parakato eivai eleu8eros va tov
xrisimopiiseis o opoiosdipote kavovtas opoiadipote allagi apla mvimovebotas oti to brike meso tou freestuff :P)

pame twra stnv lisi.
opos 8a deis parakato espasa to problima se 3 bimata kai xrisimopiisa
tnv database mysql gia va kavei tnv zoimou pio eukoli.
to proto bima ntav va ftiaksw ta tables pou xriazovte gia to programa
logo dies8isis eftiaksa katefiav afta pou xriazovte aferovtas oti perito
xriazete. (fisika epavalambavw dev eivai olokliromevo apla mia tipiki
parousiasi kavw)

sql dump tou pinaka

Κώδικας: Επιλογή όλων

DROP TABLE IF EXISTS `programma`;
CREATE TABLE `programma` &#40;
  `id` int&#40;5&#41; NOT NULL auto_increment,
  `day` char&#40;3&#41; NOT NULL default '',
  `time_start` varchar&#40;4&#41; NOT NULL default '',
  `time_end` varchar&#40;4&#41; NOT NULL default '',
  `name` varchar&#40;50&#41; NOT NULL default '',
  `text` varchar&#40;250&#41; NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  &#40;`id`&#41;
&#41; TYPE=MyISAM DEFAULT CHARSET=greek COLLATE=greek_general_ci;
opos 8a deis exo eva keli id to opoio ari8moi tis eggrafes
to opoio 8a sou xriastei av proxoriseis tnv efarmogi movos sou
to day to opoio periexei tnv imera time start kai time end name
kai text pou eivai ta stixeia tis ka8e eggrafis.

stnv sivexeia to pio basiko apo ola eivai va ftiaksoume mia diepafi
pou 8a pros8etoume eggrafes stnv basi.
tipiko paradigma afto pou akolou8ei pou exei movo mia divatotita
va bazei eggrafes stnv basi xoris va kavei kavevos idous aksiologisi
onoma arxeiou : edit.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
if&#40;$_POST&#91;"submit"&#93;&#41;&#123;
$db=mysql_connect&#40;"localhost","rapid","test"&#41;;
mysql_select_db&#40;"webbit", $db&#41;;

if&#40;mysql_query&#40;"INSERT INTO programma &#40;day,time_start,time_end,name,text&#41;
             VALUES &#40;'".$_POST&#91;"day"&#93;."','".$_POST&#91;"time_start_h"&#93;.$_POST&#91;"time_start_m"&#93;."',
             '".$_POST&#91;"time_end_h"&#93;.$_POST&#91;"time_end_m"&#93;."','".$_POST&#91;"name"&#93;."','".$_POST&#91;"text"&#93;."'&#41;"&#41;&#41;
&#123;?>Done insert<br><?&#125;else&#123;?>Error in insert<br><?
echo mysql_error&#40;&#41;;&#125;
&#125;
?>
<form action="edit.php" method="post" name="programa" id="programa">
  <p>Name&#58;
    <input name="name" type="text" id="name" size="20" maxlength="50">
    <br>
Text&#58;
<input name="text" type="text" id="text" size="20" maxlength="250">
<br>
<br>
Day-&gt;
<select name="day" id="day">
<option value="Mon">deftera</option>
<option value="Tue">triti</option>
<option value="Wed">tetarti</option>
<option value="Thu">pempti</option>
<option value="Fri">paraskebi</option>
<option value="Sat">sabato</option>
<option value="Sun">kiriaki</option>
</select>
<br>
<br>
Time start&#58;<br>
H-&gt;
<select name="time_start_h" id="time_start_h">
  <option value="00">00
  <option value="01">01
  <option value="02">02
  <option value="03">03
  <option value="04">04
  <option value="05">05
  <option value="06">06
  <option value="07">07
  <option value="08">08
  <option value="09">09
  <option value="10">10
  <option value="11">11
  <option value="12">12
  <option value="13">13
  <option value="14">14
  <option value="15">15
  <option value="16">16
  <option value="17">17
  <option value="18">18
  <option value="19">19
  <option value="20">20
  <option value="21">21
  <option value="22">22
  <option value="23">23
</select>
M-&gt;
<select name="time_start_m" id="time_start_m">
  <option value="00">00</option>
  <option value="15">15</option>
  <option value="30">30</option>
  <option value="45">45</option>
</select>
<br>
<br>
Time end&#58;<br>
H-&gt;
<select name="time_end_h" id="time_end_h">
  <option value="00">00
  <option value="01">01
  <option value="02">02
  <option value="03">03
  <option value="04">04
  <option value="05">05
  <option value="06">06
  <option value="07">07
  <option value="08">08
  <option value="09">09
  <option value="10">10
  <option value="11">11
  <option value="12">12
  <option value="13">13
  <option value="14">14
  <option value="15">15
  <option value="16">16
  <option value="17">17
  <option value="18">18
  <option value="19">19
  <option value="20">20
  <option value="21">21
  <option value="22">22
  <option value="23">23
</select>
M-&gt;
<select name="time_end_m" id="time_end_m">
  <option value="00">00</option>
  <option value="15">15</option>
  <option value="30">30</option>
  <option value="45">45</option>
</select>
</p>
  <p>
    <input type="submit" name="submit" value="Store it">
  </p>
</form>
opos 8a deis edw mesa exw mia forma me ta tipika stixia pou mou xriazovte
gia va oriso tnv ka8e eggrafi mebasi to 24oro kai ava 15 lepta tis oras
kai fisika tnv imera. problimata pou 8a sivavtiseis ?
av mia ekpompi ksekivaei priv ta mesavikta kai sivexizei tnv epomevi mera
8a prepei va kaveis dipli eggrafi mia mexri ta mesavikta kai mia mexri
tnv alli mera pou fisika 8a mporousame va to eixame dior8osei me mia
daforetiki prosegkisi sto problima. episis dev givete kavevas elegxos
gia epikaliptomeves eggrafes kai diafora tetoia pragmata apla mia
eisagogi dedomevov kavei.(episis dev iparxei kapoio idos elegxou prosbasis
mporei o opoiosdipote va mpei kai va balei eggrafes)

twra sto programa pou 8a blepei o xristis..
mesa sto arxeio mas mporoume va baloume tov parakato kodika
arxeio pou blepei o xristis

Κώδικας: Επιλογή όλων

Now playing<br>

<?
$db=@mysql_connect&#40;"localhost","rapid","test"&#41;;
@mysql_select_db&#40;"webbit", $db&#41;;

$result = mysql_query&#40;"SELECT * FROM programma WHERE time_start<=".date&#40;"H"&#41;.date&#40;"i"&#41;."
                        AND time_end>=".date&#40;"H"&#41;.date&#40;"i"&#41;." AND day='".date&#40;"D"&#41;."' LIMIT 1"&#41;;
while&#40;$myrow = mysql_fetch_array&#40;$result&#41;&#41;&#123;
echo "<b>".$myrow&#91;"name"&#93;."&#58;</b> ".$myrow&#91;"text"&#93;." <br>\n";
&#125;
?>
opos eides olo to baros tis efarmogis ntav stov sxediasmo tou
backend programatos kai oxi aftou ka8e aftou pou blepei o xristis
twra to parapavo programa 8a frovtisei va blrei tis eggrafes
pou exouv idia imera me tnv simerivi kai briskovte sta plesia
tou programatos kai va ferei tiv proti apo afta pou brike va avtistixouv
fisika av dev exeis kavei epikalipseis afto 8a doulepsei poli sosta .

afta apo emeva apories erotiseis kai dior8oseis dektes
to programa to egrapsa se 30leptakia kai dev ka8isa va to
koitaksw poli sxolastika
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

copanet
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 08 Οκτ 2003 09:58

εμφάνιση διαφορετικού κειμένου ανάλογα με την ώρα...

Δημοσίευση από copanet » 09 Οκτ 2003 12:07

Τι να πω εγώ τώρα... Τα λόγια είναι περιτά σε μια τέτοια απλόχερι βοήθεια.
Με έχετε σκλαβώσει πραγματικά με την βοηθειά σας.

Σωστά Rapid, ερωτήσεις καλύτερα να τις κάνω στον εαυτό μου για να μάθω και κάποια πράγματα περισσότερο. Όπως είπα και παραπάνω είναι κάτι το ερασιτεχνικό που κάνω οπότε δεν ζητάω από τον καθένα κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχει προσφέρει.

Πάντως ευχαριστώ πολύ από τα βάθυ της καρδιά μου για το ενδιαφέρον σας.

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

εμφάνιση διαφορετικού κειμένου ανάλογα με την ώρα...

Δημοσίευση από crackman » 09 Οκτ 2003 12:13

Στην προκειμένη περίπτωση, τα συγχαρητήρια πάνε στον rapido γιατί αντίθετα από μένα κάθησε το μελέτησε και έβγαλε συμπέρασμα.
:wink: Ενώ εγώ δεν κάθησα καν τσεκάρω αν αν δουλεύει. :-?

Anyway.
Αν σε βολεύει το έφτιαξα σε zip μορφή να μην πεδεύεσαι.
Πάτα εδώ για να το κατεβάσεις.

Και πάλι μπράβο rapido :pint:

Άβαταρ μέλους
greek_manager
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1243
Εγγραφή: 21 Οκτ 2002 19:01
Τοποθεσία: Back to Greece
Επικοινωνία:

εμφάνιση διαφορετικού κειμένου ανάλογα με την ώρα...

Δημοσίευση από greek_manager » 09 Οκτ 2003 17:17

Προφανώς τα παιδια συμπεράνανε ότι διαθέτεις βάση δεδομένων και μάλιστα mySQL...εγώ σου είπα κάτι πιο μπακαλίστικο γιατί είδα να μιλάς για php μόνο.
:wink:
aka thkouk
Football Manager - H ελληνική κοινότητα
παιχνιδια στρατηγικης - Παίξε Δωρεάν

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

εμφάνιση διαφορετικού κειμένου ανάλογα με την ώρα...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 13 Οκτ 2003 09:59

to ma8evei pou to ma8evei toulaxistov as to kavei sosta :)
outos n allos poli diskola briskeis sistma pou exei php
kai 8elei va legete aksiopisto pou dev sivodebete apo kapoiou idous
database... poso malov mysql database :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες