Πρόβλημα με φόρτωμα jquery

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
kostaspel
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 04 Μαρ 2008 12:38

Πρόβλημα με φόρτωμα jquery

Δημοσίευση από kostaspel » 21 Μάιος 2012 09:45

Καλημέρα σε όλους,

έχω ένα αρχείο php το οποίο καλεί από μια βάση MySql κάποιες εικόνες και τις περιγραφές τους. Με το που φορτώνει το παράθυρο τρέχει ένα script και κάνει τις εικόνες grayscale και μόλις ολοκληρωθεί αυτό, τρέχει ένα άλλο script (jquery) που κάνει την περιγραφή slideUp πάνω από την εικόνα. Ως εδώ όλα καλά, το πρόβλημα είναι ότι στη βάση έχω 30 εικόνες και θέλω να εμφανίζω 6 εικόνες ανά σελίδα. Για να μην φορτώνει ξανά η σελίδα, χρησιμοποίησα ένα script Ajax {xmlhttp.open("GET","../img.php?s="+str,true);}. Το θέμα είναι ότι όταν κάνει open το img.php με την νέα τιμή για το s (start) δεν τρέχουν τα άλλα script και δεν εμφανίζει ούτε τις εικόνες, ούτε και τις περιγραφές. Ξέρει κανείς τι εντολή πρέπει να δώσω για να τρέχουν τα scripακια.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Άβαταρ μέλους
Christianago
Δημοσιεύσεις: 332
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 13:36

Πρόβλημα με φόρτωμα jquery

Δημοσίευση από Christianago » 26 Μάιος 2012 10:38

Για δες λιγο τη mysql προταση:

Κώδικας: Επιλογή όλων

SELECT column FROM table LIMIT 10 OFFSET 10
Με LIMIT περιοριζεις τις εικονες, πχ. σε 10
Με OFFSET, το οποιο θα μεταβαλλεται στην περιπτωση σου, οριζεις απο ποια εικονα θα ξεκιναει η προταση.

kostaspel
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 04 Μαρ 2008 12:38

Πρόβλημα με φόρτωμα jquery

Δημοσίευση από kostaspel » 21 Ιουν 2012 19:59

ναι αλλά θα πρέπει να ξαναφορτώνει την σελίδα για να παίρνει την τιμή. εγώ θέλω να μην φορτώνει άλλη σελίδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες