Youtube σε Flash site

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
dionysosx
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 01 Μάιος 2011 21:15

Youtube σε Flash site

Δημοσίευση από dionysosx » 31 Μάιος 2012 15:32

Παιδια έχω φτιαξει ένα site σε Flash (actionscript 2). Και θελω να βάλλω 2-3 βιντεο απο youtube. Αλλά μου βγαζει το εξης error..
*** Security Sandbox Violation ***
SecurityDomain 'http://s.ytimg.com/yt/swfbin/cps-vflpK6dro.swf' tried to access incompatible context 'http://youtube.googleapis.com/v/dyMVZqJk8s4'
Και απλα έχω φτιαξει movieclip με τον παρακατω κώδικα, για το καθενα ξεχωριστά.

Κώδικας: Επιλογή όλων

createEmptyMovieClip("sliderMc1",_root.getNextHighestDepth());
sliderMc1.loadMovie("http://www.youtube.com/v/dyMVZqJk8s4");
Οπότε όταν το ανεβαζω στο net δεν μου εμφανιζει τα βιντεο.....

Υπάρχει καμια ιδέα;;;;

nkast
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2009 20:31
Επικοινωνία:

Youtube σε Flash site

Δημοσίευση από nkast » 31 Μάιος 2012 21:40

Πρωτα απ'ολα , δεν μπορώ να μην επισημάνω την ειρωνεία πως το video παρουσιάζει cuting edge φουτουριστικά UI την στιγμή που γράφεις σε AS2! Μέσα στο 2012 :hammer:
Παμε τώρα στο πρόβλημα...


Απο την εκδοση 9 και μετα, ο Flash player περιέχει δυο διαφορετικά Virtual Machines για να εκτελεί AS bytecode. Ο νεότερος λέγετε VM2 (!) και είναι εκει για να εκτελεί την AS3, περιέχει ενα πιο εκτεταμένο API με νέες δυνατότητες , αλλα και ενα πιο σφικτό μοντέλο ασφαλείας. Μεσα απο το VM2 μπορείς να φορτώσεις εξωτερικά movies τόσο σε VM2 (και σε διαφορετικά Contexts αν θέλεις) οσο και σε VM (νομιζω πάντα σε διαφορετικά contexts, δεν μπορεί το ενα να βλέπει τις global μεταβλητές του αλλου). Αλλα μεσα απο το παλιό VM δεν μπορείς να τρέχεις VM2!

Με απλά λόγια, ενα flash movie γραμμένο σε AS2 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να φορτώσει movies γραμμένα στη νεότερη AS3. :kaloe:

dionysosx
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 01 Μάιος 2011 21:15

Youtube σε Flash site

Δημοσίευση από dionysosx » 02 Ιουν 2012 14:44

Δεκτο και ευστοχο το σχολιό σου.. Αλλα είναι τοσο τραγικο να χρησιμοποιω ακομα AS2? Μου προτεινεις να ξεκινησω αμεσα AS3;;

Οσο για την επεξηγηση 1000 thanks.. Πλήρος κατονοητή και επεξηγηματική..

nkast
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2009 20:31
Επικοινωνία:

Youtube σε Flash site

Δημοσίευση από nkast » 02 Ιουν 2012 18:35

Ναι, φυσικά. Η πρώτη επιλογή που θα προτινα θα ηταν HaXe (ειδικά τώρα που το μέλλον του flash είναι αβέβαιο και θα θές να περάσεις σε html5). Εξαρτάται φυσικά και απο το επίπεδο, την υπομονή σου και το αν το interactive web ειναι η κύρια εργασία σου.

Στο συγκεκριμενο πρόβλημα δεν βλέπω άλλη επιλογή απο το να μάθεις as3/HaXe, η να δωσεις την δουλεια έξω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες