Σχετικά με php error

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Σχετικά με php error

Δημοσίευση από vassilism » 08 Ιουν 2012 00:55

Σε ένα πρόγραμμα έχω μια συνάρτηση όπου εσκεμμένα, σε κάποιες περιπτώσεις αποτυγχάνει να τρέξει και μου πετάει ένα error όπου γράφετε σε ένα αρχείο error_log.

Υπάρχει τρόπος να απομονώσω τη συγκεκριμένη συνάρτηση (ιδιαίτερα στο σημείο που καλείται αυτή) για να μην γράφει αυτό το error στο αρχείο?

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Σχετικά με php error

Δημοσίευση από fafos » 08 Ιουν 2012 01:50

re patrida ti "greek ways" einai auta? frontizeis na mhn dinei ta errors.. giati kryveis ta skoupidia kato apo to xali? save the planet!! :lol:
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Σχετικά με php error

Δημοσίευση από korgr » 08 Ιουν 2012 09:39

Εδώ τα καλά χαλιά :lol:
Πριν την συνάρτηση βάλε

Κώδικας: Επιλογή όλων

error_reporting(0);
και μετά την συνάρτηση βάλε

Κώδικας: Επιλογή όλων

error_reporting(E_ALL);
για να εμφανίζονται όλα τα errors
ή

Κώδικας: Επιλογή όλων

error_reporting(E_ERROR | E_PARSE);
για να εμφανίζονται μόνο τα πολύ σοβαρά :P

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Σχετικά με php error

Δημοσίευση από vassilism » 08 Ιουν 2012 14:24

fafos έγραψε:re patrida ti "greek ways" einai auta? frontizeis na mhn dinei ta errors.. giati kryveis ta skoupidia kato apo to xali? save the planet!! :lol:
Ρε πατρίδα θα με παιδέψει πολύ να το κάνω να μην δίνει errors και το πρόγραμμα θα φορτωθεί πολύ περισσότερο, άσε που στο συγκεκριμένο όλη η δομή είναι λάθος και υπάρχουν μόνο αλχημείες.
korgr έγραψε:Πριν την συνάρτηση βάλε

Κώδικας: Επιλογή όλων

error_reporting(0);
και μετά την συνάρτηση βάλε

Κώδικας: Επιλογή όλων

error_reporting(E_ALL);
Ρε Νότη αυτό έκανα και δεν μου δούλευε, το δοκίμασα πάλι και τίποτα.

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Σχετικά με php error

Δημοσίευση από alou » 08 Ιουν 2012 15:02

Μήπως είναι parse error? νομίζω δεν διαχειρίζονται από το error_reporting

edit:
Most of E_STRICT errors are evaluated at the compile time thus such errors are not reported in the file where error_reporting is enhanced to include E_STRICT errors (and vice versa).
http://php.net/manual/en/function.error-reporting.php
που πρακτικά σημαίνει ότι δεν τρέχει κάν το script, άρα δεν διαβάζει και τη δήλωση του error reporting.

Οπότε ΑΝ είναι τέτοια περίπτωση και επιμένεις για χαλάκια :P πρέπει να πειράξεις php.ini ή htaccess μάλλον

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Σχετικά με php error

Δημοσίευση από vassilism » 08 Ιουν 2012 22:04

alou έγραψε:Μήπως είναι parse error? νομίζω δεν διαχειρίζονται από το error_reporting
Οπότε ΑΝ είναι τέτοια περίπτωση και επιμένεις για χαλάκια :P πρέπει να πειράξεις php.ini ή htaccess μάλλον
Ναι τώρα το κατάλαβα, είναι parse error.
Τελικά θα ακολουθήσω τη μέθοδο του δάσκαλου του πατρίδα.
Δεν θα κρύβω πλέον τα σκουπίδια κάτω απο το χαλάκι :lol:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες