wp-ecommerce

WordPress Plugins

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
megsk
Δημοσιεύσεις: 215
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2011 02:09

wp-ecommerce

Δημοσίευση από megsk » 02 Ιούλ 2012 00:50

Με jquery έχω καταφέρει να ανανεώνω την total price στην checkout screen ανάλογα με την επιλογή που θα κάνει ο χρήστης ( αντικαταβολή πιστωτική) . Αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι να ανανεώνω την total price με php γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι . Είναι global ? Είναι session τη είναι ?
στην ουσία θέλω να κάνω κάτι τέτιο
total=GLobals['total_price']
total_new=total+2

if .....
GLobals['total_price']=total_new
else...
GLobals['total_price']=total

καμιά ιδέα? Κόλλησα και προσπάθησα να κάνω printr μεταβλητές αλλά άκρη δεν έβγαλα.



Για βοήθεια ο κώδικας είναι αυτός της jquery που κάνει το ίδιο απλά το θέλω και με την php για της συγκεκριμένες μεταβλητές global που δεν γνωρίζω
<script>
var pric= $('.wpsc_totals #checkout_total .pricedisplay').html();

var priceAsFloat = function (pric) {
return parseFloat(pric.replace(/\./g, '').replace(/,/g,'.').replace(/[^\d\.]/g,''), 10);
}
var pri= priceAsFloat(pric);


var newprice= pri +4.00;



$(document).ready(function(){
test=$("input[value$='wpsc_merchant_testmode']:radio:checked").val();
if( test=="wpsc_merchant_testmode"){

$("#checkout_total .pricedisplay").html(newprice);
}
else{
$("#checkout_total .pricedisplay").html(pric);
}
$("input[name$='custom_gateway']").click(function() {
test=$("input[value$='wpsc_merchant_testmode']:radio:checked").val();
if( test=="wpsc_merchant_testmode"){

$("#checkout_total .pricedisplay").html(newprice);
}
else{
$("#checkout_total .pricedisplay").html(pric);

}

});
});
</script>
ΥΓ : Για ισχυρούς λήτες.

megsk
Δημοσιεύσεις: 215
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2011 02:09

wp-ecommerce

Δημοσίευση από megsk » 02 Ιούλ 2012 18:54

τελικά είναι πιο δύσκολο απ'ότι φανταζόμου 'd

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

wp-ecommerce

Δημοσίευση από korgr » 02 Ιούλ 2012 22:59

Η μοναξιά της κορυφής :P
Πρέπει να είναι κάποιος καλός γνώστης του plugin API του wordpress και ταυτόχρονα να έχει σκαλίσει το συγκεκριμένο plugin.

Συνδυασμός δυσεύρετος :)

megsk
Δημοσιεύσεις: 215
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2011 02:09

wp-ecommerce

Δημοσίευση από megsk » 03 Ιούλ 2012 08:58

είμαι κοντά αν βοηθάει κάποιον πρέπει να γίνει κάτι με
$session['wpsc->total_price'] ή
$session['wpsc->total_shipping'] . Αφού πρώτα γίνει
μια μεταβλήτη $total=calculate_subtotal() και
$total+=calculate_subtotal_shipping() εάν τα κάνω όλα αυτά εμφανίζω με print_r($session['wpsc->total_price']) την επιθυμητή τιμή αλλά έπειτα δεν γίνεται stored.

megsk
Δημοσιεύσεις: 215
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2011 02:09

wp-ecommerce

Δημοσίευση από megsk » 04 Ιούλ 2012 10:48

Λοίπόν βρήκα την λύση . Και είναι απλή ¨) Τα πάντα εξαρτούνται από μια session και ειδικότερα την session[wscp->id] παίρνωντας αυτή μπορείς μετέπειτα να κάνεις update στην mysql όχι όμως εκεί που κάνεις αγορά γιατί εκείνη την ώρα γίνεται καταχώρηση στην βάση αλλά στην σελίδα "απόδειξης" . Το μυστικό είναι οτι στην βάση δεν καταχωρείτε total price αλλά ξεχωριστά πολές τιμές. (Καθαρή τιμη και μεταφορικά) . Ελπίζω να βοηθήσω όποιον ψάχνει στο μέλλον.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

wp-ecommerce

Δημοσίευση από korgr » 04 Ιούλ 2012 10:51

session[wscp->id] ή session[wpsc->id] ?

megsk
Δημοσιεύσεις: 215
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2011 02:09

wp-ecommerce

Δημοσίευση από megsk » 04 Ιούλ 2012 12:01

to 2o soz από ταχύτητα έγραψα λάθος. Ακόμη πρέπει να αποθηκευτεί σε μια οποιαδήποτε μεταβλητή session στην σελίδα αγοράς το total price ανάλογα με την μέθοδο πληρωμής. Τεσπα οποιοδήποτε θέλει βοήθεια σε αυτή τη βλακεία-σπαζοκεφαλιά να με pm γιατί είναι πραγματικά τζάμπα χρόνος για να γίνει customize κάτι που θα έπρεπε να προυπήρχε..

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress Plugins”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες