[PHP] Πρόβλημα στο πέρασμα δυο παραμέτρων με την $_POST

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
poscore
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: 06 Μάιος 2012 02:48
Επικοινωνία:

[PHP] Πρόβλημα στο πέρασμα δυο παραμέτρων με την $_POST

Δημοσίευση από poscore » 30 Ιούλ 2012 16:14

alou έγραψε:Μάλλον εννοεί να μην έχει κενό default value, δεν ξέρω αυτό αν μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο, ίσως. Πάντως μπορείς να ρωτάς και χωρίς να γίνεσαι απότομος σε όποιον πάει να βοηθήσει, άσχετα αν σου κάνει η απάντηση ή όχι.

print_r όλο το post? τι error reporting έχεις βάλει, μήπως υπάρχει κάποιο σημαντικό σφάλμα που δεν βλέπεις? δεν βοηθάς με κάτι πιο συγκεκριμένο και βασίζεσαι στη φαντασία του καθενός.
Το αντίθετο δεν θέλω αν γίνομαι απότομος! :/ Απλά το default value δεν έχει σχέση...το πρόβλημα πρέπει να είναι στο

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<option value=$nt&#91;category&#93;>".$nt&#91;category&#93;."</option>";
Edit: Θέλει

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<option value='".$nt&#91;category&#93;."'>".$nt&#91;category&#93;."</option>";
Ευχαριστώ πολύ όσους απάντησαν

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

[PHP] Πρόβλημα στο πέρασμα δυο παραμέτρων με την $_POST

Δημοσίευση από fafos » 30 Ιούλ 2012 16:19

poscore έγραψε:
Τον κώδικα τον έχεις κατανοήσει? :/ Τι εννοείς value="kati"?
ton katanohsa otan egrapses to provlhma sou... esy katanohses pou htan to provlhma?
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

poscore
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: 06 Μάιος 2012 02:48
Επικοινωνία:

[PHP] Πρόβλημα στο πέρασμα δυο παραμέτρων με την $_POST

Δημοσίευση από poscore » 30 Ιούλ 2012 17:16

Είναι προφανές απο το παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
panxer
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 26 Ιουν 2011 20:29
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

[PHP] Πρόβλημα στο πέρασμα δυο παραμέτρων με την $_POST

Δημοσίευση από panxer » 30 Ιούλ 2012 18:40

poscore δεν είσαι σωστός..
Στο αρχικό σου παράδειγμα έγραψες για <input> text που υποτίθεται δεν πόσταρε το περιεχόμενο πάρε ό,τι πριν το πρώτο space.

Εδώ τελικά έχεις <option>, που ποστάρει το value, προφανώς αν βάλεις value=Αρνάκι άσπρο και παχί θα σου δώσει μόνο το Αρνάκι, ενώ αν το κάνεις wrap σε quotes θα στου δώσει όλο.

Οπότε, δεν φταίει κανείς στο thread αυτό, πέραν από εσένα που μας έγραψες αρχικά λάθος παράδειγμα.

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

[PHP] Πρόβλημα στο πέρασμα δυο παραμέτρων με την $_POST

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 30 Ιούλ 2012 18:42

<sfinopoutsamode>
/* PreS: Δεν έχω διαβάσει ακόμα το thread */

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo '<option value="'.$nt&#91;'category'&#93;."'>'.$nt&#91;'category'&#93;.'</option>';
ή ακόμα καλύτερα

Κώδικας: Επιλογή όλων

<option value="<?=$nt&#91;'category'&#93;;?>"><?=$nt&#91;'category'&#93;;?></option>
</sfinopoutsamode>
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

poscore
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: 06 Μάιος 2012 02:48
Επικοινωνία:

[PHP] Πρόβλημα στο πέρασμα δυο παραμέτρων με την $_POST

Δημοσίευση από poscore » 30 Ιούλ 2012 19:14

panxer έγραψε:poscore δεν είσαι σωστός..
Στο αρχικό σου παράδειγμα έγραψες για <input> text που υποτίθεται δεν πόσταρε το περιεχόμενο πάρε ό,τι πριν το πρώτο space.

Εδώ τελικά έχεις <option>, που ποστάρει το value, προφανώς αν βάλεις value=Αρνάκι άσπρο και παχί θα σου δώσει μόνο το Αρνάκι, ενώ αν το κάνεις wrap σε quotes θα στου δώσει όλο.

Οπότε, δεν φταίει κανείς στο thread αυτό, πέραν από εσένα που μας έγραψες αρχικά λάθος παράδειγμα.
Εμ, δεν έδωσα ευθύνες σε κανέναν νομίζω...απλά έφερα ένα παράδειγμα στην αρχή και έψαχνα μια ιδέα όχι για συντακτικό λάθος...

επίσης δεν έχω σκοπό να θυμώσει κάποιος με κάποιον...μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, καλή συνέχεια!

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

[PHP] Πρόβλημα στο πέρασμα δυο παραμέτρων με την $_POST

Δημοσίευση από Khronos » 30 Ιούλ 2012 19:53

Αφού το πρόβλημα σου οφειλόταν σε συντακτικό λάθος, τι ιδέα ήθελες?

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

[PHP] Πρόβλημα στο πέρασμα δυο παραμέτρων με την $_POST

Δημοσίευση από dva_dev » 31 Ιούλ 2012 00:11

poscore έγραψε:Μακάρι να δούλευε...δουλεύω πάνω σε ένα project και έχω χρησιμοποιήσει post καμια 30 φορές. Το κάνω προσεκτικά και πολλές φορές copy/paste. Δεν παίζει κάποιο λάθος συντακτικό!
Με την ευκαιρία πάντως, κάνε ένα code review.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

[PHP] Πρόβλημα στο πέρασμα δυο παραμέτρων με την $_POST

Δημοσίευση από korgr » 31 Ιούλ 2012 08:38

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
Αν δεν το βρίσκουμε εμείς που είναι και δικός μας ο κώδικας, σίγουρα είναι ένα πολύ προχωρημένο πρόβλημα και όχι μια βλακεία που μας ξέφυγε...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες