Null refence in object

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
epipitis
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 23 Μαρ 2010 18:45
Τοποθεσία: Crete

Null refence in object

Δημοσίευση από epipitis » 09 Αύγ 2012 20:02

Kalispera paidia,
exw friaksei sto VS mia forma ti opoia tin gemisa me buttos kai alla pragmata.
Stin sunexeia eftiaksa mia deuteri forma stin opoia evala pali buttons textfields ...
otan paw na kalesw tin deuteri forma me kapoies parametrous pou exw prosthesei sto constuctor tis form2 mou petaei error :Null Reference Object.
Form 1 code:
frm = new Form2(mainCategory, subCategory, last);
frm.ShowDialog();

Form2 code:
public Form2(string mCat, string sCat, int code){
.
.
.
}

To periergo einai afou ftiaxnw sti form2 ena keno constuctor kai to kalw apo tin form1 mou emfanizei ena parathuro pou einai keno(dld xwris ta buttons textfiels ... )pou exw eisagei apo to toolbox.

Mhpws exei kaneis na mou proteinei tpt giati exw kolisei?[/code]

nkast
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2009 20:31
Επικοινωνία:

Null refence in object

Δημοσίευση από nkast » 13 Αύγ 2012 05:36

Στον constractor της Form2 καλεις το InitializeComponents()?

epipitis
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 23 Μαρ 2010 18:45
Τοποθεσία: Crete

Null refence in object

Δημοσίευση από epipitis » 13 Αύγ 2012 11:46

OK to elisa to provlima.Euxaristw polu.

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης