Θέλω να ποστάρω τον κώδικα μου για την διαχείρηση της βάσης δεδομένων στο ανάλογο φόρουμ

Μια περιοχή όπου τα μέλη μας μπορούν να βάζουν τα PHP scripts που έχουν φτιάξει και θέλουν να τα μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
aliento
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2007 04:59

Θέλω να ποστάρω τον κώδικα μου για την διαχείρηση της βάσης δεδομένων στο ανάλογο φόρουμ

Δημοσίευση από aliento » 24 Αύγ 2012 16:02

Θέλω να ποστάρω τον κώδικα μου για την διαχείρηση της βάσης δεδομένων στο ανάλογο φόρουμ Αλλά δεν έχω τα ανάλογα δικαίωματα.
Στην ενότητα κώδικας php.

Μπορώ να έχω το δικαίωμα αυτό. Ο κωδικάς μου έχει κάνει θράυση στο εξωτερικό και θέλω να τον μοιραστώ και δω στην Ελλάδα.

Είναι για την διαχείρηση της mysql , τα κάνει όλα και είναι 300 γραμμές χωρίς classes.

plz let the knowledge be shared

aliento
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2007 04:59

Θέλω να ποστάρω τον κώδικα μου για την διαχείρηση της βάσης δεδομένων στο ανάλογο φόρουμ

Δημοσίευση από aliento » 24 Αύγ 2012 16:03

Τώρα σας βρήκα και θα συμετέχω ενεργά είμαι καλός προγραμματιστης.
Αλλά το πρώτο μου ποστ θα ήθελά να είναι αυτό το δημιούργημα μου.

Ευχαριστώ.

aliento
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2007 04:59

Θέλω να ποστάρω τον κώδικα μου για την διαχείρηση της βάσης δεδομένων στο ανάλογο φόρουμ

Δημοσίευση από aliento » 24 Αύγ 2012 16:06

Αυτό είναι το demostration του script , είναι εργονομικό και εύκολο στη χρήση του

Κώδικας: Επιλογή όλων

include 'db.php';
// empty the table
db("TRUNCATE TABLE `users`");

print_r(db("SELECT * FROM `users`"));
//or
print_r (db_select("users")); // its the same
/*
: empty
*/

$fields = array(
    'id',
    'name',
    'telephone'
);
$values = array(
    NULL,
    'Giorgos',
    '988997689'
);
db_insert('users', $fields, $values);



print_r(db_select('users'));
/*
: Array ( [id] => 1 [name] => Giorgos [telephone] => 988997689 )
*/

$fields = array(
    'id',
    'name',
    'telephone'
);
$values = array(
    NULL,
    'Nikos',
    '23524535'
);
db_insert('users', $fields, $values);

print_r(db_select('users'));

/*
: Array ( [id] => Array ( [1] => 1 [2] => 2 ) [name] => Array ( [1] => Giorgos [2] => Nikos ) [telephone] => Array ( [1] => 988997689 [2] => 23524535 ) )
*/
$tel = db_select("users", "telephone", "where name='Giorgos' ");
echo "Giorgos telephone is : " . $tel;
/*
:Giorgos telephone is : 988997689
*/

db_update("users", "telephone", "536635636", "where name='Giorgos' ");

$tel = db_select("users", "telephone", "where name='Giorgos", "LIMIT 1");
echo "Giorgos telephone is : " . $tel;
/*
:Giorgos telephone is : 536635636
*/


$data = db("SELECT `id`,`telephone` FROM `users`");
//or
$fields = array ( 'id', 'telephone');
$data = db_select('users',$fields); // is the same

print_r($data);
/*
Array ( [id] => Array ( [1] => 1 [2] => 2 ) [telephone] => Array ( [1] => 536635636 [2] => 23524535 ) )
*/

$fields = array('telephone','name'); $values = array(2342342423,'kostas');
db_update('users',$fields,$values,'WHERE `id` = 1"); // to update more than one field

db_delete('users', 'telephone', 23524535);
db("DELETE FROM `users` WHERE `name` = 'Giorgos'");

print_r(db_select('users'));

/*
: empty
*/

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Θέλω να ποστάρω τον κώδικα μου για την διαχείρηση της βάσης δεδομένων στο ανάλογο φόρουμ

Δημοσίευση από korgr » 24 Αύγ 2012 16:27

Καλώς ήρθες αλλά χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω δεν ανακάλυψες την Αμερική.
Οι περισσότεροι έχουμε αναπτύξει τα προσωπικά μας DB Frameworks :)

aliento
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2007 04:59

Θέλω να ποστάρω τον κώδικα μου για την διαχείρηση της βάσης δεδομένων στο ανάλογο φόρουμ

Δημοσίευση από aliento » 24 Αύγ 2012 17:56

Ναι όντως ! χαχα
Όλα μου πανε χαλια πω θα το σβησω το θριντ


Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Θέλω να ποστάρω τον κώδικα μου για την διαχείρηση της βάσης δεδομένων στο ανάλογο φόρουμ

Δημοσίευση από dva_dev » 24 Αύγ 2012 20:27

Καλυτερα βαλε τον κωδικα σου σαν συνημμενο αρχειο zip. Ολο και καποιος θα τον βρει χρησιμο και ισως αλλοι που εχουν εμπειρια στην php να ου προτεινουν βελτιωσεις η αλλαγες.

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Θέλω να ποστάρω τον κώδικα μου για την διαχείρηση της βάσης δεδομένων στο ανάλογο φόρουμ

Δημοσίευση από deninho » 08 Σεπ 2012 18:55

καλησπέρα. Με καθυστέρηση μερικών ημερών, μεταφέρθηκε στο κατάλληλο subforum

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP τα δικά μας scripts”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες