Πρόβλημα site - διαφορά εμφάνισης

Μια περιοχή για το WordPress, αυτή την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για blogging

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Telegraph
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 26 Αύγ 2012 10:49

Πρόβλημα site - διαφορά εμφάνισης

Δημοσίευση από Telegraph » 26 Αύγ 2012 11:32

Καλημέρα σας,

έχω ένα πρόβλημα που φαντάζομαι πως θα έχει τύχει σε πολύ κόσμο (από τα όσα διαβάζω ψάχνοντας σε forum και οπουδήποτε υπάρχει info) αλλά δεν μπορώ να βρω τη λύση:
το site μου δείχνει αλλιώς σε Mozilla/Chrome και αλλιώς σε IE8. Ας γίνω πιο σαφής: στον Mozilla Firefox και στον Chrome φαίνεται να εφαρμόζονται σωστά όλα τα CSS properties και γενικά να παίζει το site άψογα, ενώ στον IE8 έχω διάφορα προβλήματα, όπως ότι οι γραμματοσειρές είναι διαφορετικές σχεδόν παντού και έχω ένα πρόβλημα με το μενού που δεν φαίνεται σωστά το περίγραμμά του (καθώς και το μέσα χρώμα) και επιπλέον τα υπομενού αυτού κρύβονται πίσω από το slider που ακολουθεί από κάτω. Αρχικά είχα και ένα άλλο θέμα με το μενού (έβγαινε η κάθε επιλογή κάτω από την άλλη), αλλά το έλυσα με την προσθήκη στο header του εξής κώδικα:
<?php if (strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'],"MSIE 8")) {
header("X-UA-Compatible: IE=7");} ?>
Έχω διαβάσει πάρα πολλά αυτές τις ημέρες σχετικά με προβλήματα του ΙΕ8 αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να μπερδευτώ :P Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα συμβατότητας όσον αφορά το CSS κομμάτι τουλάχιστον, σωστά? (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με την Javascript...παρεπιπτόντως, κάποιες φορές στον ΙΕ η σελίδα φορτώνει με error, το οποίο είναι το εξής:
Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 1.1.4322; .NET4.0C; .NET4.0E)
Timestamp: Sun, 26 Aug 2012 08:30:15 UTC


Message: Object doesn't support this property or method
Line: 273
Char: 2
Code: 0
URI: http://www.proiontaygeias.gr/wp-content ... 8.5.571548


Message: Object doesn't support this property or method
Line: 157
Char: 5
Code: 0
URI: http://www.proiontaygeias.gr/wp-content ... /mazine.js
Τo site μου φυσικά είναι το www.proiontaygeias.gr. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ!

Telegraph
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 26 Αύγ 2012 10:49

Πρόβλημα site - διαφορά εμφάνισης

Δημοσίευση από Telegraph » 31 Αύγ 2012 13:43

Κανένας καμμία απάντηση? Προσπαθώ να λύσω το θέμα και δεν μπορώ εδώ και μέρες, ούτε ο ίδιος ο σχεδιαστής του θέματος δεν μου έχει δώσει απάντηση...

Άβαταρ μέλους
gaucho
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2408
Εγγραφή: 22 Δεκ 2002 13:18

Πρόβλημα site - διαφορά εμφάνισης

Δημοσίευση από gaucho » 31 Αύγ 2012 20:32

Με ματιά 10 δευτερόλεπτα που το είδα μάλλον αυτος που το έφτιαξε δεν ξέρει απο κώδικα. Το σαιτ είναι ετοιμο wordpress και δεν ξέρει να κάνει παραμετροποίηση.

© 2012 Προϊόντα Υγείας. All Rights Reserved. :) Καλό καλό.

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης