Panda Antivirus Platinum 7.04

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας τα Windows και τα προγράμματά τους. Νέα & ειδήσεις.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
api4all
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Σεπ 2003 00:38

Panda Antivirus Platinum 7.04

Δημοσίευση από api4all » 17 Οκτ 2003 06:29

Αποφάσισα και εγώ όπως και πολλοί άλλοι γνωστή μου να αλλάξουμε το antivirus που χρησιμοποιούσαμε μέχρι σήμερα στα workstations που έχουμε :hammer: , το γνωστό σε όλους μας Norton Antivirus. Η αιτία μια και απλή το ότι το πρόγραμμα είναι λίγο βαρύ αν και πιστεύω το έχετε όλοι διαπιστώσει αυτό.
Έως εδώ όλα καλά μπαίνουμε λοιπόν στη διαδικασία να δοκιμάσουμε όλα τα γνωστά Antivirus που υπάρχουν στην αγορά καταλήγοντας στο Panda Antivirus Platinum 7.04 μετά από επίπονες μπορώ να πω μελέτες και συσκέψεις του team :D :D :D . Θέλω να πω εδώ πως η επιλογή έγινε βάση συγκεκριμένων εφαρμογών που θέλαμε να ελέγχει το πρόγραμμα και λόγο ότι το έχουμε εγκαταστήσει σε serves μεγάλων δικτύων και μείναμε σε σχέση τιμή με απόδοση άκρως ικανοποιημένοι.

Τώρα λοιπόν τα δύσκολα. Κάνω format το pc γιατί είχα να του κάνω αρκετούς μήνες σεταρο από την αρχή όλο το μηχανάκι και όλα πανε κατ ευχή.
Κάνω εγκατάσταση το Panda όλα καλά έως εδώ, μου ζητάει και λογικό είναι να κάνω virus update. Μετά στο τέλος αφού κατέβασε όλα τα αρχεία που ήθελε μου ζήτησε να κάνω restart. Οκ έως εδώ κάνω το restart και την ώρα που φορτώνει τα Windows XP Pro English που έχω και δουλεύω βλέπω κάτι που εγώ προσωπικά σε XP ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί. BLUE DEATH την γνωστή σε όλους από παλαιότερες εκδόσεις τον Windows μπλε οθόνη. Δεν σας κρύβω ότι τρελάθηκα.

Για να μην σας πω όλες τις διαδικασίες που έγιναν το πρόβλημα λυνόταν μόνο όταν αποσύνδεα το καλώδιο του pc με τον Intracom Jet Speed 500i μιας και έχω βάλει ADSL σπίτι. Τότε όλα δούλευαν ρολόι. Είπα και εγώ μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα δικτύου και δοκιμάζω μια άλλη αλλά τίποτα. Δοκιμάζω και με το laptop και δούλευε η γραμμή μια χαρά. Βάζω στο laptop το Panda και μου βγάζει και αυτό μετά το restart μπλε οθόνη (*Θέλω εδώ να σημειώσω για να μην λετε πως @@ρια μελέτη κάναμε πάντα δοκιμάσαμε όλα τα προγράμματα με isdn δούλευαν όλα μια χαρά).

Αποτέλεσμα να πάω σε ένα γνωστό που έχει βάλει και αυτός ADSL με Cisco router το Panda έκανε και εκεί τα τρελά του.

Περιμένω λοιπόν τα συμπεράσματα σας και λύσεις αν έχετε να προτείνετε. :question:

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

Panda Antivirus Platinum 7.04

Δημοσίευση από tsiger » 17 Οκτ 2003 11:28

xrisimopoiisa to panda panw se ADSL kai panw se Kalwdiaki kai me router kai xwris edw kai 1.5 xrono kai ola doulevoune roloi.. poios 3erei...

Άβαταρ μέλους
γιαννης
Δημοσιεύσεις: 648
Εγγραφή: 25 Σεπ 2002 14:21
Επικοινωνία:

Panda Antivirus Platinum 7.04

Δημοσίευση από γιαννης » 17 Οκτ 2003 13:24

ego eimai poli efxaristimenos me to panta, kirios giati einai elafri kai enimeronetai gia neous ious kathimerina.

tora ta asxima. kai se emena (apli sindesi) meta apo ena update ekleisa tin sindesi kai to pc. ligo prin kleisi teleios mou vgazi mia mple othoni kai kanei mono tou resatrt. arxisei to sistima na scanari ton disko kai mou evgale kati arxeia tou panta pou eixan lathos kataliksi -i- kati tetoio.

afto mou sinevei mia kai monadiki fora kai den eixa provlima sto sistima -i- sto panta. (na to ksanaperaso diladi).

An exo katalavei kalos xrazete mia mikri anamoni, prin to svisimo -i- tin epanekinisi, meta apo update giati endexomenos sto paraskinio den exei oloklirothei i diadikasia. an yparxi afti i anamoni den simvainei tipota.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
api4all
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 15 Σεπ 2003 00:38

Panda Antivirus Platinum 7.04

Δημοσίευση από api4all » 17 Οκτ 2003 19:40

Λοιπόν παρατήρησα πως το πρόβλημα παρουσιάζετε μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το Firewall protection.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Windows Software Guide”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες