περασμα μεταβλητων

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
moutro25
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 23 Απρ 2012 09:26

περασμα μεταβλητων

Δημοσίευση από moutro25 » 17 Σεπ 2012 21:25

Γεια σας, εχω μια login form , δινω username και password τα οποία έχω ηδη σε βαση δεδομενων. αυτα περνανε απο την check.php και μετα στην index.php.
θέλω να περάσω τα username και password στην index ωστε αν ειναι ο συγκεκριμενος χρηστης να εμφανίζεται και αντιστοιχη επιλογη! εχω ανεβασει τη σελιδα μου κανονικα και δουλευουν ολα εκτος απο αυτο!οταν το δοκιμαζω μεστα απο το wamp ειναι οκ!
check.php
<?php
// sindesi me vasi dbconect
session_start();
$hostname = "###";
$database = "###";
$username = "##";
$password = "##";
$link = mysql_connect( $hostname , $username , $password ) or
die("Prosoxi!Provlima stin sundesi me ton server : " . mysql_error());
mysql_select_db($database,$link);

//telos sundesis

$user=$_POST['user'];
$psw=$_POST['psw'];


$check_user_query = "SELECT xristis.*
FROM `xristis`
WHERE `xristis`.`Username`= '$user'
AND `xristis`.`Password` = '$psw' " ;



$result2 = mysql_query("SELECT * FROM xristis
WHERE `xristis`.`Username`= '$user'
AND `xristis`.`Password` = '$psw' " );

$row = mysql_fetch_array($result2);


$result = mysql_query($check_user_query,$link);



$num_results = mysql_num_rows($result);

if(!$result) {
echo 'Cannot run query!...';
exit;
}

if ($num_results > 0) {
$pinakas_xristi = mysql_fetch_array( $result);

$Username = $pinakas_xristi[0];
$Password = $pinakas_xristi[1];
$Role=$pinakas_xristi[2];

session_register( "Username" , "Password" , "Role");
header("Location: index.php");
}


else {
echo "<H2>PLEASE TRY AGAIN</H2>";
echo "<a href=\"index.php\">Πίσω</a>";
exit;
}


?>


login.php

<form action="check.php" method="post">
<p>&nbsp;</p>
<font color="#FF0000" size="+3"><b><p>ΕΙΣΟΔΟΣ</p>
<p>&nbsp;</p>
</b></font>
<p>Username :
<input type="text" name="user">
</p>
<p>Password :
<input type="password" name="psw">
</p>
<p>
<input type="submit" name="Submit" value="Login" />
</p>
<p>&nbsp;</p>
<p><a href="index.php">ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ</a></p>
<p><br />
</p>
</form>
index.php (ενα κομματι)

<?php
// sindesi me vasi dbconect
####

//telos sundesis


$check_user = mysql_query("SELECT * FROM xristis WHERE `xristis`.`Username`= '$user'
AND `xristis`.`Password` = '$psw' " );



$pinakas_xristi = mysql_fetch_array( $check_user);
?>
<style type="text/css">
<!--
#content #back #header #logo h1 {
font-weight: bold;
}
#content #back #header #logo h1 {
color: #9C3;
font-size: 20px;
}
-->
</style>
</head>


<body>
/// html codikas gia xrwmata selidas





<?php
if ( $_SESSION['user'];=="admin") {?>
<a href="logout.php"><b>Έξοδος</b></a>
<?php };?></td>




Άβαταρ μέλους
charavge
Δημοσιεύσεις: 378
Εγγραφή: 14 Σεπ 2006 15:47

περασμα μεταβλητων

Δημοσίευση από charavge » 18 Σεπ 2012 17:29

Αν αναφέρεσαι σε SESSIONS, απλά πρέπει να ξανανοίξεις το Session στο index.php σου.


Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

περασμα μεταβλητων

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 18 Σεπ 2012 20:30

Εφόσον στο WAMP παίζει αλλά στον server όχι τότε ή είναι κάποια ρύθμιση στο php.ini, ή κάποια function δεν υποστηρίζεται (πιθανόν ο server να έχει παλιότερη version), ή μπορεί να έχεις κανένα headers already sent σφάλμα.
Ανοιξε τα errors να δεις τι παίζει.

Με την ευκαιρία, αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40; $_SESSION&#91;'user'&#93;;=="admin"&#41;
είναι λάθος.
Σβήσε το ; μετά το [user]

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες