Προβλημα με Ελληνικα ! ??????????

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Προβλημα με Ελληνικα ! ??????????

Δημοσίευση από nackgr » 15 Οκτ 2012 00:20

Προβλημα με Ελληνικα !

Οπου ?????? επρεπε να ειναι Ελληνικα

http://generg.gr/reports/
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

Άβαταρ μέλους
charavge
Δημοσιεύσεις: 378
Εγγραφή: 14 Σεπ 2006 15:47

Προβλημα με Ελληνικα ! ??????????

Δημοσίευση από charavge » 15 Οκτ 2012 07:11

nackgr έγραψε:Προβλημα με Ελληνικα !

Οπου ?????? επρεπε να ειναι Ελληνικα

http://generg.gr/reports/
Από ό,τι είδα έχεις utf-8. Έχεις αποθηκεύσει το αρχείο σου σε utf-8 encoding ή είναι ANSI;
Αν είναι από τη βάση σου, δες τα παρακάτω θέματα ίσως να σε βοηθήσουν:

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=57068
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=53045

Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Προβλημα με Ελληνικα ! ??????????

Δημοσίευση από nackgr » 15 Οκτ 2012 09:44

Στην βαση φαινονται ελληνικα , και ειναι και utf
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Προβλημα με Ελληνικα ! ??????????

Δημοσίευση από nackgr » 15 Οκτ 2012 13:06

mysql_query('SET character_set_results=utf8');
mysql_query('SET names=utf8');
mysql_query('SET character_set_client=utf8');
mysql_query('SET character_set_connection=utf8');
mysql_query('SET character_set_results=utf8');
mysql_query('SET collation_connection=utf8_general_ci');
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Προβλημα με Ελληνικα ! ??????????

Δημοσίευση από korgr » 15 Οκτ 2012 13:26

Κάτι μου λέει πως το html σου άσχετα τι κωδικοποίηση του ορίζεις στον κώδικα, είναι σωσμένο ANSI

Άβαταρ μέλους
nackgr
Δημοσιεύσεις: 1444
Εγγραφή: 22 Ιαν 2006 20:02
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Προβλημα με Ελληνικα ! ??????????

Δημοσίευση από nackgr » 15 Οκτ 2012 13:59

το εκανα και Utf bom ο κωδικα που εβαλα παραπανω χρειαζοταν
αυταααααααααααα...
e-Byte.gr
Dafuq.gr

Άβαταρ μέλους
charavge
Δημοσιεύσεις: 378
Εγγραφή: 14 Σεπ 2006 15:47

Προβλημα με Ελληνικα ! ??????????

Δημοσίευση από charavge » 15 Οκτ 2012 16:27

nackgr έγραψε:το εκανα και Utf bom ο κωδικα που εβαλα παραπανω χρειαζοταν
Εγώ πάντως μόνο με τις 2 πρώτες σειρές κάνω δουλειά...
Είναι σπάσιμο, όμως, να έχεις κάνει τόσο κόπο και προσπάθεια για να φτιάξεις κάτι και να σου βγαίνουν άκυρα πράγματα... Τρελένεσαι... :crash:

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Προβλημα με Ελληνικα ! ??????????

Δημοσίευση από korgr » 15 Οκτ 2012 18:05

Εγώ κάνω δουλειά μόνο με τη δεύτερη 8)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες