επόμενη σελίδα

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nektarios333
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 26 Μαρ 2007 17:58
Επικοινωνία:

επόμενη σελίδα

Δημοσίευση από Nektarios333 » 18 Οκτ 2012 17:36

Μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ ... πατώντας επόμενη σελίδα δεν πάει στην επόμενη σελίδα ...που είναι το λάθος

Κώδικας: Επιλογή όλων

$totals = mysql_query("SELECT * FROM ".$lang."_recipe where recipe_title LIKE '%$_REQUEST[recipe_title]%' AND recipe_category LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_1]%' AND recipe_category_2 LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_2]%' AND recipe_category_3 LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_3]%' AND recipe_category_4 LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_4]%' AND recipe_description LIKE '%$_REQUEST[description]%' AND recipe_id LIKE '%$_REQUEST[recipe_id]%' ".$recommended_show." AND recipe_active = 'yes'");
  if(!$totals) die(mysql_error());
   
$total_entries                  = mysql_fetch_object($totals);
$total_items      = mysql_num_rows($totals);
$limit            = $_GET['limit'];
$type             = $_GET['type'];
$page             = $_GET['page'];


if&#40;&#40;!$limit&#41;  || &#40;is_numeric&#40;$limit&#41; == false&#41; || &#40;$limit < 10&#41; || &#40;$limit > 50&#41;&#41; &#123;
     $limit = 5; //default
&#125;

if&#40;&#40;!$page&#41; || &#40;is_numeric&#40;$page&#41; == false&#41; || &#40;$page < 0&#41; || &#40;$page > $total_items&#41;&#41; &#123;
      $page = 1; //default
&#125;

$total_pages     = ceil&#40;$total_items / $limit&#41;;
$set_limit          = $page * $limit - &#40;$limit&#41;;

 
$result = mysql_query&#40;"SELECT * FROM ".$lang."_recipe where recipe_title LIKE '%$_REQUEST&#91;recipe_title&#93;%' AND recipe_category LIKE '%$_REQUEST&#91;recipe_category_1&#93;%' AND recipe_category_2 LIKE '%$_REQUEST&#91;recipe_category_2&#93;%' AND recipe_category_3 LIKE '%$_REQUEST&#91;recipe_category_3&#93;%' AND recipe_category_4 LIKE '%$_REQUEST&#91;recipe_category_4&#93;%' AND recipe_description LIKE '%$_REQUEST&#91;description&#93;%' AND recipe_id LIKE '%$_REQUEST&#91;recipe_id&#93;%' AND recipe_active = 'yes' order by recipe_id LIMIT $set_limit, $limit"&#41;;
  if&#40;!$result&#41; die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
 $total_number = mysql_num_rows&#40;$totals&#41;;        
 if &#40;$total_number == 0&#41;
  &#123;
   echo "<br /><br /><center>$lang_no_search_results<br /><br /><a href=\"javascript&#58;history.back&#40;1&#41;\">$lang_back</a></center>";
  &#125;else
  &#123;
   echo " <center>$lang_results $total_number $lang_results_2</center><br />";
  &#125;
while&#40;$recipe = mysql_fetch_object&#40;$result&#41;&#41; &#123;  
Συνημμένα
1.PNG
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ideal
Δημοσιεύσεις: 302
Εγγραφή: 12 Φεβ 2011 16:26

επόμενη σελίδα

Δημοσίευση από ideal » 18 Οκτ 2012 18:59

Χωρις να εχω κοιταξει τον κωδικα σου προτεινω το εξης. Πολυ απλα δες τον κωδικα που βγαινει απο το source code του browser. Εκει θα δεις αν εχει γινει σωστα το output π.χ. αν ειναι <a href="www.domain.gr/equipment.html?page=2"> (τυχαιο). Δηλαδη δες αν ειναι ο συνδεσμος που σωστα γραμμενος. Επιβεβαιωσε παραλληλα οτι αν βαλεις manual το συνδεσμο θα δεις την επομενη σελιδα. Επισης καμια φορα το validation βοηθαει να βρεις τυχον λαθη...
Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο σκέψης που χρησιμοποιήσαμε όταν τα δημιουργήσαμε. -Α. Einstein

Rent a Car

Άβαταρ μέλους
Nektarios333
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 26 Μαρ 2007 17:58
Επικοινωνία:

επόμενη σελίδα

Δημοσίευση από Nektarios333 » 18 Οκτ 2012 19:24

δεν βγάζω άκρη ευχαριστώ πάντως φίλε μου
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ideal
Δημοσιεύσεις: 302
Εγγραφή: 12 Φεβ 2011 16:26

επόμενη σελίδα

Δημοσίευση από ideal » 19 Οκτ 2012 09:39

Γιατι τραβας ολες τις κατηγοριες συνταγων; Εσενα σε ενδιαφερει καθε φορα μια κατηγορια. Δηλαδη οταν βρισκεσαι στην κατηγορια "recipe_category_1" για ποιο λογο χρειαζονται οι αλλες; Καθε φορα πρεπει να καλεις μια κατηγορια αναλογως τι βλεπει ο επισκεπτης σου. Αν βλεπει κατηγορια "Οσπρια" δε χρειαζεται να ανακατευεσαι με την κατηγορια "Κρεατικα"... Απλα δε χρειαζεται. Εχεις προβλημα με τις μεταβλητες γιατι τις καλεις ολες. Εκει εστιασε και φτιαξε τον κωδικα σου.
Εκει εχει προβλημα και το pagination σου.
Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο σκέψης που χρησιμοποιήσαμε όταν τα δημιουργήσαμε. -Α. Einstein

Rent a Car

Άβαταρ μέλους
Nektarios333
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 26 Μαρ 2007 17:58
Επικοινωνία:

επόμενη σελίδα

Δημοσίευση από Nektarios333 » 19 Οκτ 2012 16:35

ευχαριστώ φίλε μου!!!
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες