Θεματάκι με text από mysql

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
argate7
Δημοσιεύσεις: 233
Εγγραφή: 30 Σεπ 2009 02:38

Θεματάκι με text από mysql

Δημοσίευση από argate7 » 03 Νοέμ 2012 13:46

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω μια απορία και θέλω τη βοήθεια σας.
Αποθηκεύω σε ένα πίνακα της βάσης μου εκτός των άλλων και ένα κείμενο (ας πούμε 2 παραγράφους των 5 σειρών). Αυτό το κείμενο στη συνέχεια το εμφανίζω κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μου εμφανίζει ένα συνεχόμενο κείμενο. Δεν έχω τις παραγράφους που είχα περάσει στη βάση.

Να σημειώσω ότι στη βάση περνάω το κείμενο μέσω φόρμας και όχι με το χέρι στη βάση.

Λογικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια function όπως η stripslashes() ή κάτι άλλο. Όποιος γνωρίζει ας μου πει τι θα πρέπει να κάνω.

Άβαταρ μέλους
jpk
Δημοσιεύσεις: 441
Εγγραφή: 09 Μαρ 2011 21:17

Θεματάκι με text από mysql

Δημοσίευση από jpk » 03 Νοέμ 2012 14:06

Φαντάζομαι ότι το παίρνεις από κάποιο textarea και το αποθηκεύεις όπως είναι στην βάση. Αν είναι έτσι, απλά όταν το εμφανίζεις πέρασέ το από την nl2br

http://php.net/manual/en/function.nl2br.php

argate7
Δημοσιεύσεις: 233
Εγγραφή: 30 Σεπ 2009 02:38

Θεματάκι με text από mysql

Δημοσίευση από argate7 » 04 Νοέμ 2012 11:43

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!

Αυτό ήταν που έπρεπε να προσθέσω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης