χρόνο Εκτέλεσης ενός προγράμματος στην c

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
kkkkonstantina
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 17:49

χρόνο Εκτέλεσης ενός προγράμματος στην c

Δημοσίευση από kkkkonstantina » 03 Νοέμ 2012 14:43

Καλησπέρα σας θέλω να βρω τον χρόνο εκτέλεσης (ρυθμός αύξησης) του προγράμματος ως προς n
Στην γενική του μορφή
Στην καλύτερη δυνατή περίπτωση
Στην χειρότερη δυνατή περίπτωση

Δεν ξέρω πώς μπορώ να το κάνω αυτό στο πρόγραμμα μου και έχω μια εργασία για την σχολή μου όμως δεν έχουμε διδαχθεί σε αυτά...Αν γνωρίζει κάποιος θα με βοηθούσε πάρα πολύ!Ευχαριστώ!


PanosPss
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 10 Μάιος 2008 19:53

χρόνο Εκτέλεσης ενός προγράμματος στην c

Δημοσίευση από PanosPss » 05 Δεκ 2012 01:52

μέσω του προγράμματος μπορείς να βάλεις και ένα χρονομετρητή που θα ξεκινάει πριν αρχίσει να τρέχει ο αλγόριθμος και να τελειώνει μετά την εκτέλεση του αλγορίθμου :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης