Μηνυμα σφαλματος στο virtuemart

Joomla! και Virtuemart

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
vaggelis7172
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2012 12:05

Μηνυμα σφαλματος στο virtuemart

Δημοσίευση από vaggelis7172 » 29 Νοέμ 2012 13:19

Γεια σας παιδια,εχω το joomla 2.5.8 και εγκατεστησα το virtuemart 2.0.14 εβαλα το e-shop στο μενου και μολις το ανοιγω μου βγαζει μια μεγαλη σειρα απο μηνυματα , ενδεικτικα σας δειχνω καποια:

Καμία μέθοδος πληρωμής δεν ρυθμίστηκε

Strict Standards: Accessing static property TableVmusers::$_cache as non static in C:\xampp\htdocs\eshoptapantaola\administrator\components\com_virtuemart\helpers\vmtable.php on line 58

Strict Standards: Accessing static property TableVmusers::$_cache as non static in C:\xampp\htdocs\eshoptapantaola\administrator\components\com_virtuemart\helpers\vmtable.php on line 58

Strict Standards: Accessing static property TableVmuser_shoppergroups::$_cache as non static in C:\xampp\htdocs\eshoptapantaola\administrator\components\com_virtuemart\helpers\vmtable.php on line 58

Μπορει να με βοηθησει καποιος?Ευχαριστω.

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Μηνυμα σφαλματος στο virtuemart

Δημοσίευση από alou » 29 Νοέμ 2012 13:52

Για κάποιο λόγο έχεις αυστηρό (strict) error reporting και σου δείχνει πράγματα που δεν είναι απαραίτητο (αν δεν κάνεις development / debug).

Κάπου στο global configuration / server έχεις επιλογή για error reporting. Καλό είναι να είναι στο system default, αν είναι και σου δείχνει τα warnings βάλτο στο none (ή κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι τις επιλογές).

H βρίσκειςτο php.ini αρχείο και ρυθμίζεις:
error_reporting(0);
(κάτω από το χαλάκι)
αλλά να έχεις υπόψιν ότι αν προκύψει πρόβλημα, θα πρέπει να το ξαναβγάλεις για να δεις κάποια σχετική πληροφορία του σφάλματος.

Το απολύτως σωστό θα ήταν να δημοσιεύσεις αυτό το σφάλμα στους developer του virtuemart μαζί με το περιβάλλον που δουλεύεις (έκδοση php κυρίως) και να διορθωθεί από τους ίδιους με κάποιο patch ή σε επόμενη έκδοση (πιθανώς να έχει ήδη γίνει).

vaggelis7172
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2012 12:05

Μηνυμα σφαλματος στο virtuemart

Δημοσίευση από vaggelis7172 » 29 Νοέμ 2012 18:23

alou έγραψε:Για κάποιο λόγο έχεις αυστηρό (strict) error reporting και σου δείχνει πράγματα που δεν είναι απαραίτητο (αν δεν κάνεις development / debug).

Κάπου στο global configuration / server έχεις επιλογή για error reporting. Καλό είναι να είναι στο system default, αν είναι και σου δείχνει τα warnings βάλτο στο none (ή κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι τις επιλογές).

H βρίσκειςτο php.ini αρχείο και ρυθμίζεις:
error_reporting(0);
(κάτω από το χαλάκι)
αλλά να έχεις υπόψιν ότι αν προκύψει πρόβλημα, θα πρέπει να το ξαναβγάλεις για να δεις κάποια σχετική πληροφορία του σφάλματος.

Το απολύτως σωστό θα ήταν να δημοσιεύσεις αυτό το σφάλμα στους developer του virtuemart μαζί με το περιβάλλον που δουλεύεις (έκδοση php κυρίως) και να διορθωθεί από τους ίδιους με κάποιο patch ή σε επόμενη έκδοση (πιθανώς να έχει ήδη γίνει).
Το εφτιαξα εν μερει,τωρα το μονο που μου βγαζει ειναι οτι δεν εχει οριστει νομισμα και μεθοδοι πληρωμης,μπορεις να βοηθησεις?

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Μηνυμα σφαλματος στο virtuemart

Δημοσίευση από alou » 29 Νοέμ 2012 19:51

Προφανώς πρέπει να ορίσεις αυτά που σου λέει μέσα από τη διαχείριση του virtuemart, σαν τι βοήθεια θα ήθελες;

vaggelis7172
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2012 12:05

Μηνυμα σφαλματος στο virtuemart

Δημοσίευση από vaggelis7172 » 03 Δεκ 2012 13:20

alou έγραψε:Προφανώς πρέπει να ορίσεις αυτά που σου λέει μέσα από τη διαχείριση του virtuemart, σαν τι βοήθεια θα ήθελες;
Θελω να βαλω moneybookers σαν επιλογη πληρωμης,παω στον πινακα ελεγχου στις μεθοδους πληρωμης παταω Νεο αλλα σαν επιλογες μου εχει μονο Pay standard και Pay Pal.Κατεβασα ενα module αλλα δεν ξερω πως να το ενσωματωσω.

giorgostriant
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 19 Σεπ 2011 15:30
Επικοινωνία:

Μηνυμα σφαλματος στο virtuemart

Δημοσίευση από giorgostriant » 06 Δεκ 2012 02:33

Μπορείς να βρείς το module που θέλεις εδώ . Αν έχεις περασμένο και το virtuemart aio τότε θα το δει κανονικά μόλις το περάσεις στις επιλογές πληρωμής του virtuemart

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! και Virtuemart”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης