fastcgi error 500

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

fastcgi error 500

Δημοσίευση από mrpc » 16 Ιαν 2013 12:50

Τι να σου πω, δεν έχω ιδέα. Πάντως σίγουρα η PHP δεν βλέπει αυτή τη στιγμή την curl, και αυτό είναι θέμα configuration.
Restart στον IIS κάνεις κάθε φορά που αλλάζεις το php.ini, σωστά;

argate7
Δημοσιεύσεις: 233
Εγγραφή: 30 Σεπ 2009 02:38

fastcgi error 500

Δημοσίευση από argate7 » 16 Ιαν 2013 12:53

Ναι ρε συ. Εννοείται αυτό.

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

fastcgi error 500

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 16 Ιαν 2013 12:55

- Μήπως υπάρχουν δύο php.ini και στο master δεν είναι ενεργοποιημένο το curl;

- Μήπως το σύστημα είναι 64bitο και η εφαρμογή 32bitη;

argate7
Δημοσιεύσεις: 233
Εγγραφή: 30 Σεπ 2009 02:38

fastcgi error 500

Δημοσίευση από argate7 » 16 Ιαν 2013 13:02

Μόνο ένα php.ini υπάρχει.

Είναι 32άρι.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σκαλώνει έτσι.

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

fastcgi error 500

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 16 Ιαν 2013 13:19

- "Μόλις πήγα και τσέκαρα το φάκελο. Εκεί που βρίσκεται το php.ini είναι και τα 2 dlls που αναφέρει η παράθεση σου."

Το manual δεν λέει αυτό αλλά must be present in your PATH.
Δηλαδή εκεί που ορίζεις στο σύστημα να "ενεργοποιεί" την php

MyComputer->δεξί κλίκ -> properties->environment variables->PATH
Πιθανόν το path να είναι διαφορετικό.

- Με phpinfo σου δείχνει οτι είναι ενεργοποιημένη η curl (πάνω πάνω);
Κανονικά τα αρχεία αυτά δεν θα έπρεπε να είναι στο ίδιο folder με το php.ini
Σε μένα για παράδειγμα τα αρχεία αυτά είναι στο folder ext.

argate7
Δημοσιεύσεις: 233
Εγγραφή: 30 Σεπ 2009 02:38

fastcgi error 500

Δημοσίευση από argate7 » 16 Ιαν 2013 14:06

Το phpinfo μου δείχνει ότι το curl είναι enabled.

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

fastcgi error 500

Δημοσίευση από mrpc » 16 Ιαν 2013 14:23

Αυτό είναι πολύ περίεργο... Δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

argate7
Δημοσιεύσεις: 233
Εγγραφή: 30 Σεπ 2009 02:38

fastcgi error 500

Δημοσίευση από argate7 » 16 Ιαν 2013 14:45

Το ξέρω ότι είναι περίεργο και το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δείχνει προς τα που πρέπει να κινηθούμε.

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

fastcgi error 500

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 16 Ιαν 2013 15:06

Βάλε αυτό σε ένα αρχείο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<h3>Εγκατεστημέμενες extensions στην PHP&#58;</h3><?php
$extensions= get_loaded_extensions&#40;&#41;;
foreach &#40;$extensions as $each_ext&#41;	&#123;
	?><div><u>Extension&#58;&nbsp;<font color = #FF0000><strong><?php echo $each_ext;?></strong></font></u></div>
	functions&#58;
	<ol><?php $ext_funcs = get_extension_funcs&#40;$each_ext&#41;;
	foreach &#40;$ext_funcs as $func&#41;	&#123;
		?><li><?php echo $func;?></li><?php
	&#125;
	?></ol><?php
&#125;
?>
τρέξτο και επιβεβαίωσε οτι έχουν φορτωθεί οι functions που τρέχεις στο script σου.

Αν ναι, τοτε μάλλον κοιτάμε σε λάθος μέρος.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

fastcgi error 500

Δημοσίευση από fafos » 16 Ιαν 2013 21:55

dose sthn max_execution_time kapia megalh timh p.x. 6000
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

argate7
Δημοσιεύσεις: 233
Εγγραφή: 30 Σεπ 2009 02:38

fastcgi error 500

Δημοσίευση από argate7 » 17 Ιαν 2013 10:08

Πειράξαμε κάποια settings του fastcgi και τελικά έπαιξε.

Σας ευχαριστώ όλους και για το χρόνο σας και για την πολύτιμη βοήθεια σας!

Καλή σας ημέρα!!

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

fastcgi error 500

Δημοσίευση από mrpc » 17 Ιαν 2013 13:33

Αν θέλεις πες μας ποια settings... όχι τίποτα άλλο, να μας φύγει και η απορία :D

argate7
Δημοσιεύσεις: 233
Εγγραφή: 30 Σεπ 2009 02:38

fastcgi error 500

Δημοσίευση από argate7 » 21 Ιαν 2013 09:07

Δε γνωρίζω ποια settings ακριβώς αλλάχτηκαν, αλλά νομίζω της max_execution_time.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες