Προβλημα συμβατοτητας σε browsers

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
stomio2012
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 21 Φεβ 2013 21:18

Προβλημα συμβατοτητας σε browsers

Δημοσίευση από stomio2012 » 21 Φεβ 2013 21:32

Αυτες τις μερες δημιουργησα ενα site τοπικου ενδιαφεροντος και εχω το εξης προβλημα το Site δεν φορτωνει κανονικα σε Internet explorer στους αλλους browsers λειτουργει κανονικα (GOOGLE CHROME)
Site:www.stomio.gr
ειναι ακομα υποκατασκευη αλλα εχω αυτο το προβλημα .
Ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
ideal
Δημοσιεύσεις: 302
Εγγραφή: 12 Φεβ 2011 16:26

Προβλημα συμβατοτητας σε browsers

Δημοσίευση από ideal » 21 Φεβ 2013 23:39

Εμενα δουλευει κανονικα...
Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο σκέψης που χρησιμοποιήσαμε όταν τα δημιουργήσαμε. -Α. Einstein

Rent a Car

Άβαταρ μέλους
_tasos
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: 03 Μάιος 2007 15:06
Επικοινωνία:

Προβλημα συμβατοτητας σε browsers

Δημοσίευση από _tasos » 21 Φεβ 2013 23:46

Όταν λες δεν φορτώνει κανονικά, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;

Επίσης, σε ποια έκδοση IE κοίταξες το site;

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Προβλημα συμβατοτητας σε browsers

Δημοσίευση από gvre » 22 Φεβ 2013 00:00

Δεν έχω explorer να το κοιτάξω και δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς όταν λες ότι δε φορτώνει κανονικά, αλλά δοκίμασε να κλείσεις σωστά τα παρακάτω tags μήπως είναι από εκεί.

<h3><em><img src="images/FAROS.jpg" alt="" width="130" height="130" class="alignleft border" />ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΣΗΜΕΡΑ</</h3>

<h3><em><img src="images/TZAGEZI.jpg" alt="" width="130" height="130" class="alignleft border" />ΤΟ ΤΖΑΓΕΖΙ</</h3>

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες