Διόρθωση σε wordpress splash page

Μια περιοχή για το WordPress, αυτή την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για blogging

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ironwiller
Δημοσιεύσεις: 109
Εγγραφή: 20 Απρ 2005 15:19

Διόρθωση σε wordpress splash page

Δημοσίευση από ironwiller » 20 Μαρ 2013 13:09

πολύ καλησπέρα.

εχτές βρήκα και ακολούθησα κατά γράμμα ένα οδηγό για να φτιάξω ένα splash page συνδεδεμένο με το wordpress: http://wp.tutsplus.com/tutorials/how-to ... wordpress/ , το οποίο δούλεψε όπως έπρεπε. Τα θέματα που χρειάζομαι βοήθεια είναι 2.

1) πως συνδέω (καλώ) εξωτερικό αρχείο css στο αρχείο που έφτιαξα .php έτσι ώστε να μην έχω ένα κατεβατό από style μέσα στο ίδιο αρχείο. (σημειώνω και τα 2 αρχεία είναι στο αρχικό επίπεδο του φακέλου του θέματος;

2) πως δίνω σωστά το link για τις φωτογραφίες (οι φωτογραφιες είναι μέσα στο φάκελο wp-includes/Images) και γενικά τα αρχεία τόσο και στο ίδιο το .php, αλλά στη συνέχεια και στο .css αντί να δίνω όλο το link από την αρχή (πχ. http://www.yourdomain.gr/,,,,);

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27629
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Διόρθωση σε wordpress splash page

Δημοσίευση από cordis » 09 Απρ 2013 23:02

στο splash page γιατί να το έχεις εκτός το CSS;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
ironwiller
Δημοσιεύσεις: 109
Εγγραφή: 20 Απρ 2005 15:19

Διόρθωση σε wordpress splash page

Δημοσίευση από ironwiller » 10 Απρ 2013 01:22

cordis έγραψε:στο splash page γιατί να το έχεις εκτός το CSS;
για να έχω μαζεμένα όλα τα css μαζεμένα σε ένα φάκελο και επίσης επειδή το συγκεκριμένο παρότι splash page ήταν μεγάλο, οπότε δεν ήθελα να είναι μαζί. τελσπα βρήκα άκρη, την παραθέτω παρακάτω κιόλας μήπως την χρειαστεί και κάποιος άλλος:

1. Αν το css αρχείο που θέλεις να καλέσεις είναι μέσα στον φάκελο του theme σου απλά προσθέτεις αυτό στο <head> tag σου, τροποποιώντας φυσικά το path αναλόγως:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<link rel="stylesheet" type="text/css" href=<?php bloginfo&#40;"template_directory"&#41;; ?>/css/styles.css">

2. Θα πρότεινα να βάλεις όλα τα αρχεία στον φάκελο του theme σου, δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται στο wp-includes.

Ετσι θα μπορείς να αναφερθείς σε οποιαδήποτε εικόνα με την:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<img src="<?php bloginfo&#40;"template_directory"&#41;; ?>/img/image.png">
ευχαριστώ για την υπενθύμιση, το είχα ξεχάσει το thread ;)

ΥΣ: ευχαριστώ τον Alan Fall από το insomnia για την λύση.

Απάντηση

Επιστροφή στο “WordPress γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες