html php $_POST 2 form

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
mixaverros88
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 10 Μαρ 2013 21:06
Τοποθεσία: Ζωγραφου

html php $_POST 2 form

Δημοσίευση από mixaverros88 » 17 Μάιος 2013 22:17

Καλησπέρα,

Δουλεύω πάνω σε μια εφαρμογή και έχω 2 form το πρόβλημα που έχω είναι ότι στην 2ή form δεν μπορώ να μέσω της $_POST.

Κώδικας: Επιλογή όλων

		<legend>Επιλογή User</legend>
<form action ="" method = "post" name="form1">
<table>

<tr>
	<td>
		<p><label id="user_ch"><font size = "3">Επιλέξτε User&#58;</label></p>
	</td>
	<td>
		<select id="user" name = "user" >
    	<option value="NULL"></option></font>
		<?php
		while&#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result1&#41;&#41;
			&#123; 
		?>
    	<option value = "<?php echo $row&#91;'surname'&#93;; ?>" ><?php echo $row&#91;'surname'&#93;; ?></option>
		<?php
			$surname = $_POST&#91;'user'&#93;;
			&#125;
		?>
		</select>
	</td>
</tr>
<tr>
	<td colspan = "2"  align = "center">
	<input type="submit"  class = "button" name="submit" value="Επιλογή"/>
	<input type="reset" class = "button" value="Καθαρισμός">
	</td>
</tr>
</fieldset>
</table>
</form>

<?php 
if &#40;isset &#40;$_POST&#91;'submit'&#93;&#41;&#41;
	&#123;
		include 'mysqlConnect.php';			
		$sql2=" SELECT id FROM emp WHERE surname ='".$surname."' ";
		$result2=mysql_query&#40;$sql2&#41;; 
		$totalRowNum = mysql_num_rows&#40;$result2&#41;;
			while&#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result2&#41;&#41;
			&#123; 
				$_SESSION&#91;'id'&#93;=$row&#91;'id'&#93;;// to id tou user
			&#125;	
	
//</pre> ?>
</div>
<?php
if&#40;isset&#40;$_POST&#91;'submit'&#93;&#41;&#41;
	&#123;
?>
 <div id="footer2">
<?php 
		include 'mysqlConnect.php';			
		$sql3=" SELECT * FROM thematic  ";
		$result3=mysql_query&#40;$sql3&#41;; 
		$totalRowNum = mysql_num_rows&#40;$result3&#41;;
		while&#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result3&#41;&#41;
			&#123; 
			$title_check = $row&#91;'title_GR'&#93;;
			&#125;
?>
<?php //<pre class="brush&#58;js;white-space&#58; pre-wrap"> ?>
<br />
<font size = "4"><center><p><hr>Εισαγωγή-Διαγραφή Θεματικής Κατηγορίας</p></center></font>
<center>Όνομα &#58; <?php echo $surname; ?>
<form action = "thematic_plus.php" method = "post" name ="form2">
<table align = "center">
<tr>
	<td>
					<select id="plus2" name = "plus2" >    	
					<option value="NULL"></option></font>
					<?php
					include 'mysqlConnect.php';			
					$sql1=" SELECT * FROM thematic ";
					$result=mysql_query&#40;$sql1&#41;; 
					$totalRowNum = mysql_num_rows&#40;$result&#41;;
					if&#40;$result&#41; 
					&#123; 
						$output_plus1 = "mixalis3"; 
					&#125; 
					else 
					&#123; 
						$output_plus1 = "verrosdad."; 
					&#125; 
					$_SESSION&#91;'output_plus'&#93;=$output_plus1;	
					while&#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result&#41;&#41;
					&#123; 		
					?>
					<font size = "4">	
					<option value = "<?php echo $row&#91;'id'&#93;; ?>" ><?php echo $row&#91;'title_GR'&#93;; ?>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</option></font>
					<br />	
					<?php
					$id_p=$_POST&#91;'plus2'&#93;;
					$_SESSION&#91;'thematic1_id'&#93;=$id_p;
					&#125;
					?>
					</select>
					<tr>
	<td colspan = "2"  align = "center">
	<input type="submit"  class = "button" name="submit1" value="Επιλογή"/>
	<input type="reset" class = "button" value="Καθαρισμός">
	</td>

Ευχαριστώ...

geomagas
Δημοσιεύσεις: 667
Εγγραφή: 06 Απρ 2013 13:36
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

html php $_POST 2 form

Δημοσίευση από geomagas » 17 Μάιος 2013 23:16

Καλησπέρα,
Η δεύτερη φόρμα δεν κλείνει (σου λείπει το </form>) και αναφέρεται σε ένα "thematic_plus.php". Μήπως θα έπρεπε να το έχουμε και αυτό;
Επίσης, offtopic, σου λείπουν δύο άγκιστρα για να "κλείσουν" τα δύο if σου. Και τα html tags σου είναι ανακατεμένα.
Τέλος, δεν μπορείς να ...τι... μέσω της $_POST;

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

html php $_POST 2 form

Δημοσίευση από alou » 17 Μάιος 2013 23:34

Κάπως έτσι θα μπορούσε να έχει νόημα, τουλάχιστον από πλευράς σφαλμάτων.

Κώδικας: Επιλογή όλων


 <legend>Επιλογή User</legend>
<form action ="" method = "post" name="form1">
<table>

<tr>
   <td>
      <p><label id="user_ch">Επιλέξτε User&#58;</label></p>
   </td>
   <td>
      <select id="user" name = "user" >
       <option value="NULL"></option>
      <?php
      while&#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result1&#41;&#41;
         &#123;
      ?>
       <option value = "<?php echo $row&#91;'surname'&#93;; ?>" ><?php echo $row&#91;'surname'&#93;; ?></option>
      <?php
         $surname = $_POST&#91;'user'&#93;;
         &#125;
      ?>
      </select>
   </td>
</tr>
<tr>
   <td colspan = "2"  align = "center">
   <input type="submit"  class = "button" name="submit" value="Επιλογή"/>
   <input type="reset" class = "button" value="Καθαρισμός">
   </td>
</tr>
</fieldset>
</table>
</form>

<?php
if &#40;isset &#40;$_POST&#91;'submit'&#93;&#41;&#41;
   &#123;
      include 'mysqlConnect.php';         
      $sql2=" SELECT id FROM emp WHERE surname ='".$surname."' ";
      $result2=mysql_query&#40;$sql2&#41;;
      $totalRowNum = mysql_num_rows&#40;$result2&#41;;
         while&#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result2&#41;&#41;
         &#123;
            $_SESSION&#91;'id'&#93;=$row&#91;'id'&#93;;// to id tou user
         &#125;   
   
//</pre> ?>
</div>

 <div id="footer2">
<?php
      include 'mysqlConnect.php';         
      $sql3=" SELECT * FROM thematic  ";
      $result3=mysql_query&#40;$sql3&#41;;
      $totalRowNum = mysql_num_rows&#40;$result3&#41;;
      while&#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result3&#41;&#41;
         &#123;
         $title_check = $row&#91;'title_GR'&#93;;
         &#125;
?>
<?php //<pre class="brush&#58;js;white-space&#58; pre-wrap"> ?>
<br />
<center><p><hr>Εισαγωγή-Διαγραφή Θεματικής Κατηγορίας</p></center>
<center>Όνομα &#58; <?php echo $surname; ?>
<form action = "thematic_plus.php" method = "post" name ="form2">
<table align = "center">
<tr>
   <td>
               <select id="plus2" name = "plus2" >       
               <option value="NULL"></option>
               <?php
               include 'mysqlConnect.php';         
               $sql1=" SELECT * FROM thematic ";
               $result=mysql_query&#40;$sql1&#41;;
               $totalRowNum = mysql_num_rows&#40;$result&#41;;
               if&#40;$result&#41;
               &#123;
                  $output_plus1 = "mixalis3";
               &#125;
               else
               &#123;
                  $output_plus1 = "verrosdad.";
               &#125;
               $_SESSION&#91;'output_plus'&#93;=$output_plus1;   
               while&#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result&#41;&#41;
               &#123;       
               ?>
               <option value = "<?php echo $row&#91;'id'&#93;; ?>" ><?php echo $row&#91;'title_GR'&#93;; ?>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</option>
               <br />   
               <?php
               $id_p=$_POST&#91;'plus2'&#93;;
               $_SESSION&#91;'thematic1_id'&#93;=$id_p;
               &#125;
               ?>
               </select>
               <tr>
   <td colspan = "2"  align = "center">
   <input type="submit"  class = "button" name="submit1" value="Επιλογή"/>
   <input type="reset" class = "button" value="Καθαρισμός">
   </td>
   </tr>
   </table>
 <?php &#125; ?>
αλλά πρέπει να πεις το πρόβλημα που έχεις. Το action της πρώτης φόρμας είναι κενό άρα κάνεις submit σε αυτό το αρχείο, της δεύτερης κάποιο άλλο αρχείο...

mixaverros88
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 10 Μαρ 2013 21:06
Τοποθεσία: Ζωγραφου

html php $_POST 2 form

Δημοσίευση από mixaverros88 » 18 Μάιος 2013 00:05

alou έγραψε:Κάπως έτσι θα μπορούσε να έχει νόημα, τουλάχιστον από πλευράς σφαλμάτων.

Κώδικας: Επιλογή όλων


 <legend>Επιλογή User</legend>
<form action ="" method = "post" name="form1">
<table>

<tr>
   <td>
      <p><label id="user_ch">Επιλέξτε User&#58;</label></p>
   </td>
   <td>
      <select id="user" name = "user" >
       <option value="NULL"></option>
      <?php
      while&#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result1&#41;&#41;
         &#123;
      ?>
       <option value = "<?php echo $row&#91;'surname'&#93;; ?>" ><?php echo $row&#91;'surname'&#93;; ?></option>
      <?php
         $surname = $_POST&#91;'user'&#93;;
         &#125;
      ?>
      </select>
   </td>
</tr>
<tr>
   <td colspan = "2"  align = "center">
   <input type="submit"  class = "button" name="submit" value="Επιλογή"/>
   <input type="reset" class = "button" value="Καθαρισμός">
   </td>
</tr>
</fieldset>
</table>
</form>

<?php
if &#40;isset &#40;$_POST&#91;'submit'&#93;&#41;&#41;
   &#123;
      include 'mysqlConnect.php';         
      $sql2=" SELECT id FROM emp WHERE surname ='".$surname."' ";
      $result2=mysql_query&#40;$sql2&#41;;
      $totalRowNum = mysql_num_rows&#40;$result2&#41;;
         while&#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result2&#41;&#41;
         &#123;
            $_SESSION&#91;'id'&#93;=$row&#91;'id'&#93;;// to id tou user
         &#125;   
   
//</pre> ?>
</div>

 <div id="footer2">
<?php
      include 'mysqlConnect.php';         
      $sql3=" SELECT * FROM thematic  ";
      $result3=mysql_query&#40;$sql3&#41;;
      $totalRowNum = mysql_num_rows&#40;$result3&#41;;
      while&#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result3&#41;&#41;
         &#123;
         $title_check = $row&#91;'title_GR'&#93;;
         &#125;
?>
<?php //<pre class="brush&#58;js;white-space&#58; pre-wrap"> ?>
<br />
<center><p><hr>Εισαγωγή-Διαγραφή Θεματικής Κατηγορίας</p></center>
<center>Όνομα &#58; <?php echo $surname; ?>
<form action = "thematic_plus.php" method = "post" name ="form2">
<table align = "center">
<tr>
   <td>
               <select id="plus2" name = "plus2" >       
               <option value="NULL"></option>
               <?php
               include 'mysqlConnect.php';         
               $sql1=" SELECT * FROM thematic ";
               $result=mysql_query&#40;$sql1&#41;;
               $totalRowNum = mysql_num_rows&#40;$result&#41;;
               if&#40;$result&#41;
               &#123;
                  $output_plus1 = "mixalis3";
               &#125;
               else
               &#123;
                  $output_plus1 = "verrosdad.";
               &#125;
               $_SESSION&#91;'output_plus'&#93;=$output_plus1;   
               while&#40;$row=mysql_fetch_array&#40;$result&#41;&#41;
               &#123;       
               ?>
               <option value = "<?php echo $row&#91;'id'&#93;; ?>" ><?php echo $row&#91;'title_GR'&#93;; ?>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</option>
               <br />   
               <?php
               $id_p=$_POST&#91;'plus2'&#93;;
               $_SESSION&#91;'thematic1_id'&#93;=$id_p;
               &#125;
               ?>
               </select>
               <tr>
   <td colspan = "2"  align = "center">
   <input type="submit"  class = "button" name="submit1" value="Επιλογή"/>
   <input type="reset" class = "button" value="Καθαρισμός">
   </td>
   </tr>
   </table>
 <?php &#125; ?>
αλλά πρέπει να πεις το πρόβλημα που έχεις. Το action της πρώτης φόρμας είναι κενό άρα κάνεις submit σε αυτό το αρχείο, της δεύτερης κάποιο άλλο αρχείο...
geomagas έγραψε:Καλησπέρα,
Η δεύτερη φόρμα δεν κλείνει (σου λείπει το </form>) και αναφέρεται σε ένα "thematic_plus.php". Μήπως θα έπρεπε να το έχουμε και αυτό;
Επίσης, offtopic, σου λείπουν δύο άγκιστρα για να "κλείσουν" τα δύο if σου. Και τα html tags σου είναι ανακατεμένα.
Τέλος, δεν μπορείς να ...τι... μέσω της $_POST;
Παιδία ευχαριστώ για της γρήγορες απαντήσεις σας,

Το πρόβλημα που έχω δεν είναι ότι δε έχω κλείσει κάποια tags(ο κώδικας που σας έγγραψα είναι κομμάτι της σελίδας γιαυτό)

έχω 2 πίνακες
Ο 1 είναι ο emp,
Ο 2 είναι ο thematic,

και μεταξύ τους υπάρχει σχέσει πολλά προς πολλά άρα για την συνένωση του θέλω ένα 3 πίνακα τον emp_thematic που βάζω τα id των 2 άλλων πινάκων.

Με την πρώτη form o χρήστης διαλέγει απο τον πίνακα emp ,
($surname = $_POST['user'];)δλδ.το id του use

Με την δεύτερη form ο χρήστης διαλέγει απο τον πίνακα thematic,
($id_p=$_POST['plus2'];) δλδ.το id της θεματικής ενότητας

Άυτες τις 2 μεταβλητές της περνάω με SESSION στην σελίδα thematic_plus.php
όπου βαζει αύτα τα 2 id στο πίνακα emp_thematic

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι στην δέυτερη form το $_POST δεν μου δίνει τιμή,

Νομίζω ότι υπάχει κάπιος κωδικας που θα λύνει αυτό τον πρόβλημα

Δεν παραθέτω το κώδικα thematic_plu.php για νομίζω πως δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

geomagas
Δημοσιεύσεις: 667
Εγγραφή: 06 Απρ 2013 13:36
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

html php $_POST 2 form

Δημοσίευση από geomagas » 18 Μάιος 2013 00:06

Πολύ καλύτερα, τουλάχιστον διαβάζεται ευκολότερα...
Από πλευράς PHP, συντακτικά, εντάξει φαίνεται. Τη λογική δεν την εξετάζω.
Η δεύτερη φόρμα σου συνεχίζει να είναι "ανοιχτή".
Παρατηρήσεις / απορίες:
1) δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δίνεις τιμή (την ίδια!) στο $surname σε κάθε κύκλο του while, και όχι μία φορά πριν από αυτό.
2) Γιατί, ενώ ελέγχεις if (isset ($_POST['submit'])) αντίθετα χρησιμοποιείς το $_POST['user'] χωρίς να σ' ενδιαφέρει αν είναι "set";
3) Ολόκληρη η 2η φόρμα θα πρέπει να εμφανίζεται μόνο αν έχει γίνει submit η πρώτη;
alou έγραψε:αλλά πρέπει να πεις το πρόβλημα που έχεις.
...Κανένα (τουλαχιστον δεν αφορά το forum... :D )
------------------------------------------------------------------------------
Και πάμε στο ψητό....
alou έγραψε:Το action της πρώτης φόρμας είναι κενό άρα κάνεις submit σε αυτό το αρχείο, της δεύτερης κάποιο άλλο αρχείο...
Αυτό που λες, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά είναι προφανές.
Προσπαθείς να κάνεις κάτι με το $_POST, και δεν σου κάθεται.
Θα πρέπει να πεις τι είναι αυτό (υποθέτω ότι δεν παίρνεις τις τιμές των πεδίων αλλα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος) και το σημαντικότερο, για να βρει κάποιος λύση στο πρόβλημα σου, θα πρέπει να δείξεις τον κώδικα που δεν πετυχαίνει αυτό που θέλεις.
Δηλαδή τον κώδικα του "thematic_plus.php", που είναι και ο handler της φόρμας, όπως και οι δύο ταπεινά παραδεχθήκαμε.

geomagas
Δημοσιεύσεις: 667
Εγγραφή: 06 Απρ 2013 13:36
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

html php $_POST 2 form

Δημοσίευση από geomagas » 18 Μάιος 2013 00:17

οκ, με πρόλαβες για ένα λεπτό...

Όταν έχεις δυο φόρμες, δεν μπορείς να κάνεις post συγχρόνως και τις δύο. Γι αυτό όταν πατάς το submit παίρνεις μόνο τα πεδία της form1 στο αρχείο που παραθέτεις, ενώ αν πατήσεις το submit1 παίρνεις μόνο τα πεδία της form2 στο "thematic_plus.php".
Γι αυτό και ήθελα να δω και αυτό το listing.
Η γνώμη μου:
Ξέχνα το SESSION, βάλε όλα τα πεδία σου σε μία φόρμα και διαχειρίσου τα είτε στο ίδιο αρχείο είτε σε άλλο. Αλλά από μία φόρμα, με ένα submit.

geomagas
Δημοσιεύσεις: 667
Εγγραφή: 06 Απρ 2013 13:36
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

html php $_POST 2 form

Δημοσίευση από geomagas » 18 Μάιος 2013 00:47

@alou: sorry, παρεξήγηση, νόμιζα ότι ήταν ο ίδιος... :oops:

mixaverros88
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 10 Μαρ 2013 21:06
Τοποθεσία: Ζωγραφου

html php $_POST 2 form

Δημοσίευση από mixaverros88 » 18 Μάιος 2013 00:58

geomagas έγραψε:οκ, με πρόλαβες για ένα λεπτό...

Όταν έχεις δυο φόρμες, δεν μπορείς να κάνεις post συγχρόνως και τις δύο. Γι αυτό όταν πατάς το submit παίρνεις μόνο τα πεδία της form1 στο αρχείο που παραθέτεις, ενώ αν πατήσεις το submit1 παίρνεις μόνο τα πεδία της form2 στο "thematic_plus.php".
Γι αυτό και ήθελα να δω και αυτό το listing.
Η γνώμη μου:
Ξέχνα το SESSION, βάλε όλα τα πεδία σου σε μία φόρμα και διαχειρίσου τα είτε στο ίδιο αρχείο είτε σε άλλο. Αλλά από μία φόρμα, με ένα submit.
Ευχαρισώ για την απάντηση..

Το προβλήμα μου είναι ότι πρέπει πρώτα να επιλέγω ποιον χρήστη,
και μέτα να εμφανίζεται το άλο πεδίο

Το id της πρώτης form το παίρνει κανονικά.

θα το ψάξω ακόμα λίγο για τις 2 Form και αν βρώ κάτι θα το κάνω Post

Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

geomagas
Δημοσιεύσεις: 667
Εγγραφή: 06 Απρ 2013 13:36
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

html php $_POST 2 form

Δημοσίευση από geomagas » 18 Μάιος 2013 01:15

Οπότε αντί για δυο βήματα (εμφάνιση φόρμας -> επεξεργασία στοιχείων) θέλεις να το κάνεις σε τρία (εμφάνιση φόρμας 1 -> εμφάνιση φόρμας 2 -> επεξεργασία).
Το SESSION συνεχίζει να είναι άσχετο, εκτός αν θέλεις να κρατήσεις τα στοιχεία εκεί για επιπλέον λόγους.
Στη θέση σου θα έκανα piggyback. Δηλαδή, θα "φόρτωνα" τα αποτελέσματα του πρώτου post στην "πλάτη" του δεύτερου, ώστε να τα "κουβαλήσει" στο τρίτο βήμα.
Με άλλα λόγια, προσθέτεις άλλο ένα hidden πεδίο στη form2, κάπως έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<input type="hidden" name="user" id="user" value="<?php echo $row&#91;'id'&#93;; ?>" />
Κι έτσι, το "thematic_plus.php" λαμβάνει και τις δύο παραμέτρους.

mixaverros88
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 10 Μαρ 2013 21:06
Τοποθεσία: Ζωγραφου

html php $_POST 2 form

Δημοσίευση από mixaverros88 » 18 Μάιος 2013 01:31

geomagas έγραψε:Οπότε αντί για δυο βήματα (εμφάνιση φόρμας -> επεξεργασία στοιχείων) θέλεις να το κάνεις σε τρία (εμφάνιση φόρμας 1 -> εμφάνιση φόρμας 2 -> επεξεργασία).
Το SESSION συνεχίζει να είναι άσχετο, εκτός αν θέλεις να κρατήσεις τα στοιχεία εκεί για επιπλέον λόγους.
Στη θέση σου θα έκανα piggyback. Δηλαδή, θα "φόρτωνα" τα αποτελέσματα του πρώτου post στην "πλάτη" του δεύτερου, ώστε να τα "κουβαλήσει" στο τρίτο βήμα.
Με άλλα λόγια, προσθέτεις άλλο ένα hidden πεδίο στη form2, κάπως έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<input type="hidden" name="user" id="user" value="<?php echo $row&#91;'id'&#93;; ?>" />
Κι έτσι, το "thematic_plus.php" λαμβάνει και τις δύο παραμέτρους.
Πολύ καλό ακούγεται αλλά πως γίνεται?

geomagas
Δημοσιεύσεις: 667
Εγγραφή: 06 Απρ 2013 13:36
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

html php $_POST 2 form

Δημοσίευση από geomagas » 18 Μάιος 2013 01:47

geomagas έγραψε: ...προσθέτεις άλλο ένα hidden πεδίο στη form2, κάπως έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<input type="hidden" name="user" id="user" value="<?php echo $row&#91;'id'&#93;; ?>" />
Βάλτο πχ πριν το <select>

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες