φορτωση php αρχειου σε footer

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
gotham78
Δημοσιεύσεις: 177
Εγγραφή: 22 Οκτ 2009 00:57

φορτωση php αρχειου σε footer

Δημοσίευση από gotham78 » 18 Ιουν 2013 16:00

Εχω ενα site σε wordpress και ενα σε smf και κατω στα footer εχω βαλει καποια λινκς χειροκινητα. (π.χ. επικοινωνια κλπ). Επειδη θελω να ειναι ιδια και καθε φορα πρεπει να μπαινω και στα 2 footers, υπαρχει καποιος τροπος να φτιαξω ενα αρχειο π.χ. commonfooter.php που θα βαλω μεσα των κωδικα των λινκς και μετα με καποιο τροπο να βαλω στα 2 sites να φορτωνουν το commonfooter.php. Ωστε καθε φορα να αλλαζω μονο αυτο το αρχειο.

Άβαταρ μέλους
giannis17
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1215
Εγγραφή: 06 Ιαν 2005 19:50
Τοποθεσία: Παγκράτι - Αθήνα
Επικοινωνία:

φορτωση php αρχειου σε footer

Δημοσίευση από giannis17 » 18 Ιουν 2013 21:52

Αν και τα 2 site βρίσκονται στο ίδιο domain ή server μπορείς να φτιάξεις το αρχείο που θες και να το κάνεις include. Αν όχι δεν γίνεται για λόγους ασφαλείας.
"There is only one problem with common sense; it’s not very common."
– Milt Bryce

gotham78
Δημοσιεύσεις: 177
Εγγραφή: 22 Οκτ 2009 00:57

φορτωση php αρχειου σε footer

Δημοσίευση από gotham78 » 19 Ιουν 2013 00:09

Το wordpress ειναι πχ στο onoma.gr και το smf είναι στο onoma.gr/forum
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
giannis17
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1215
Εγγραφή: 06 Ιαν 2005 19:50
Τοποθεσία: Παγκράτι - Αθήνα
Επικοινωνία:

φορτωση php αρχειου σε footer

Δημοσίευση από giannis17 » 19 Ιουν 2013 01:28

Βάλε το αρχείο σου σε ένα φάκελο "includes" και στο wordpress βάζεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php include&#40;"/includes/footer.php"&#41;;?>
δοκίμασε το και στο smf αν και νομίζω ότι φιλτράρει τα url και βάζει root το φάκελο της εγκατάστασης οπότε θα χρειαστείς

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php include&#40;"/../includes/footer.php"&#41;;?>
"There is only one problem with common sense; it’s not very common."
&#8211; Milt Bryce

gotham78
Δημοσιεύσεις: 177
Εγγραφή: 22 Οκτ 2009 00:57

φορτωση php αρχειου σε footer

Δημοσίευση από gotham78 » 19 Ιουν 2013 02:36

το footer.php ειναι αυτο που θα φτιαξω εγω με τα λινκ?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
giannis17
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1215
Εγγραφή: 06 Ιαν 2005 19:50
Τοποθεσία: Παγκράτι - Αθήνα
Επικοινωνία:

φορτωση php αρχειου σε footer

Δημοσίευση από giannis17 » 19 Ιουν 2013 02:38

ναι
"There is only one problem with common sense; it’s not very common."
&#8211; Milt Bryce

gotham78
Δημοσιεύσεις: 177
Εγγραφή: 22 Οκτ 2009 00:57

φορτωση php αρχειου σε footer

Δημοσίευση από gotham78 » 19 Ιουν 2013 03:41

επειδη νομιζω οτι υπαρχει ηδη, μπορώ να φτιάξω ενα footernew.php για να μην γινει κανα conflict?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
giannis17
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1215
Εγγραφή: 06 Ιαν 2005 19:50
Τοποθεσία: Παγκράτι - Αθήνα
Επικοινωνία:

φορτωση php αρχειου σε footer

Δημοσίευση από giannis17 » 19 Ιουν 2013 09:38

Δεν παίζει ρόλο η ονομασία του αρχείου αλλά το περιεχόμενο.

Μπορείς να το ονομάσεις και mpampis.katouraworthios
"There is only one problem with common sense; it’s not very common."
&#8211; Milt Bryce

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης