4 Εναλλασσόμενα swf

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
tss33
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 10 Μάιος 2013 21:49

4 Εναλλασσόμενα swf

Δημοσίευση από tss33 » 24 Ιουν 2013 19:30

Καλησπέρα σας, έχω 4 Banner τύπου swf σε μέγεθος 468x68 και θέλω να τα βάλω να είναι σε μια θέση και τα 4 εναλλασσόμενα, μπορεί να γίνει αυτό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Άβαταρ μέλους
giannis17
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1215
Εγγραφή: 06 Ιαν 2005 19:50
Τοποθεσία: Παγκράτι - Αθήνα
Επικοινωνία:

4 Εναλλασσόμενα swf

Δημοσίευση από giannis17 » 24 Ιουν 2013 20:16

Υποθέτοντας ότι δουλεύεις με php και μπορείς να βάλεις όλα τα banner σε ένα φάκελο "banners" και να τα ονομάσεις 1.swf, 2.swf, 3.swf, και 4.swf μπορείς να παίξεις με ένα απλό rand:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<OBJECT classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" WIDTH="468" HEIGHT="68" id="flash" ALIGN="">
<PARAM NAME=movie VALUE="banners/<?php echo rand&#40;1,4&#41;; ?>.swf">
<PARAM NAME=quality VALUE=high>
<EMBED src="banners/<?php echo rand&#40;1,4&#41;; ?>.swf" quality=high WIDTH="468" HEIGHT="68" NAME="flash" ALIGN="" TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED></OBJECT> 
"There is only one problem with common sense; it’s not very common."
&#8211; Milt Bryce

tss33
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 10 Μάιος 2013 21:49

4 Εναλλασσόμενα swf

Δημοσίευση από tss33 » 24 Ιουν 2013 20:29

wordpress ειναι, λογικα θα κανει ετσι;

Άβαταρ μέλους
giannis17
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1215
Εγγραφή: 06 Ιαν 2005 19:50
Τοποθεσία: Παγκράτι - Αθήνα
Επικοινωνία:

4 Εναλλασσόμενα swf

Δημοσίευση από giannis17 » 24 Ιουν 2013 20:47

ναι δεν θα έχεις πρόβλημα.
"There is only one problem with common sense; it’s not very common."
&#8211; Milt Bryce

tss33
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 10 Μάιος 2013 21:49

4 Εναλλασσόμενα swf

Δημοσίευση από tss33 » 24 Ιουν 2013 20:54

το εβαλα αλλα μου βγαζει ενα λευκο πλαισιο, ενω το

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object width="468" height="100"><param value="*****.swf" name="movie"/><param value="transparent" name="wmode"/><embed width="468" src="******.swf" wmode="transparent" height="100" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object>
μου το διαβαζει

Άβαταρ μέλους
giannis17
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1215
Εγγραφή: 06 Ιαν 2005 19:50
Τοποθεσία: Παγκράτι - Αθήνα
Επικοινωνία:

4 Εναλλασσόμενα swf

Δημοσίευση από giannis17 » 24 Ιουν 2013 23:23

που ακριβώς το βάζεις; Πρέπει να μπει στο αρχείο του θέματος. Αν το βάλεις μέσα σε κάποιο widget δεν θα παίξει γιατί θα φιλτράρει την php.
"There is only one problem with common sense; it’s not very common."
&#8211; Milt Bryce

tss33
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 10 Μάιος 2013 21:49

4 Εναλλασσόμενα swf

Δημοσίευση από tss33 » 24 Ιουν 2013 23:29

Έχεις δίκιο φίλε μου.
Το βάζω σε προκαθορισμένη θέση του θέματος σαν widget γι αυτό μάλλον δεν μου το διαβάζει.
Σαν τον δικό μου κώδικα που έβαλα παραπάνω, (που παίζει παντού) δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι έτσι;

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

Άβαταρ μέλους
giannis17
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1215
Εγγραφή: 06 Ιαν 2005 19:50
Τοποθεσία: Παγκράτι - Αθήνα
Επικοινωνία:

4 Εναλλασσόμενα swf

Δημοσίευση από giannis17 » 24 Ιουν 2013 23:34

Θα χρειαστείς κάτι τέτοιο: php-code-widget
"There is only one problem with common sense; it’s not very common."
&#8211; Milt Bryce

tss33
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 10 Μάιος 2013 21:49

4 Εναλλασσόμενα swf

Δημοσίευση από tss33 » 24 Ιουν 2013 23:38

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και τις συμβουλές σου φίλε μου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες