Πρόβλημα με εξωτερικούς συνδέσμους

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3511
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με εξωτερικούς συνδέσμους

Δημοσίευση από aguila21 » 06 Ιούλ 2013 12:47

Έχω το εξής πρόβλημα.Σε ένα άρθρο προσθέτω έναν εξωτερικό σύνδεσμο αλλά δε λειτουργεί,με κατευθύνει σε σελίδα 404 ενώ η σελίδα υπάρχει.Στο δε browser εμφανίζεται ως εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.domain.tld/\"http://www.domain.tld\"

Άβαταρ μέλους
Insurer
Δημοσιεύσεις: 391
Εγγραφή: 13 Απρ 2009 21:40
Τοποθεσία: Ακροκεραύνεια

Πρόβλημα με εξωτερικούς συνδέσμους

Δημοσίευση από Insurer » 08 Ιούλ 2013 14:11

Αυτός ο κώδικας είναι εντελώς λάθος. Με ποιόν τρόπο εισάγεις τον σύνδεσμο;

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3511
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με εξωτερικούς συνδέσμους

Δημοσίευση από aguila21 » 08 Ιούλ 2013 14:26

Με την αντίστοιχη λειτουργία του JCE αλλά και "χειροκίνητα" αν το βάλω το ίδιο κάνει...

Άβαταρ μέλους
Insurer
Δημοσιεύσεις: 391
Εγγραφή: 13 Απρ 2009 21:40
Τοποθεσία: Ακροκεραύνεια

Πρόβλημα με εξωτερικούς συνδέσμους

Δημοσίευση από Insurer » 08 Ιούλ 2013 19:02

Πάτα Toggle editor πρώτα για να σε βάλει στον κώδικα. Δοκίμασε να βάλεις τον παρακάτω κώδικα :

<a href="http://freestuff.gr" target="_blank">Freestuff forum</a>

Εάν το αποτέλεσμά σου είναι ίδιο δοκίμασε μέσω plugin console να αλλάξεις editor, βάλε τον tiny και δοκίμασε πάλι το ίδιο.

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3511
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με εξωτερικούς συνδέσμους

Δημοσίευση από aguila21 » 10 Ιούλ 2013 12:13

Το ίδιο έκανε.Έκανα εκ νέου εγκατάσταση και το στήνω ξανά και θα δούμε.

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3511
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με εξωτερικούς συνδέσμους

Δημοσίευση από aguila21 » 14 Ιούλ 2013 10:26

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα.Για όλα ευθύνεται το magic quotes gpc της php.Είναι σε θέση "on" και πρέπει να γυρίσει σε θέση off.Με παίδεψε λίγο αλλά τα κατάφερα με τις οδηγίες αυτές:
http://docs.joomla.org/How_to_turn_off_ ... r_Joomla_3

το php.ini και η ".htaccess" πρέπει να είναι στο folder που είναι η εγκατάσταση του joomla 3.Επίσης η εντολή στην "htaccess" πρέπει υποχρεωτικά να επικολληθεί στο πάνω μέρος του αρχείου αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες