Παιδιά έβαλα το tinymce το 4 και έχω πρόβλημα στον καθαρισμό των πεδίων

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Παιδιά έβαλα το tinymce το 4 και έχω πρόβλημα στον καθαρισμό των πεδίων

Δημοσίευση από dpa » 16 Οκτ 2013 11:33

Δουλεύει μια χαρά αλλά όταν κάνω refresh την σελίδα μου έχει το προηγούμενο κείμενο που είχα γράψει στα πεδία μέσα.

Γιατί μου το κάνει δεν βρίσκω τίποτα γι' αυτό !!!

Το καθαρίζω με jquery αλλά πάλι τίποτα δεν καθαρίζει ???

Κώδικας: Επιλογή όλων

     $("#Summary_1").val(" ");   

Κώδικας: Επιλογή όλων


<script type="text/javascript">	
	tinymce.init&#40;&#123;
			selector&#58; "#Summary_1",
			
			plugins&#58; &#91;
					"advlist autolink autosave link image lists charmap print preview hr anchor pagebreak spellchecker",
					"searchreplace wordcount visualblocks visualchars code fullscreen insertdatetime media nonbreaking",
					"table contextmenu directionality emoticons template textcolor paste textcolor"
			&#93;,
	
			toolbar1&#58; "newdocument | bold italic underline strikethrough | alignleft aligncenter alignright alignjustify | styleselect formatselect fontselect fontsizeselect",
			toolbar2&#58; "cut copy paste | searchreplace | bullist numlist | outdent indent blockquote | undo redo | link unlink anchor image media code | inserttime preview | forecolor backcolor",
			toolbar3&#58; "table | hr removeformat | subscript superscript | charmap emoticons | print fullscreen | ltr rtl | spellchecker | visualchars visualblocks nonbreaking template pagebreak restoredraft",
	
			menubar&#58; false,
			toolbar_items_size&#58; 'small',
			entity_encoding &#58; "raw",
			width 	&#58; 900,
			height 	&#58; 100,
			verify_html&#58; false,
			statusbar&#58; false,
				
			style_formats&#58; &#91;
					&#123;title&#58; 'Bold text', inline&#58; 'b'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Red text', inline&#58; 'span', styles&#58; &#123;color&#58; '#ff0000'&#125;&#125;,
					&#123;title&#58; 'Red header', block&#58; 'h1', styles&#58; &#123;color&#58; '#ff0000'&#125;&#125;,
					&#123;title&#58; 'Example 1', inline&#58; 'span', classes&#58; 'example1'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Example 2', inline&#58; 'span', classes&#58; 'example2'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Table styles'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Table row 1', selector&#58; 'tr', classes&#58; 'tablerow1'&#125;
			&#93;,
	
			templates&#58; &#91;
					&#123;title&#58; 'Test template 1', content&#58; 'Test 1'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Test template 2', content&#58; 'Test 2'&#125;
			&#93;
	&#125;&#41;;



</script>   
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει παιδεύομαι μέρες !!

ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Παιδιά έβαλα το tinymce το 4 και έχω πρόβλημα στον καθαρισμό των πεδίων

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 16 Οκτ 2013 12:24

Ρίξε μια ματιά στο api του 4.x
http://www.tinymce.com/wiki.php/api4:me ... setContent

λογικά κάπως έτσι πρέπει να παίξει:

Κώδικας: Επιλογή όλων

  // Για την περίπτωσή σου θες κάτι τέτοιο λογικά 
  tinymce.get&#40;'Summary_1'&#41;.setContent&#40;''&#41;;
Δεν βλέπω να έχει άμεση σύνδεση με jquery όπως είχε η 3.x
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Παιδιά έβαλα το tinymce το 4 και έχω πρόβλημα στον καθαρισμό των πεδίων

Δημοσίευση από dpa » 16 Οκτ 2013 12:38

Το έχω δοκιμάσει και αυτό έτσι

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript" src="../../tinymce/tinymce.min.js"></script>
<script type="text/javascript">	
	tinymce.init&#40;&#123;
			selector&#58; "#Summary_1",
			
			plugins&#58; &#91;
					"advlist autolink autosave link image lists charmap print preview hr anchor pagebreak spellchecker",
					"searchreplace wordcount visualblocks visualchars code fullscreen insertdatetime media nonbreaking",
					"table contextmenu directionality emoticons template textcolor paste textcolor"
			&#93;,
	
			toolbar1&#58; "newdocument | bold italic underline strikethrough | alignleft aligncenter alignright alignjustify | styleselect formatselect fontselect fontsizeselect",
			toolbar2&#58; "cut copy paste | searchreplace | bullist numlist | outdent indent blockquote | undo redo | link unlink anchor image media code | inserttime preview | forecolor backcolor",
			toolbar3&#58; "table | hr removeformat | subscript superscript | charmap emoticons | print fullscreen | ltr rtl | spellchecker | visualchars visualblocks nonbreaking template pagebreak restoredraft",
	
			menubar&#58; false,
			toolbar_items_size&#58; 'small',
			entity_encoding &#58; "raw",
			width 	&#58; 900,
			height 	&#58; 100,
			verify_html&#58; false,
			statusbar&#58; false,
				
			style_formats&#58; &#91;
					&#123;title&#58; 'Bold text', inline&#58; 'b'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Red text', inline&#58; 'span', styles&#58; &#123;color&#58; '#ff0000'&#125;&#125;,
					&#123;title&#58; 'Red header', block&#58; 'h1', styles&#58; &#123;color&#58; '#ff0000'&#125;&#125;,
					&#123;title&#58; 'Example 1', inline&#58; 'span', classes&#58; 'example1'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Example 2', inline&#58; 'span', classes&#58; 'example2'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Table styles'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Table row 1', selector&#58; 'tr', classes&#58; 'tablerow1'&#125;
			&#93;,
	
			templates&#58; &#91;
					&#123;title&#58; 'Test template 1', content&#58; 'Test 1'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Test template 2', content&#58; 'Test 2'&#125;
			&#93;
	&#125;&#41;;
	tinymce.get&#40;'#Summary_1'&#41;.selection.setContent&#40;''&#41;; 


</script>       			

το δοκίμασα και έτσι tinymce.get('Summary_1').selection.setContent('');

αλλά τίποτα

Τελικά.

έβαλα το tinymce 4 σε μια νέα σελίδα και αν δεν βάλει το textarea μπροστά από το selector δεν καθαρίζει τα πεδία.

δηλαδή πρέπει να γίνει έτσι

Κώδικας: Επιλογή όλων

selector&#58; "textarea#Summary_1",

Το θέμα είναι ότι στην σελίδα που δουλεύω πάλι δεν τα καθαρίζει.

τι να φταίει ???

έβαλα όλο το script στο τέλος της σελίδας το έβαλα στην αρχή τίποτα πάλι τα ίδια.

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Παιδιά έβαλα το tinymce το 4 και έχω πρόβλημα στον καθαρισμό των πεδίων

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 16 Οκτ 2013 13:03

Φίλε μου εμένα μια χαρά μου παίζει jsfiddle.net/cMka4/

PS: η get μέθοδος του tinymce παίρνει το name του id όχι όλο το selector "get('Id_of_elememt')".


Το .selection δεν χρειάζεται στην περίπτωσή σου γιατί δεν θες να πειράξεις το περιεχόμενο ενός selection (ξέρεις το μαρκαρισμένο με το mouse) αλλά όλο το content του tinymce
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Παιδιά έβαλα το tinymce το 4 και έχω πρόβλημα στον καθαρισμό των πεδίων

Δημοσίευση από dpa » 16 Οκτ 2013 13:54

Φίλε βρήκα τι έφταιγε σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου.

Απλά το αναφέρω ώστε να μην σκάσει κάποιος άλλος στο σετάρισμα.


αν σβήσεις από τα plug in το autosave παίζει κανονικά.

σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Παιδιά έβαλα το tinymce το 4 και έχω πρόβλημα στον καθαρισμό των πεδίων

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 16 Οκτ 2013 14:00

Man κάτι άλλο είναι γιατί έκανα Update to jsfidle και φόρτωσα όλο το config σου μαζί με το autosave και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα

http://jsfiddle.net/cMka4/1/
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Παιδιά έβαλα το tinymce το 4 και έχω πρόβλημα στον καθαρισμό των πεδίων

Δημοσίευση από dpa » 16 Οκτ 2013 14:03

Ίσως να έχεις δίκαιο αλλά τελευταία αυτό έσβησα.

σε ευχαριστώ

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Παιδιά έβαλα το tinymce το 4 και έχω πρόβλημα στον καθαρισμό των πεδίων

Δημοσίευση από dpa » 16 Οκτ 2013 14:43

Για να βάλω περισσότερα από ένα σε μια σελίδα πως θα το κάνω ??

Το έχω κάνει έτσι και δουλεύει μόνο στο ένα textarea

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript">	
//<!&#91;CDATA&#91; 
$&#40;document&#41;.ready&#40;function&#40;&#41;&#123;
$&#40; 'textarea.SummaryTextarea'&#41;.each&#40; function&#40;&#41; &#123;
		
		var a = $&#40;this&#41;.attr&#40;'id'&#41;;
		tinymce.init&#40;&#123;
			selector&#58; "textarea#"+a,
			
			plugins&#58; &#91;
					"advlist autolink link image lists charmap print preview hr anchor pagebreak spellchecker",
					"searchreplace wordcount visualblocks visualchars code fullscreen insertdatetime media nonbreaking",
					"table contextmenu directionality emoticons template textcolor paste textcolor"
			&#93;,
	
			toolbar1&#58; "newdocument | bold italic underline strikethrough | alignleft aligncenter alignright alignjustify | styleselect formatselect fontselect fontsizeselect",
			toolbar2&#58; "cut copy paste | searchreplace | bullist numlist | outdent indent blockquote | undo redo | link unlink anchor image media code | inserttime preview | forecolor backcolor",
			toolbar3&#58; "table | hr removeformat | subscript superscript | charmap emoticons | print fullscreen | ltr rtl | spellchecker | visualchars visualblocks nonbreaking template pagebreak restoredraft",
	
			menubar&#58; false,
			toolbar_items_size&#58; 'small',
			entity_encoding &#58; "raw",
			width 	&#58; 900,
			height 	&#58; 100,
			verify_html&#58; false,
			statusbar&#58; false,
				
			style_formats&#58; &#91;
					&#123;title&#58; 'Bold text', inline&#58; 'b'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Red text', inline&#58; 'span', styles&#58; &#123;color&#58; '#ff0000'&#125;&#125;,
					&#123;title&#58; 'Red header', block&#58; 'h1', styles&#58; &#123;color&#58; '#ff0000'&#125;&#125;,
					&#123;title&#58; 'Example 1', inline&#58; 'span', classes&#58; 'example1'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Example 2', inline&#58; 'span', classes&#58; 'example2'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Table styles'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Table row 1', selector&#58; 'tr', classes&#58; 'tablerow1'&#125;
			&#93;,
	
			templates&#58; &#91;
					&#123;title&#58; 'Test template 1', content&#58; 'Test 1'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Test template 2', content&#58; 'Test 2'&#125;
			&#93;
	&#125;&#41;;
	tinymce.get&#40;a&#41;.selection.setContent&#40;' '&#41;; 
		
&#125;&#41;;

$&#40; 'textarea.DescriptionTextarea'&#41;.each&#40; function&#40;&#41; &#123;
		
		var b = $&#40;this&#41;.attr&#40;'id'&#41;;
		tinymce.init&#40;&#123;
			selector&#58; "textarea#"+b,
			
			plugins&#58; &#91;
					"advlist autolink link image lists charmap print preview hr anchor pagebreak spellchecker",
					"searchreplace wordcount visualblocks visualchars code fullscreen insertdatetime media nonbreaking",
					"table contextmenu directionality emoticons template textcolor paste textcolor"
			&#93;,
	
			toolbar1&#58; "newdocument | bold italic underline strikethrough | alignleft aligncenter alignright alignjustify | styleselect formatselect fontselect fontsizeselect",
			toolbar2&#58; "cut copy paste | searchreplace | bullist numlist | outdent indent blockquote | undo redo | link unlink anchor image media code | inserttime preview | forecolor backcolor",
			toolbar3&#58; "table | hr removeformat | subscript superscript | charmap emoticons | print fullscreen | ltr rtl | spellchecker | visualchars visualblocks nonbreaking template pagebreak restoredraft",
	
			menubar&#58; false,
			toolbar_items_size&#58; 'small',
			entity_encoding &#58; "raw",
			width 	&#58; 900,
			height 	&#58; 300,
			verify_html&#58; false,
			statusbar&#58; false,
				
			style_formats&#58; &#91;
					&#123;title&#58; 'Bold text', inline&#58; 'b'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Red text', inline&#58; 'span', styles&#58; &#123;color&#58; '#ff0000'&#125;&#125;,
					&#123;title&#58; 'Red header', block&#58; 'h1', styles&#58; &#123;color&#58; '#ff0000'&#125;&#125;,
					&#123;title&#58; 'Example 1', inline&#58; 'span', classes&#58; 'example1'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Example 2', inline&#58; 'span', classes&#58; 'example2'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Table styles'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Table row 1', selector&#58; 'tr', classes&#58; 'tablerow1'&#125;
			&#93;,
	
			templates&#58; &#91;
					&#123;title&#58; 'Test template 1', content&#58; 'Test 1'&#125;,
					&#123;title&#58; 'Test template 2', content&#58; 'Test 2'&#125;
			&#93;
	&#125;&#41;;
	tinymce.get&#40;a&#41;.selection.setContent&#40;' '&#41;; 
	
		
&#125;&#41;;




&#125;&#41;;
</script>  


Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Παιδιά έβαλα το tinymce το 4 και έχω πρόβλημα στον καθαρισμό των πεδίων

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 16 Οκτ 2013 15:20

Βάλε τον selector με class πχ

Κώδικας: Επιλογή όλων


 tinymce.init&#40;&#123;
         selector&#58; ".myEditors", 

...
...

και στα textarea

Κώδικας: Επιλογή όλων

<textarea id="myFirstEditor" class="myEditors">1</textarea>
<textarea id="mySecondEditor" class="myEditors">2</textarea>
<textarea id="myThirdEditor" class="myEditors">3</textarea>

Και για το καθάρισμα που θες :

Κώδικας: Επιλογή όλων


for &#40;edId in tinymce.editors&#41; &#123;
    tinymce.editors&#91;edId&#93;.setContent&#40;''&#41;
&#125;

Αν θες να κάνεις μεμονωμένη αναφορά στο κάθε editor μπορείς να χρησιμοποιήσεις την get function με τα ids.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης