ελληνικα σε flash cs 3 actionscript

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
kyriakos70
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 11 Ιουν 2012 21:15

ελληνικα σε flash cs 3 actionscript

Δημοσίευση από kyriakos70 » 16 Οκτ 2013 12:13

Κώδικας: Επιλογή όλων

// C o p y r i g h t   ©   f l a s h m o . c o m
// D e v e l o p e d   b y   M i n  T h u

fm_button.visible = false;

// Tweener
// http://code.google.com/p/tweener/
import caurina.transitions.*;

// To make a link to an external page, write label as "Label|URL" in array value
// EXAMPLE 1: "Flash Templates|http://www.flashmo.com/page/1"
// EXAMPLE 2: "Donate|http://www.flashmo.com/donate"

var menu_label:Array = new Array("ΑΡΧΙΚΗ",  "Leaves Gallery", "Flowers Gallery", 
 "Flash Templates|http://www.flashmo.com/page/1",
 "Our Company", "Contact Us", "fORUM");
Αυτος ειναι ο κωδικας αλλα οταν κανω test movie το πρωτο button ειναι κενο, δηλαδη το "Αρχικη" δεν εμφανιζεται εμφανιζει μονο αγγλικους χαρακτηρες, δοκιμασα αυτο

Κώδικας: Επιλογή όλων

system.CodePage=true;
πριν και μετα το

Κώδικας: Επιλογή όλων

import caurina.transitions.*;
αλλα τιποτα, τι να κανω για να εμφανιζεται η ελληνικη γραμματοσειρα?

Άβαταρ μέλους
Easyrider
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 21:26
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

ελληνικα σε flash cs 3 actionscript

Δημοσίευση από Easyrider » 17 Οκτ 2013 12:35

Οποιος ξερει με ενδιαφερει και μενα. :)
Δημήτρης

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

ελληνικα σε flash cs 3 actionscript

Δημοσίευση από alou » 17 Οκτ 2013 12:49

Δεν υπάρχει κάτι περίεργο μάλλον, προφανώς υπάρχουν embedded fonts που χρησιμοποιούνται στο συγκεκριμένο στοιχείο που δεν έχουν ελληνικούς χαρακτήρες.

Text ->Font embedding και βλέπεις, αλλάζεις ή προσθέτεις (νομίζω).

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες