Μεταφορα site

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
tazzmanian
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 23 Οκτ 2013 14:56

Μεταφορα site

Δημοσίευση από tazzmanian » 30 Οκτ 2013 21:41

Καλησπέρα, προσπαθώ να μεταφέρω ένα site από το ιντερνετ τοπικά. Μεταφέρω πρώτα τα αρχεία του site που τα κάνω extract στο φάκελο www. Έπειτα δημιουργώ μια βάση δεδομένων και ένα χρήστη που τον συσχετίζω με τη βάση. Εισάγω τη βάση από το ιντερνετ τοπικά μέσα στην ηδη δημιουργημένη τοπική βάση.Αλλάζω τα μονοπάτια στο configuration.php. Ανοίγει το site αλλά δε μου εμφανίζει την εικόνα του background αν και αυτή υπάρχει στοn τοπικό server. Aν κάποιος ξέρει τη λύση ας με βοηθήσει. Είναι επείγον. Πρόκειται για πτυχιακή εργασία που πρέπει να παραδοθεί μέχρι αύριο το πρωί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Μεταφορα site

Δημοσίευση από alou » 30 Οκτ 2013 21:55

Αν είσαι με chrome κάνε inspect το body με δεξί κλικ και δες που ψάχνει να την βρει, κάποιο λάθος στα path είναι σίγουρα.

tazzmanian
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 23 Οκτ 2013 14:56

Μεταφορα site

Δημοσίευση από tazzmanian » 30 Οκτ 2013 22:13

Πάτησα δεξί κλικ και επιθεώρηση αλλά δε ξέρω που να βρω το λάθος. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Το site που θέλω να μεταφέρω είναι το www.tazz-news.info. Internetika όλα λειτουργούν μία χαρά. Τοπικά δε μου εμφανίζει την εικόνα με τους 2 ΤΑΖΖ που είναι ο ένας αριστερά και ο άλλος δεξιά. Ευχαριστώ για το χρόνο σου

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Μεταφορα site

Δημοσίευση από alou » 30 Οκτ 2013 22:54

Στο style.css βρες αυτό

background-image: url("http://tazz-news.info/images/final2.jpg");


και κάντο

background-image: url("../../../images/final2.jpg");

ή βρες που είναι το φόντο σε σχέση με το αρχείο css, κάθε ../ είναι ένα dir πίσω.

tazzmanian
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 23 Οκτ 2013 14:56

Μεταφορα site

Δημοσίευση από tazzmanian » 30 Οκτ 2013 23:28

Ευχαριστώ πολύ. Δούλεψε. Όμως έχω ένα άλλο πρόβλημα. Το κεντρικό module που λέει επικαιρότητα εξαφανίζεται, μιλάμε πάντα τοπικά Ενώ είναι ενεργοποιημένο και στη σωστή θέση από το module manager. Ξέρεις το λόγο? Συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

tazzmanian
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 23 Οκτ 2013 14:56

Μεταφορα site

Δημοσίευση από tazzmanian » 30 Οκτ 2013 23:30

Αυτό το κεντρικό module ονομάζεται Bt content slider και είναι συνδεδεμένο με το Κ2

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης