Σύνδεση στην database του server από τοπικά

Συζητήσεις για την βάση δεδομένων MySQL και το phpMyAdmin

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Σύνδεση στην database του server από τοπικά

Δημοσίευση από dpa » 16 Νοέμ 2013 21:35

Παιδιά για να συνδεθώ στην βάση δεδομένων στο server πως θα το κάνω ??

Δηλαδή

έχω τα αρχεία τοπικά και η βάση είναι σε server.

Κώδικας: Επιλογή όλων

define("DB_HOST","domain.gr");
define("DB_USER","user");
define("DB_PASSWORD","kodikos");
define("DB_NAME","database");

@ $db = new mysqli(DB_HOST,DB_USER,DB_PASSWORD,DB_NAME);

έτσι το κάνω και δεν συνδέεται

Αλλάζω το domain και βάζω την ip px 207.140.159.150:3306

Και πάλι δεν συνδέεται

Απενεργοποιώ το firewall του router και πάλι τα ίδια.

Τι κάνω λάθος ???

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Σύνδεση στην database του server από τοπικά

Δημοσίευση από dva_dev » 16 Νοέμ 2013 22:04

Τι κάνω λάθος ???
Δεν λαμβάνεις υπόψη ότι η database δεν βγαίνει στο internet.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Σύνδεση στην database του server από τοπικά

Δημοσίευση από dpa » 16 Νοέμ 2013 22:08

Δεν το κατάλαβα !!

τι πρέπει να κάνω ?

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Σύνδεση στην database του server από τοπικά

Δημοσίευση από dva_dev » 16 Νοέμ 2013 22:43

Πρέπει να ρωτήσεις το web hoster σε ποιό πακέτο φιλοξενίας μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και με ποιό τρόπο.

Λογικά νομίζω - χωρίς να έχω και ιδέα από τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει κάποιος web hoster - θα προτείνουν τουλάχιστον πακέτο vps και για τη σύνδεση στη βάση μάλλον μέσα από κάποιο vpn connection. Δύσκολο μου φαίνεται να σου πουν, οκ θα ανοίξουμε το port 3306 στο firewall και θα βγάλουμε τη mysql κατευθείαν στο internet.

Προσωπικά δεν θα μου φαινόταν καθόλου απίθανο να απαιτήσουν να έχεις ακόμα και στατική ip για να στήσουν ακόμα και vpn connection.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Σύνδεση στην database του server από τοπικά

Δημοσίευση από dpa » 16 Νοέμ 2013 22:44

xmm

Νόμιζα ότι ήτανε εύκολο.

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Σύνδεση στην database του server από τοπικά

Δημοσίευση από fafos » 17 Νοέμ 2013 14:36

An exeis cPanel kai STATHERH IP pas sto "Remote MySql" (sthn enothta "Databases") kai vazeis thn IP tou pc sou.. tora tha exei prosvash o topikos server sthn vash tou server ths istoselidas...
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “MySQL”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης