problima me dhtml menu

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

problima me dhtml menu

Δημοσίευση από goforbet » 13 Νοέμ 2003 01:02

geia sas,
sto site mou
http://www.goforbet.com

exo ftiaksei ena dhtml menu to opoio ana pate na deite polles fores to menu,otan exete pano sto mouse anti na kanei rollover tin eikona,maurizei,les kai den fortonei tin deuteri eikona tou rollover.mporei na mou eksigisei kapoios to giati?den vrisko lisi.gia na katalavete ti leo,meinete arketi ora (to mouse) pano sto menu kai meta
prospathiste na mpeite kapou(px stin vathmologia)

eilikrina den vrisko to aitio autou to provliamtos

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

problima me dhtml menu

Δημοσίευση από tsiger » 13 Νοέμ 2003 10:26

proswpika to eida me kamposous browsers kai de vlepw kapoio provlima. an kai vlepw pws pouthena den ginetai preload twn eikonwn. isws auto na dimiourgei kapoio provlima se sigkekrimenous browsers

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

problima me dhtml menu

Δημοσίευση από goforbet » 13 Νοέμ 2003 10:46

euxaristo pou asxolithikes,pos mporo na kano preload?pos ginete i diadikasia?
emena pantos,to eida se 4-5 ipologistes me ie kai to kanei gamoto.prepei na perimeneis ligo kai meta na dialeksis kati apo to menu

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

problima me dhtml menu

Δημοσίευση από goforbet » 15 Νοέμ 2003 16:12

telika paidia,iparxei kapoios pou kserei pos kaneis preload tiw eikones?euxaristo

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

problima me dhtml menu

Δημοσίευση από cvoodan » 15 Νοέμ 2003 16:20

Κώδικας: Επιλογή όλων

<body onLoad="MM_preloadImages&#40;'image1.gif','image1_on.gif','image2.gif','image2_on.gif','image3.gif','image3_on.gif'&#41;">
κτλ...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

problima me dhtml menu

Δημοσίευση από goforbet » 15 Νοέμ 2003 16:24

den xreiazetai na valo to source path?
tha fortonei tis eikones apo to menu mnou?

ekana auto pou me eles,alla me vgazei script error!

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

problima me dhtml menu

Δημοσίευση από cvoodan » 15 Νοέμ 2003 17:56

Prepei kai sto <head></head> tis selidas na baleis

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="JavaScript" type="text/JavaScript" src="preload.js"></script>
opou sto preload.js :

Κώδικας: Επιλογή όλων

// Preloader
<!--
function MM_preloadImages&#40;&#41; &#123; //v3.0
  var d=document; if&#40;d.images&#41;&#123; if&#40;!d.MM_p&#41; d.MM_p=new Array&#40;&#41;;
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for&#40;i=0; i<a.length; i++&#41;
    if &#40;a&#91;i&#93;.indexOf&#40;"#"&#41;!=0&#41;&#123; d.MM_p&#91;j&#93;=new Image; d.MM_p&#91;j++&#93;.src=a&#91;i&#93;;&#125;&#125;
&#125;

function MM_swapImgRestore&#40;&#41; &#123; //v3.0
  var i,x,a=document.MM_sr; for&#40;i=0;a&&i<a.length&&&#40;x=a&#91;i&#93;&#41;&&x.oSrc;i++&#41; x.src=x.oSrc;
&#125;

function MM_findObj&#40;n, d&#41; &#123; //v4.01
  var p,i,x;  if&#40;!d&#41; d=document; if&#40;&#40;p=n.indexOf&#40;"?"&#41;&#41;>0&&parent.frames.length&#41; &#123;
    d=parent.frames&#91;n.substring&#40;p+1&#41;&#93;.document; n=n.substring&#40;0,p&#41;;&#125;
  if&#40;!&#40;x=d&#91;n&#93;&#41;&&d.all&#41; x=d.all&#91;n&#93;; for &#40;i=0;!x&&i<d.forms.length;i++&#41; x=d.forms&#91;i&#93;&#91;n&#93;;
  for&#40;i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++&#41; x=MM_findObj&#40;n,d.layers&#91;i&#93;.document&#41;;
  if&#40;!x && d.getElementById&#41; x=d.getElementById&#40;n&#41;; return x;
&#125;

function MM_swapImage&#40;&#41; &#123; //v3.0
  var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for&#40;i=0;i<&#40;a.length-2&#41;;i+=3&#41;
   if &#40;&#40;x=MM_findObj&#40;a&#91;i&#93;&#41;&#41;!=null&#41;&#123;document.MM_sr&#91;j++&#93;=x; if&#40;!x.oSrc&#41; x.oSrc=x.src; x.src=a&#91;i+2&#93;;&#125;
&#125;
//-->
Download preload.js
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

problima me dhtml menu

Δημοσίευση από goforbet » 15 Νοέμ 2003 21:15

euxaristo poli file,eilikrina mesa apo tin kardia mou. mou elises ena simantiko provlima.
kai kati teleutaio na rotsio an den se peirazei.oso pio poli java fortono,toso pio argo ginete to fortoma tou site?
exo idi to menu,tin ora kai tora to preload.

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

problima me dhtml menu

Δημοσίευση από goforbet » 15 Νοέμ 2003 21:27

gamoto,pali ginete,
pali mou emfanizetai mayro,oxi toso sixna opos prin alla emfanizetai.mporei kapoios na koitaksei ton kodika mou.tha me xazepsei!

Άβαταρ μέλους
iphost
Δημοσιεύσεις: 43
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2003 14:39
Επικοινωνία:

problima me dhtml menu

Δημοσίευση από iphost » 17 Νοέμ 2003 14:03

Nomizo oti to menou apla den fortoni amesos giati exei megalo ari8mo photos.
8a mporouses na apofigis na fortonis oles autes tis photografies gia na kanoun rollover bazontas tis eikones gia backround kai exontas mono keimeno pou 8a allazei xroma.
Mpes sto dynamicdrive idikotera sto http://www.dynamicdrive.com/dynamicinde ... /index.htm
kai katabase auto to script ma ligi doulitsa 8a teriaksei apolita me auto pou exeis idi kai 8a exeis poli poio grigoro apotelesma. kai gia tis apories edo eimaste.

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

problima me dhtml menu

Δημοσίευση από goforbet » 17 Νοέμ 2003 14:55

to ksero auto to menu pou les,se auto an kai den eimai sigouros,i thesi tou menu kathorizetai me pixel.pantos auto poy les ginetai kai se auto to menu.tha to dokimaso,an kai ena rollover xreiazetai.euxaristo pantos

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες