Help with class

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
aivas
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 26 Απρ 2013 13:46

Help with class

Δημοσίευση από aivas » 27 Ιαν 2015 23:15

Κώδικας: Επιλογή όλων

// ConsoleApplication1.cpp : Defines the entry point for the console application.
//

#include "stdafx.h"
#include <iostream>
#include <string>

using namespace std;

class CQube 
&#123;
private&#58;
	string mName;
public&#58;
	CQube&#40;&#41;;
	CQube&#40;string name&#41;;
	void SetName&#40;string name&#41;;
	string name&#40;&#41;;
&#125;;

CQube&#58;&#58;CQube&#40;string name&#41;
&#123;
	mName=name;
&#125;
void CQube&#58;&#58;SetName&#40;string name&#41;
&#123;
	mName = name;
&#125;

string CQube&#58;&#58;name&#40;&#41;
&#123;
	return mName;
&#125;
int _tmain&#40;int argc, _TCHAR* argv&#91;&#93;&#41;
&#123;

	CQube *point = new CQube&#40;&#41;;
	cout << point->name;
	string test = "Makis";
	point->SetName&#40;test&#41;;
	cout << point->name;
	delete point;
	system&#40;"pause"&#41;;
	return 0;
&#125;

Κώδικας: Επιλογή όλων

1>------ Build started&#58; Project&#58; ConsoleApplication1, Configuration&#58; Debug Win32 ------
1>  ConsoleApplication1.cpp
1>c&#58;\users\c.\documents\visual studio 2012\projects\consoleapplication1\consoleapplication1\consoleapplication1.cpp&#40;38&#41;&#58; error C3867&#58; 'CQube&#58;&#58;name'&#58; function call missing argument list; use '&CQube&#58;&#58;name' to create a pointer to member
1>c&#58;\users\c.\documents\visual studio 2012\projects\consoleapplication1\consoleapplication1\consoleapplication1.cpp&#40;41&#41;&#58; error C3867&#58; 'CQube&#58;&#58;name'&#58; function call missing argument list; use '&CQube&#58;&#58;name' to create a pointer to member
========== Build&#58; 0 succeeded,&#91;b&#93; 1 failed&#91;/b&#93;, 0 up-to-date, 0 skipped ==========
Δεν μπορώ να βρώ το λάθος

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Help with class

Δημοσίευση από dva_dev » 28 Ιαν 2015 00:52

Δεν μου βγάζει κανά λάθος αλλά όταν το κάνω build μου βγάζει 1 failed
Μα σου έχει βγάλει ήδη 2 λάθη στις γραμμές 38 και 41 γι αυτό και σου λέει build 1 failed.

Όταν καλείς μια συνάρτηση (name), ακόμα κι αν δεν παίρνει παραμέτρους τις παρενθέσεις πρέπει να τις βάλεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες