Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
makis902
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 08 Μαρ 2015 21:05
Τοποθεσία: Αττική

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από makis902 » 08 Μαρ 2015 21:17

Καλησπέρα σας καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ειδικός ασχολούμαι για την πλάκα μου με την γλώσσα php !

Προσπαθώ χωρίς να τα καταφέρνω να καταγράψω σε ένα αρχείο κειμένου txt πόσες φορές μία εικόνα ένα image αρχείο κλικάρεται ! Πόσες φορές κάνει οποιοδήποτε επάνω του κλίκ !

Το κάνω ως εξής :

αρχείο metritistonklik.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
  $file = 'statistika.txt';    
    $data = @file&#40;$file&#41;;
    $data = $data&#91;0&#93;;
  if&#40;$handle = @fopen&#40;$file, 'w'&#41;&#41;&#123;
    $data = intval&#40;$data&#41;; $data++;
  fwrite&#40;$handle, $data&#41;;
  fclose&#40;$handle&#41;;
&#125;  // &#40;see 2 below&#41;
  header&#40;'Location&#58; http&#58;//localhost/files/img/arxeia/image.png'&#41;;
?>
και δίνω σε στο αρχείο statistika.txt δικαιώματα 666 .

Το αρχείο image.png του οποίου τα κλίκς προσπαθώ να καταγράψω στο statistika.txt βρίσκεται στον αρχικό μου φάκελο, τον www δηλαδή, ενώ η εικόνα στον φάκελο /files/img/arxeia/image.png !

Παρόλα τα παραπάνω στο αρχείο κειμένου statistika.txt δεν καταγράφονται το πόσες φορές κάνω κλίκ στην εικόνα image.png :(

Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε για να καταλάβω τι κάνω λάθος για να δώ τι φταίει γιατί έχω σκάσει ; πφφ!

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από burnmind » 08 Μαρ 2015 23:37

Όσον αφορά τα permissions που πρέπει να δώσεις, αυτό παίζει ανάλογα με τον server. Καθώς δεν είναι η ειδικότητά μου, θα αποφύγω να απαντήσω. Μπορείς να ρωτήσεις την εταιρεία που φιλοξενεί το site σου, καθώς είναι οι πιο αρμόδιοι να σου απαντήσουν.

Από εκεί και πέρα, τα error messages (ακόμα και τα warnings) είναι φίλοι σου, οπότε θα σου πρότεινα να μη χρησιμοποιήσεις ξανά το "@".

Στο τοπικό σου μηχάνημα θέλεις να βλέπεις τα errors για να μπορείς να δεις τι πάει στραβά. Στον κανονικό σου server (production) θα τα κρύψεις μέσω του php.ini ώστε να μη μπορούν να τα δουν οι χρήστες, αλλά θα ενεργοποιήσεις τα logs ώστε να μπορείς να δεις εσύ τι πήγε στραβά.

Οκ, στο παράδειγμά σου η θεωρία λέει πως το script δε μπορεί να ανοίξει το αρχείο προς εγγραφή, αλλά σε πιο πολύπλοκο κώδικα θα ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα.

makis902
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 08 Μαρ 2015 21:05
Τοποθεσία: Αττική

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από makis902 » 09 Μαρ 2015 01:44

burnmind έγραψε:Όσον αφορά τα permissions που πρέπει να δώσεις, αυτό παίζει ανάλογα με τον server. Καθώς δεν είναι η ειδικότητά μου, θα αποφύγω να απαντήσω. Μπορείς να ρωτήσεις την εταιρεία που φιλοξενεί το site σου, καθώς είναι οι πιο αρμόδιοι να σου απαντήσουν.

Από εκεί και πέρα, τα error messages (ακόμα και τα warnings) είναι φίλοι σου, οπότε θα σου πρότεινα να μη χρησιμοποιήσεις ξανά το "@".

Στο τοπικό σου μηχάνημα θέλεις να βλέπεις τα errors για να μπορείς να δεις τι πάει στραβά. Στον κανονικό σου server (production) θα τα κρύψεις μέσω του php.ini ώστε να μη μπορούν να τα δουν οι χρήστες, αλλά θα ενεργοποιήσεις τα logs ώστε να μπορείς να δεις εσύ τι πήγε στραβά.
Καλημέρα ! Αφαίρεσα τα @. Όταν δοκιμάζω να επισκεφθώ την σελίδα http://localhost/files/img/arxeia/metritistonklik.php ώστε να δω τυχόν λάθη προς έκπληξη μου μεταφέρομαι αυτόματα στη εικόνα !! δηλαδή στο http://localhost/files/img/arxeia/image.png !!!

Τι συμβαίνει και γίνεται αυτό ;

Φυσικά πάλι το κλίκ δεν καταγράφεται στο αρχείο .txt

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από burnmind » 09 Μαρ 2015 01:52

Βλέπεις το http://localhost/files/img/arxeia/statistika.txt, ή ψάχνεις κάπου αλλού; Αφού δεν έδωσες ακριβές path στο fopen, θα δημιουργήσει (αν δεν υπάρχει) το αρχείο στο ίδιο φάκελο από τον οποίο τρέχει το script.

makis902
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 08 Μαρ 2015 21:05
Τοποθεσία: Αττική

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από makis902 » 09 Μαρ 2015 01:58

Φίλε συγνώμη !

Αυτό που με μετάφερε ήταν το header('Location: http://localhost/files/img/arxeia/image.png');

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
  $file = 'statistika.txt';   
    $data = @file&#40;$file&#41;;
    $data = $data&#91;0&#93;;
  if&#40;$handle = @fopen&#40;$file, 'w'&#41;&#41;&#123;
    $data = intval&#40;$data&#41;; $data++;
  fwrite&#40;$handle, $data&#41;;
  fclose&#40;$handle&#41;;
&#125;  
  // header&#40;'Location&#58; http&#58;//localhost/files/img/arxeia/image.png'&#41;;
?>
Αφαιρώντας αυτό τότε ο μετρητής άρχισε να καταγράφει στο .txt αρχείο όμως δεν καταγράφει πόσες φορές κάνω κλίκ στην εικόνα αλλά πόσες φορές φορτώνει η σελίδα metritistonklik.php ...lol !


Δεν παίρνω κάποιο λάθος warning ..μήπως το κάνω όλο λάθος γιατι τα Paths είναι σωστά !

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από burnmind » 09 Μαρ 2015 02:54

Όσον αφορά το redirect, αυτή είναι η δουλειά του. :)

Όσον αφορά το script τώρα, μια χαρά δουλεύει. Ακριβώς αυτό του είπες να κάνει: Κάθε φορά που το τρέχεις, να προσαυξάνει το νούμερο που είναι αποθηκευμένο στο txt αρχείο κι έπειτα να σε μεταφέρει στην εικόνα.

Φαντάστηκα πως αυτό που θέλεις να κάνεις είναι πως αντί να δίνεις ένα link κατ' ευθείαν προς την εικόνα, να την περνάς πρώτα από αυτόν τον μετρητή και μετά να τη φορτώνεις.

Αν θέλεις να "πιάνεις" τα clicks πάνω στην εικόνα αφότου τη φορτώσεις, τότε η PHP δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι. Δες εδώ για ένα παράδειγμα σε JavaScript (με χρήση jQuery).

Το παράδειγμα φυσικά δεν αποθηκεύει κάπου αυτόν τον αριθμό των clicks. Για να το κάνεις αυτό εξακολουθείς να χρειάζεσαι μία server-side λύση, όπως αυτή που έγραψες σε PHP και να επικοινωνήσεις με αυτή μέσω κάποιου AJAX request (σταματάω εδώ καθώς μάλλον ήδη έχω αρχίσει να σε μπλέκω με διάφορα).

makis902
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 08 Μαρ 2015 21:05
Τοποθεσία: Αττική

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από makis902 » 09 Μαρ 2015 02:59

Ναι απλά μπερδεύτηκα "νέος" που λέγαμε και στο στρατό μην παρεξηγείς :)

Θές να πείς οτι ο αρχικός κώδικας δουλεύει ;
Γιατί αν τον αφήσω όπως στην αρχή τότε δεν καταγράφει τίποτα στο αρχείο .txt :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
  $file = 'statistika.txt';   
    $data = @file&#40;$file&#41;;
    $data = $data&#91;0&#93;;
  if&#40;$handle = @fopen&#40;$file, 'w'&#41;&#41;&#123;
    $data = intval&#40;$data&#41;; $data++;
  fwrite&#40;$handle, $data&#41;;
  fclose&#40;$handle&#41;;
&#125;  
  header&#40;'Location&#58; http&#58;//localhost/files/img/arxeia/image.png'&#41;;
?> 
Αυτό ήταν και το πρόβλημα άλλωστε.

Θέλω όταν κάνω κλίκ στην εικόνα που βρίσκεται στην αρχική σελίδα index.php τότε να καταγράφεται στο αρχείο .txt ως +1 να αυξάνεται εκει αλλά όχι μόνο δεν αυξάνεται δεν καταγράφει τίποτα άδειο το txt.

Oπότε τι συμβαίνει ;

Δεν έχω ασχοληθεί με Javascript απλά τα βασικά ξέρω απλά να εγκαθιστώ όχι να προγραμματίζω αλλά δε μου φαίνεται καλή λύση γιατί όταν κάποιος έχει απενεργοποιημένη τη javascript Adblocks και τέτοια τότε δεν θα καταγράφονται τα κλίκς.

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από burnmind » 09 Μαρ 2015 04:09

Καμία παρεξήγηση, καταλαβαίνω. :)

Αν θέλεις να κάνει αυτό που είναι φτιαγμένος να κάνει, ο κώδικας δουλεύει.

Υποψιάζομαι όπως πως είτε δεν καλείς το script σωστά, ή υπάρχει πρόβλημα λογικής στον κώδικα.

Δεν έχεις εξηγήσει ακριβώς τι θέλεις να γίνεται. Το τελικό αποτέλεσμα για τον χρήστη που θα κάνει click στη φωτογραφία που περιέχεται στο index.php σου, ποιο θα είναι;

Αν θέλεις να καταλήγει στη φωτογραφία (να φεύγει δηλαδή από το index.php σου), τότε αυτό που έχεις φτιάξει είναι ολόσωστο και απλά πρέπει να το καλέσεις σωστά (με ένα link γύρω από την φωτογραφία που υπάρχει στο index.php). Αν όντως το καλείς σωστά και πάλι δε βλέπεις αποτέλεσμα, βεβαιώσου πως έχεις αφαιρέσει τα @, δεν παίρνεις κάποιο error (δες και το error_log σου), και πως κοιτάς το σωστό .txt αρχείο (θα βρίσκεται στον ίδιο φάκελο με το script).

Αν θέλεις να συμβαίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που μόλις περιέγραψα, τότε έχεις προσεγγίσει το θέμα λάθος. Εξήγησε τι θέλεις να συμβαίνει, ώστε να σου προτείνουμε κάποια λύση.

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από gvre » 09 Μαρ 2015 11:12

makis902 έγραψε:Καλησπέρα σας καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ειδικός ασχολούμαι για την πλάκα μου με την γλώσσα php !

Προσπαθώ χωρίς να τα καταφέρνω να καταγράψω σε ένα αρχείο κειμένου txt πόσες φορές μία εικόνα ένα image αρχείο κλικάρεται ! Πόσες φορές κάνει οποιοδήποτε επάνω του κλίκ !

Το κάνω ως εξής :

αρχείο metritistonklik.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
  $file = 'statistika.txt';    
    $data = @file&#40;$file&#41;;
    $data = $data&#91;0&#93;;
  if&#40;$handle = @fopen&#40;$file, 'w'&#41;&#41;&#123;
    $data = intval&#40;$data&#41;; $data++;
  fwrite&#40;$handle, $data&#41;;
  fclose&#40;$handle&#41;;
&#125;  // &#40;see 2 below&#41;
  header&#40;'Location&#58; http&#58;//localhost/files/img/arxeia/image.png'&#41;;
?>
Αυτό που προσπαθείς να κάνεις θα χρησιμοποιηθεί σε production κώδικα ή όχι; Αν ναι, τότε μην το κάνεις*. Αν θέλεις απλά να μετρήσεις πόσες φορές φορτώθηκε ένα αρχείο, μπορείς να το δεις μέσα από τα logs του webserver. Αν θέλεις να μετρήσεις μόνο τα κλικ και όχι όλες τις εμφανίσεις των εικόνων, μπορείς να το κάνεις με javascript και google analytics.

* Το κομμάτι από το

Κώδικας: Επιλογή όλων

$data = @file&#40;$file&#41;;
έως το

Κώδικας: Επιλογή όλων

fwrite&#40;$handle, $data&#41;;
δεν είναι atomic operation. Αυτό σημαίνει ότι αν εγώ κάνω 1000 requests στο μεσοδιάστημα, εσύ θα καταγράψεις λάθος τιμή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια fopen και flock (χωρίς τη file()), αλλά και πάλι δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από burnmind » 09 Μαρ 2015 12:25

makis902 έγραψε:Καλησπέρα σας καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ειδικός ασχολούμαι για την πλάκα μου με την γλώσσα php !
@gvre: Με βάση το παραπάνω, εγώ πάλι θα έλεγα να το κάνει για να "παίξει" και να μάθει μερικά πράγματα στην πορεία. Δε θα καταστρέψει τίποτα, ούτε υπάρχει κάποιο security issue και θέλω να πιστεύω πως δουλεύει σε ένα δικό του project για την πλάκα του (κάτι που μάλλον συμβαίνει σύμφωνα με το quote).

Ένα από τα πράγματα που θα ανακαλύψει είναι αυτό που μόλις περιέγραψες, οπότε το επόμενο βήμα είναι να αρχίσει να γράφει σε μια βάση και να βρει έναν τρόπο ώστε να προσπαθήσει να το ξεπεράσει. :)

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από gvre » 09 Μαρ 2015 12:34

Γι' αυτό ακριβώς ρώτησα αν θα είναι production κώδικας ή όχι. Προφανώς, αν θέλει απλά να παίξει μπορεί και πρέπει να το κάνει και να δοκιμάσει διαφορετικές προσεγγίσεις. Απλά, μπορεί να μην πέσει ποτέ στην περίπτωση με το μεσοδιάστημα που περιέγραψα.

makis902
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 08 Μαρ 2015 21:05
Τοποθεσία: Αττική

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από makis902 » 09 Μαρ 2015 12:47

Καλημέρα και στους δυό σας,

Οπότε μου λέτε ότι αυτό που θέλω δεν γίνεται με flat files ή γίνεται αλλά δεν είναι ασφαλές αν το βάλω σε μια σελίδα ανοιχτή στο κόσμο ;

Αυτό που θέλω να κάνω είναι για την εικόνα που βρίσκεται στην αρχική σελίδα μου index.php να μπορώ να κρατώ ένα είδος στατιστικών - πόσες φορές έκανε εκεί πάνω της οποιοσδήποτε κλίκ, πόσα κλίκ έγιναν πατώντας τηn δηλαδή ! Αυτο θέλω να καταγράφεται στο αρχείο txt που βρίσκεται στο φάκελο http://localhost/files/img/arxeia/ εκεί ακριβώς είναι και το αρχείο php με τον κώδικα που σας έδειξα metritistonklik.php .

Πραγματικά σας ευχαριστώ που απασχολήστε μαζί μου κι απαντάντε και ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά η αλήθεια ακόμα δεν έχω καταλάβει τι κάνω λάθος και δεν δουλεύει ο κώδικα που σας έδειξα... ;

Τι είναι το atomic operation ;

gvre
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 14 Οκτ 2010 11:34
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από gvre » 09 Μαρ 2015 13:07

Μπορεί να γίνει και με flat file, αλλά όχι όπως το έχεις κάνει και χωρίς να είναι η καλύτερη λύση.
Αν πραγματικά θέλεις να έχεις χρήσιμα στατιστικά, σου προτείνω να το κάνεις με javascript και να στέλνεις τα κλικ στο google analytics ή σε όποιο άλλο σύστημα στατιστικών χρησιμοποιείς. Το να έχεις απλά έναν μετρητή δεν είναι και η πιο χρήσιμη πληροφορία.

Atomic Operation: google it

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 09 Μαρ 2015 13:21

Τι είναι το atomic operation ;
Είναι μία διαδικασία κατά την οποία ο επεξεργαστής μπορεί ταυτόχρονα να διαβάζει και να γραφεί στο ίδιο resource.Αυτό συ μένει ότι αν κάποια άλλη εντολή έρθει για το συγκεκριμένο resource θα πρέπει να περιμένει έως ότου η προηγούμενη διαδικασία ολοκληρωθεί.

Στην περίπτωση των αρχείων υπάρχει το file locking που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά χρειάζεσαι αρκετό extra κώδικα για να την ελέγξεις σωστά αυτή την διαδικασία.

Για να το κάνω πιο σαφές πάρε το εξής σενάριο.

file: counter.txt περιεχόμενο : 5
Ανοίγει ο A τo counter.txt διαβάζει 5
Ανοίγει ο Β το counter.txt διαβάζει πάλι 5
Γράφει ο A στο counter.txt γράφει 6
Γράφει ο Β στο counter.txt γράφει 6

Φαντάσου αυτό τώρα να γίνεται σε μεγαλύτερο currency τότε είναι μαθηματικός σίγουρο ότι θα έχεις λάθος data.


Μία εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις της memcache ή του redis τα increment functions και ανα κάποιο interval να κάνεις save αυτή την τιμή.


PS: Η λύση του gvre να κάνεις tracking μέσω google analytics είναι κάτι που το προτιμώ και εγώ πχ ακόμα και σε φόρμες επικοινωνίας
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

makis902
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 08 Μαρ 2015 21:05
Τοποθεσία: Αττική

Καταγραφη με php πόσες φορές μια εικόνα κλικάρετε σε ένα αρχείο txt

Δημοσίευση από makis902 » 09 Μαρ 2015 14:28

Ωραίες απαντήσεις από την άποψη ότι με βάζετε προ θεμάτων τα οποία δεν γνώριζα ως τώρα, php έμαθα ότι έχω μάθει μονάχος με το δικό μου τρόπο άρα από θεωρία ας πούμε δεν τα πάω καλά περισσότερο πρακτικά έμαθα να γράφω ότι γράφω βλέποντας και κάνοντας από τα λεγόμενα tutorials, δωρεάν scripts και άρθρα σε διάφορα blog,σελίδες.

Επειδή ορισμένα ωραία που μου απαντήσατε για εμένα μοιάζουν λίγο "διαστημικά" και επειδή ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να κάνω αυτό που σας είπα με flat files αν κάποιος έχει χρόνο και όρεξη ας δώσει ένα παράδειγμα κώδικα που να είναι τσεκαρισμένο ότι λειτουργεί.

Αν και απ όσα έχω μάθει μόνος αυτά τα λίγα, το να χρησιμοποιήσω javascript για να έχω στατιστικά ήταν εξ αρχής στη σκέψη μου μια λαθεμένη επιλογή αφού γίνεται χαμός με τα Adblocks έτσι νομίζω ότι δεν θα είναι μια αντικειμενική καταγραφή όλων όσων κάνουν κλίκ στην εικόνα μου, σωστά ή έχω λάθος ;
σου προτείνω να το κάνεις με javascript και να στέλνεις τα κλικ στο google analytics ή σε όποιο άλλο σύστημα στατιστικών χρησιμοποιείς.
Η λύση του gvre να κάνεις tracking μέσω google analytics είναι κάτι που το προτιμώ και εγώ πχ ακόμα και σε φόρμες επικοινωνίας
Φίλοι μου αυτό με εξιτάρει, έχω λογαριασμό στο analytics αλλά πως μπορώ "να στέλνω" στο google analytics τα κλίκς μιας εικόνας ! ;

Όταν λές ότι προτιμάς αυτή τη λύση ακόμα και σε φόρμες επικοινωνίας τι ακριβώς στατιστικά καταγράφεις από μια φόρμα επικοινωνίας ;;

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες