Πως να κάνω echo php field μέσα σε άλλο php

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dj_kostas_pro
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: 10 Οκτ 2007 16:54
Τοποθεσία: Πιερία

Πως να κάνω echo php field μέσα σε άλλο php

Δημοσίευση από dj_kostas_pro » 16 Απρ 2015 22:17

Έχω στο wordpress ένα gallery που μου το εμφανίζει με τον παρακάτω κώδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php echo do_shortcode&#40;'&#91;nggallery id=1&#93;'&#41;; ?>
Εκεί που λέει id=1 καθορίζει στην ουσία πιο gallery θα παίζει.

Εγώ αυτό που θέλω είναι να ορίζω από αυτόν τον αριθμό από ενα ειδικό παιδίο που έχω κάνει με την ονομασία post_album_photo_album_id

Το ειδικό πεδίο το πέρνω με τον παρακάτω κώδικα αλλά δεν μπορώ αυτόν τον κώδικα να τον ενσωματώσω έτσι ώστα να βγει αποτέλεσμα id=post_album_photo_album_id

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php the_field&#40;'post_album_photo_album_id'&#41;; ?>
Όλοι ζούμε κάτω από τον ίδιο ουρανό, αλλά δεν έχουμε όλοι τον ίδιο ορίζοντα.

Άβαταρ μέλους
bibisidis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2010 03:32

Πως να κάνω echo php field μέσα σε άλλο php

Δημοσίευση από bibisidis » 17 Απρ 2015 00:53

Αυτό θα δούλευε λες?

Κώδικας: Επιλογή όλων

$myvariable = bla bla bla&#40;&#41;;
echo do_shortcode&#40;'&#91;nggallery id="'.$myvariable.'"&#93;'&#41;;

Άβαταρ μέλους
dj_kostas_pro
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: 10 Οκτ 2007 16:54
Τοποθεσία: Πιερία

Πως να κάνω echo php field μέσα σε άλλο php

Δημοσίευση από dj_kostas_pro » 17 Απρ 2015 20:16

Τελικά το πέτυχα!!!

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$vasvl = get_post_meta&#40;$post->ID, 'post_album_photo_album_id', true&#41;;
echo do_shortcode&#40;'&#91;nggallery id="'.$vasvl.'"&#93;'&#41;;
?>
Όλοι ζούμε κάτω από τον ίδιο ουρανό, αλλά δεν έχουμε όλοι τον ίδιο ορίζοντα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες