Πρόβλημα στην include και στην require_once

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα στην include και στην require_once

Δημοσίευση από dpa » 21 Μάιος 2016 19:31

Παιδιά καλησπέρα, Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες.

Έχω πρόβλημα στην include

όταν έχω πολλούς καταλόγους μου βγάζει σφάλμα στο import του αρχείου.

το path το δουλεύω έτσι πχ "../../fns.php"

Αν βάλω ολόκληρο το path πάλι δεν μου το κάνει import το αρχείο.

px "/www/web_site/admin/fns.php"

Τι να κάνω όταν έχω διαφορετικούς καταλόγους και χρειάζεται να κάνω import αρχεία από το root folder ή από έναν ενδιάμεσο folder.

Ευχαριστώ πολύ

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στην include και στην require_once

Δημοσίευση από korgr » 21 Μάιος 2016 20:53

Σημαίνει πως δίνεις λάθος path
πριν από κάθε include($path_to_file) βάλε και μια:

Κώδικας: Επιλογή όλων

var_dump(is_file($path_to_file))
για να βλέπεις αν ορίζεις σωστά το path και βρίσκει το αρχείο

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα στην include και στην require_once

Δημοσίευση από dpa » 21 Μάιος 2016 21:15

χμμ
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ....

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Πρόβλημα στην include και στην require_once

Δημοσίευση από dpa » 21 Μάιος 2016 21:19

Έβαλα αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

define("APP_PATH", $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'web_site_folder/');
require_once APP_PATH.'admin/modules/class.general.php';

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες