Πρόβλημα με url parameter

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
ioannisls
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 11 Ιαν 2012 15:50
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με url parameter

Δημοσίευση από ioannisls » 27 Ιούλ 2016 20:30

Από μία φόρμα μου ανοίγει ένα link με 4 παραμέτρους

example.com?par1=1&par2=2&par3=3&par4=4

σε ένα href δίνω τα παρακάτω

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
          $par1 = $_GET&#91;'par1'&#93;;
          $par2 = $_GET&#91;'par2'&#93;;
          $par3 = $_GET&#91;'par3'&#93;;
          $par4 = $_GET&#91;'par4'&#93;;
          $par4 = $par4 - 1;
          echo &#40;"<a href='example.com?par1=$par1&par2=$par2&par3=$par3&par4=$par4'>μείον</a>"&#41;;
?>
Όταν κάνω δεξί κλικ - αντιγραφή διεύθυνσης μου αντιγράφει το "example.com?par1=1&par2=2&par3=3&par4=3" όπως σωστά έγραψα να κάνει. όταν πατήσω όμως πάνω στο href μου ανοίγει το "example.com?par1=1&par2=2&par3=3" χωρίς το par4 δηλαδή.

Καμία γνώμη γιατί μπορεί να το κάνει?
http://luckyweek.eu/
Στατιστικά για το στοιχηματικό ποδόσφαιρο και τα τυχερά παιχνίδια

Άβαταρ μέλους
Burned4
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 12:50
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με url parameter

Δημοσίευση από Burned4 » 28 Ιούλ 2016 11:35

Πιθανότατα κάποιο redirect κάνεις στη σελίδα του προορισμού. Δοκίμασε να κάνεις debug την σελίδα εκείνη γιατί ο κώδικας που δείχνεις δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα.
You can do anything, but not everything.

ioannisls
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 11 Ιαν 2012 15:50
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με url parameter

Δημοσίευση από ioannisls » 28 Ιούλ 2016 12:47

debug ????? αν μπορούσες να μου πεις γιατί δεν έχω ιδέα
http://luckyweek.eu/
Στατιστικά για το στοιχηματικό ποδόσφαιρο και τα τυχερά παιχνίδια

Άβαταρ μέλους
Burned4
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 12:50
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με url parameter

Δημοσίευση από Burned4 » 28 Ιούλ 2016 14:22

Ανοιξε με έναν editor την σελίδα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

example.com?par1=1&par2=2&par3=3&par4=3
που πιθανότατα είναι το index.php και στην αρχή του κώδικα βάλε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php echo "Test"; exit; ?>
και τρέξε στον browser την σελίδα example.com?par1=1&par2=2&par3=3&par4=3 για να δεις αν ανοίγει σωστά το URL. Αν το κάνει σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι μέσα στον κώδικα αυτής της σελίδας. Αν όχι τότε το πρόβλημα είναι αλλού (ίσως κάποιο rewrite στο .htaccess;)

Επίσης δοκίμασε να βάλεις τη διεύθυνση με το "χέρι" στον browser και όχι με το link, και δες τι κάνει.
You can do anything, but not everything.

ioannisls
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 11 Ιαν 2012 15:50
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με url parameter

Δημοσίευση από ioannisls » 28 Ιούλ 2016 21:16

Τελικά ήταν από redirect που έκανα μέσα στη σελίδα ... το οποίο το είχα ξεχάσει ... και του έδινα τα τρία από τα τέσσερα url parameter ... ευχαριστώ για τη βοήθεια .... (ότι χειρότερο να ψάχνεις ένα πρόβλημα και να είναι μπροστά στα μάτια σου)
http://luckyweek.eu/
Στατιστικά για το στοιχηματικό ποδόσφαιρο και τα τυχερά παιχνίδια

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης