Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
philipp
Δημοσιεύσεις: 117
Εγγραφή: 23 Μάιος 2002 11:33

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από philipp » 26 Νοέμ 2003 00:06

Kαλησπέρα
Μια ερώτηση, πιθανώς να έχει απαντηθεί αλλά δε βρήκα άκρη.
Υπάρχει τρόπος τα "borders" των πινάκων (Dreamweaver) να φαίνονται ίδια σε IE και Μozilla ή Νetscape?
Σχεδιάζω ένα πίνακα, στον ΙΕ δε φαίνονται τα borders, στους άλλους φαίνονται.
Γενικά ξέρετε τρόπους να γίνεται πιο συμβατή η απεικόνιση στους διαφορετικούς browsers?
Ευχαριστώ και καληνύχτα

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από Expl0it » 26 Νοέμ 2003 00:13

Ποια έκδοση του DW έχεις ?

Άν έχεις το MX 2004 έχει επιλογή να τα κάνει compatible με όλους τους Browsers και να δίχνουν όλοι τα ίδια !!

Άβαταρ μέλους
Nkapa
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 872
Εγγραφή: 22 Απρ 2002 16:38
Τοποθεσία: Μυτιλήνη
Επικοινωνία:

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από Nkapa » 26 Νοέμ 2003 00:19

Filter έγραψε:Ποια έκδοση του DW έχεις ?

Άν έχεις το MX 2004 έχει επιλογή να τα κάνει compatible με όλους τους Browsers και να δίχνουν όλοι τα ίδια !!
Πολύ καλό αυτο!!!!

philipp
Δημοσιεύσεις: 117
Εγγραφή: 23 Μάιος 2002 11:33

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από philipp » 26 Νοέμ 2003 00:46

Έχω την ΜΧ 6.0. έχει αυτή την εντολή?

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από ThyClub » 26 Νοέμ 2003 00:49

Den nomizw na yparxei neoterh ekdosh :wink:
MX 2004
oops :oops:

Den to eida

Άβαταρ μέλους
incurable
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 14 Δεκ 2003 06:36
Τοποθεσία: Athens, GR

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από incurable » 14 Δεκ 2003 06:43

genika na xrisimopoieis % anti gia pixels se width, height klp...

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από Cha0s » 14 Δεκ 2003 14:24

me apli HTML ta borders to tables den mporeis na ta kaneis oloidia se NS, IE ktl...

Mporeis omos na to kaneis me CSS ... den bazeis pouthena borders me HTML kai ta kaneis ola me CSS (opos einai gia paradeigma to freestuff kai genikotera to phpBB)...

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από patriot » 14 Δεκ 2003 22:22

Και όμως γίνεται. Πώς γινόταν τον παλιό καιρό δηλ; Πριν τα css;
Στην θέση του "image" βάλε στα αλήθεια ένα image. Τόσο μεγάλο/μικρό/λεπτό/χοντρό θες να είναι το border σου.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table BORDER=0 CELLSPACING=0 CELLPADDING=0 WIDTH="100%" >
<tr>
<td BGCOLOR="#000000"><font color="#FFFFFF">Image</font></td>
</tr>
</table>
Άλλαξε το χρώμα (#000000 = μαύρο) σε ότι θες. Επίσης αν θες το κομμάτι του χρώματος (BGCOLOR="#000000") πέτα το από κει (column) και βάλε το στο <tr> (row) ή στο <table> (table). Τα υπόλοιπα κομμάτια (BORDER=0 CELLSPACING=0 CELLPADDING=0) μην τα πειράξεις. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις το width='100%" σε ότι σε βολεύει.
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από Cha0s » 15 Δεκ 2003 01:46

ayto den prokite gia border tis HTML alla gia mpakalistiko tropo me images kai cells....

tetious tropous ksero kai ego ena soro... big deal...

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από patriot » 15 Δεκ 2003 10:21

Ναι, αλλά αυτός ο μπακαλίστικος τρόπος έχει 1 σπουδαίο ατού. Το παιδί ζήτησε να είναι συμβατός με όλους τους browsers όχι με ποια γλώσσα θα γίνεται. Και έπειτα αν δεν ξέρει πώς γίνονται τα borders σημαίνει ότι είναι σχετικά αρχάριος. Να μην του δώσω ιδέες; Και ας το κάνει αυτός όπως θέλει. Τον υποχρέωσε κανείς να κάνει με αποκλειστικά html;
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
greek_manager
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1243
Εγγραφή: 21 Οκτ 2002 19:01
Τοποθεσία: Back to Greece
Επικοινωνία:

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από greek_manager » 15 Δεκ 2003 21:02

kai afto pou egrapses esy file patriot, HTML EINAI ;)
aka thkouk
Football Manager - H ελληνική κοινότητα
παιχνιδια στρατηγικης - Παίξε Δωρεάν

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από patriot » 15 Δεκ 2003 21:05

Είπα εγώ ότι δεν είναι; :o
Ας είναι ότι θέλει....
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
greek_manager
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1243
Εγγραφή: 21 Οκτ 2002 19:01
Τοποθεσία: Back to Greece
Επικοινωνία:

Μοzilla, Internet Explorer και Dreamweaver

Δημοσίευση από greek_manager » 15 Δεκ 2003 21:07

patriot έγραψε:...Το παιδί ζήτησε να είναι συμβατός με όλους τους browsers όχι με ποια γλώσσα θα γίνεται.... Τον υποχρέωσε κανείς να κάνει με αποκλειστικά html;
Έτσι όπως το γραψες, εγώ αυτό κατάλαβα...
Anyway ίσως έκανα λάθος, απλά το πόσταρα για να μην μπερδευτεί κάποιος που δεν ξέρει...
aka thkouk
Football Manager - H ελληνική κοινότητα
παιχνιδια στρατηγικης - Παίξε Δωρεάν

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες