Αρχικοποίηση Array από objects για να το βλεπουν όλες οι φόρμες

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
katerinaaa
Δημοσιεύσεις: 109
Εγγραφή: 28 Ιαν 2010 12:46

Αρχικοποίηση Array από objects για να το βλεπουν όλες οι φόρμες

Δημοσίευση από katerinaaa » 01 Ιουν 2017 23:34

Καλησπέρα,
έχω κάποια θεματάκια με μια εργασία που έχω να κάνω σε java.

Έχω ένα μενού (MainMenu.java), μια φορμα προβολής μαθημάτως (displayCourses.java) και μια φόρμα για επεξεργασία/προσθήκη μαθήματος (EditCourse.java).

1. Το πρώτο πρόβλημα που έχω είναι ότι δε ξέρω πως να αρχικοποιήσω τα μαθήματα έτσι ώστε να μπορώ να τα δω σε όλες τις σελίδες. Προς το παρών τα έχω στον constructor της displayCourses. Αλλά δε θα υπάρξει θέμα αν πάω στην Edit και ξαναγυρίσω στη display ? εννοώ δε θα αρχικοποιηθούν πάλι ? Πρέπει να φτιαχτεί ξεχωριστή κλάση για την αρχικοποίηση ?

Κώδικας: Επιλογή όλων

        ArrayList courseList = new ArrayList();
        courseList.add(new Course(counter+1,1,"Introduction to Algorithms")); 
        courseList.add(new Course(counter+2,1,"Artificial Intelligence 1")); 
        courseList.add(new Course(counter+3,2,"Artificial Intelligence 2")); 
 
2. Για να κάνω επεξεργασία/προσθήκη μαθήματος θα πρέπει να περάσω όλο το array από τα objects, με άλλη μια παράμετρο πχ. operation και στο κλείσιμο από το popup να κάνω refresh όλα τα jtables ?

Μπορείτε να με βοηθήσετε ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΥΓ:Έχω επισυνάψει τα αρχεία μου (σε txt μορφή)
Συνημμένα
MainMenu.txt
(4.2 KiB) Μεταφορτώθηκε 27 φορές
EditCourse.txt
(7.08 KiB) Μεταφορτώθηκε 30 φορές
displayCourses.txt
(24.57 KiB) Μεταφορτώθηκε 33 φορές
Course.txt
(923 Ψηφιολέξεις) Μεταφορτώθηκε 29 φορές

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες