[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

ActionScript και Flex Προγραμματισμός

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

ALR
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1712
Εγγραφή: 09 Απρ 2005 17:30

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από ALR » 27 Μάιος 2006 15:11

Dear Filter απίστευτο! Έβαλα ένα εικονικό email , συμπλήρωσα το θέμα και το κείμενο μέσα και ήρθε στο email Μου , εμφανιζόμενος ώς αποστολέας ο baba@gida.com :P

Μα καλά, πως λειτουργεί αυτό το scriptaki ;

Ερώτηση1 : Όταν στέλνει ο αποστολέυς το email, μπορούμε να προσθέσουμε ένα back button;

2: Μπορούμε αυτό το php script να το χρησιμοποιήσουμε σε συνδιασμό απλής φόρμας σε html σελίδα αντί για flash σε html ; Αν ναί, με ποιον τρόπο ; Στο action απλώς λέμε να χρησιμοποιήσει το sendmail.php ;

3: Μπορούμε να επεκτείνουμε τη φόρμα , προσθέτοντας πεδία checkbox , σαν ερωτηματολόγιο ας πούμε, όπου ο επισκέπτης θα συμπληρώνει τσεκάρωντας και σε άλλες περιπτώσεις γράφωντας την απάντηση σε μικρά text area . Όλα αυτά μπορούν να έρθουν στο email μου; Θέλει έξτρα κώδικα στην php φαντάζομαι..

Thank you! Φοβερή φάση, ακριβώς ότι έψαχνα!


PS: Με τα Ελληνικά όντως υπάρχει πρόβλημα, τα βγάζει αλαμπουρνέζικα.

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από Expl0it » 29 Μάιος 2006 10:03

1. Ναι δεν είναι τίποτα να βάλεις ένα back button.

2. Ναι δεν είναι πρόβλημα να το χρησιμοποιήσεις και με απλή html απλά θέλει κάποιες ρυθμίσεις.

3. Και βέβαια μπορείς να προσθέσεις όσα πεδία θέλεις. Έγώ την λογική έδωσα απο εκεί και πέρα κάνει ο καθένας ότι θέλει.
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
angelos79
Δημοσιεύσεις: 180
Εγγραφή: 24 Φεβ 2003 02:30
Τοποθεσία: Αθήνα

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από angelos79 » 04 Ιούλ 2006 02:23

Πραγματικά εξαιρετική δουλειά και πολύ χρήσιμη.

Μήπως υπάρχει κάποια λύση για τα Ελληνικά που δεν φαίνονται στο mail?

Ευχαριστώ

ALR
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1712
Εγγραφή: 09 Απρ 2005 17:30

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από ALR » 03 Αύγ 2006 16:39

Εμένα φαίνονται κανονικά. Μήπως υπάρχει πρόβλημα με την κωδικοποίηση;

Εφάρμοσα την φόρμα σε html σελίδα και τώρα το πρόβλημα μου είναι η δημιουργία μιας σελίδας thank you αφού ο χρήστης πατήσει αποστολή. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Ευχαριστώ πολύ.
Γίνονται πραγματάκια

Άβαταρ μέλους
damian007
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 04 Αύγ 2006 14:25
Επικοινωνία:

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από damian007 » 04 Αύγ 2006 23:26

Κώδικας: Επιλογή όλων

Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "mail.otenet.gr" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in c:\Inetpub\wwwroot\test.php on line 2
εχω και εγω το ιδιο προβληματακι με τον bilio λιγο help?

Κώδικας: Επιλογή όλων

[mail function]
; For Win32 only.
SMTP = mail.otenet.gr ; for Win32 only
smtp_port = 25
sendmail_from= damian***.**@gmail.com ; for Win32 only

; For Win32 only.
;sendmail_from = damia***.**@gmail.com

; For Unix only.  You may supply arguments as well (default: "sendmail -t -i").
;sendmail_path =

; Force the addition of the specified parameters to be passed as extra parameters
; to the sendmail binary. These parameters will always replace the value of
; the 5th parameter to mail(), even in safe mode.
;mail.force_extra_parameters =
το php.ini το εχω κανει ετσι!

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από Expl0it » 23 Αύγ 2006 07:31

Κώδικας: Επιλογή όλων

[mail function]
; For Win32 only.
SMTP = mail.otenet.gr ; for Win32 only
smtp_port = 25
sendmail_from= email@otenet.gr ; for Win32 only
Εφόσον χρησιμοποιείς τον SMTP της otenet πρέπει να χρησιμοποιήσεις email της otenet ...
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
damian007
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 04 Αύγ 2006 14:25
Επικοινωνία:

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από damian007 » 23 Αύγ 2006 16:18

και αν δεν εχω μέιλ οτενετ πως θα μπορεσω να το στησω την ολη την υποθεση...
εχω 3 μέιλ στο Gmail. 1 hotmail 1 yahoo mail .com oxi .gr....
καμια προταση?

Άβαταρ μέλους
Leonard
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2006 18:52

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από Leonard » 09 Ιαν 2007 04:54

Θα γινω ο τεταρτος που αντι για ελληνικα ερχονται κινεζικα του στυλ:

πολυ καλο

Μπορει ο δημιουργος να ριξει λιγο φως παραπανω και για εμας, την μειονοτητα της κινας;

;)

Άβαταρ μέλους
theodor
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 26 Αύγ 2004 03:25

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από theodor » 11 Ιαν 2007 23:14

Παιδιά είναι πολύ απλό.
Στα properties του κάθε textbox επιλέξτε Embed.. και τσεκάρετε τους ελληνικούς χαρακτήρες : Greek (674)glyphs.


Κατεβάστε το τροποποιημένο .fla αρχείο.
Συνημμένα
sendmail_el.rar
sendmail_el
(7.67 KiB) Μεταφορτώθηκε 836 φορές

Άβαταρ μέλους
Leonard
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2006 18:52

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από Leonard » 11 Ιαν 2007 23:17

theodor έγραψε:Παιδιά είναι πολύ απλό.
Στα properties του κάθε textbox επιλέξτε Embed.. και τσεκάρετε τους ελληνικούς χαρακτήρες : Greek (674)glyphs.


Κατεβάστε το τροποποιημένο .fla αρχείο.
εγω το ειχα δοκιμασει.

κατσε να δω παλι.

σε linux server το δοκιμασες;

Άβαταρ μέλους
Leonard
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2006 18:52

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από Leonard » 11 Ιαν 2007 23:23

μπα τα ιδια παλι.. παντως το embed ειναι το πρωτο που κανει ο καθενας νομιζω

ΞΏΞΏΞΏΞΏ

---------------------------
Mail sent by: Ο&#8222;Ξ&#181;Ο&#402;Ο&#8222; <ΞΏΞΊ>

παρομοιο προβλημα και εδω

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 921#245921

johntei
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 20 Αύγ 2007 11:09

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από johntei » 28 Αύγ 2007 15:18

Πράγματι δεν εμφανίζονται τα Ελληνικά με τίποτα. Μάλλον φταίνε οι ρυθμίσεις των Ελληνικών που έχει το κάθε μηχάνημα αλλίως δεν εξηγείτε.

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από vassilism » 28 Αύγ 2007 21:31

Expl0it συγχαριτήρια και σ΄ευχαριστούμε πολύ γιαύτο το tutorial.
Συνέχισε έτσι.

emtemt
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 05 Ιαν 2008 04:44

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από emtemt » 05 Ιαν 2008 04:50

kalimera paidia,
neos sto forum, vrika ti lysi sta ellinika meta apo para para poly psaximo,
gia opoion tin xreiazetai as akolouthisei tis odigies:
http://www.pat-burt.com/adobe-flash/how ... e-refresh/

manolol
www.manolol.com/index2.html

kingbill
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 15:06

[AS2] Mail Form Using FLASH + PHP

Δημοσίευση από kingbill » 01 Απρ 2008 16:11

σε εμενα δουλευει μια χαρα αλλα αργει παρα πολυ να το στειλει για ποιο λογο αργει τοσο

Απάντηση

Επιστροφή στο “ActionScript και Flex Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες