male vs female

Ας χαλαρώσουμε και λίγο... Aς κουτσομπολέψουμε μια σταλιά, ας πούμε και κανένα ανέκδοτο!

Συντονιστές: theiapythia, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pritanis
Δημοσιεύσεις: 187
Εγγραφή: 01 Ιαν 2003 23:10
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

male vs female

Δημοσίευση από pritanis » 04 Δεκ 2003 19:25

Ένας διαφορετικός τρόπος να προσεγγίσουμε τους δυο οργασμούς. Του άντρα και της γυναίκας
http://www.nexicom.net/~gthomson/org/orgasm.htm

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

male vs female

Δημοσίευση από Expl0it » 04 Δεκ 2003 19:45

Πολύ καλό !!! χΑχΑΧαΧΑχΑχαΧΑΧ

Ερώτηση όμως !!! Ο οργασμός τον γυναικών που παρουσιάζει το site είναι όταν προσποιούνται ή όταν είναι αληθινός.... ??? :kaloe: :kaloe: :lol:

Άβαταρ μέλους
cracker
Δημοσιεύσεις: 417
Εγγραφή: 01 Δεκ 2003 11:50

male vs female

Δημοσίευση από cracker » 04 Δεκ 2003 20:16

και μετά μας λένε οι γυναίκες ότι δεν είναι το ευννοούμενο απο το θεό φύλλο. χμμμ αλήθεια αυτό με την δόνηση της σελίδας πως έγινε; φλασ;

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

male vs female

Δημοσίευση από Expl0it » 04 Δεκ 2003 20:17

Όχι... :wink: Javascript !!!

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="JavaScript1.2">
<!-- Begin

function shakemore&#40;n&#41; &#123;
if &#40;self.moveBy&#41; &#123;
for &#40;i = 15; i > 0; i--&#41; &#123;
for &#40;j = n; j > 0; j--&#41; &#123;
self.moveBy&#40;0,i&#41;;
self.moveBy&#40;i,0&#41;;
self.moveBy&#40;0,-i&#41;;
self.moveBy&#40;-i,0&#41;;
         &#125;
      &#125;
setInterval&#40;"", 10000&#41;;
for &#40;i = 15; i > 0; i--&#41; &#123;
for &#40;j = n; j > 0; j--&#41; &#123;
self.moveBy&#40;0,i&#41;;
self.moveBy&#40;i,0&#41;;
self.moveBy&#40;0,-i&#41;;
self.moveBy&#40;-i,0&#41;;
   &#125;
&#125;
setInterval&#40;"", 10000&#41;;
for &#40;i = 15; i > 0; i--&#41; &#123;
for &#40;j = n; j > 0; j--&#41; &#123;
self.moveBy&#40;0,i&#41;;
self.moveBy&#40;i,0&#41;;
self.moveBy&#40;0,-i&#41;;
self.moveBy&#40;-i,0&#41;;
   &#125;
&#125;
&#125;
&#125;

function shake&#40;n&#41; &#123;
if &#40;self.moveBy&#41; &#123;
if &#40;n >10&#41; &#123;
shakemore&#40;n&#41;
&#125;
else&#123;
for &#40;i = 15; i > 0; i--&#41; &#123;
for &#40;j = n; j > 0; j--&#41; &#123;
self.moveBy&#40;0,i&#41;;
self.moveBy&#40;i,0&#41;;
self.moveBy&#40;0,-i&#41;;
self.moveBy&#40;-i,0&#41;;
&#125;     
    &#125;
      &#125;
   &#125;
&#125;


// End -->

Άβαταρ μέλους
Nkapa
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 872
Εγγραφή: 22 Απρ 2002 16:38
Τοποθεσία: Μυτιλήνη
Επικοινωνία:

male vs female

Δημοσίευση από Nkapa » 05 Δεκ 2003 09:14

Ρε 'σεις έβγαλα τα μάτια μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
Youli
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1586
Εγγραφή: 29 Δεκ 2000 01:00
Τοποθεσία: Στο ηρωικό Τριπιτσούνι

male vs female

Δημοσίευση από Youli » 05 Δεκ 2003 10:58

Ναι... :roll: χμμ... :roll:

Απο αυτόν τον κώδικα, λείπει ένα βασικό if για να γίνει ο γυναικείος οργασμός... δεν ξέρω αν με πιάνετε.. :wink: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

male vs female

Δημοσίευση από EneMe » 05 Δεκ 2003 13:02

Παλιό αλλά καλό! :wink:
georgia έγραψε:Απο αυτόν τον κώδικα, λείπει ένα βασικό if για να γίνει ο γυναικείος οργασμός... δεν ξέρω αν με πιάνετε.. :wink: :lol: :lol:
Αν και δεν ξέρω από scripts.... Πότε να σε περιμένω; :kaloe: :kaloe: :hammer: :hammer:

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3510
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

male vs female

Δημοσίευση από aguila21 » 05 Δεκ 2003 13:15

georgia έγραψε:Ναι... :roll: χμμ... :roll:

Απο αυτόν τον κώδικα, λείπει ένα βασικό if για να γίνει ο γυναικείος οργασμός... δεν ξέρω αν με πιάνετε.. :wink: :lol: :lol:
Έχεις δίκιο για το if.
IF η γυναίκα δεν είναι ανοργασμική;then "Έχει οργασμό";else "Έχει κρεβατομουρμούρα"!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
peli_savet
Δημοσιεύσεις: 480
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2003 20:44
Τοποθεσία: Wonderland!

male vs female

Δημοσίευση από peli_savet » 05 Δεκ 2003 17:40

Filter έγραψε:Όχι... :wink: Javascript !!!

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="JavaScript1.2">
<!-- Begin

function shakemore&#40;n&#41; &#123;
if &#40;self.moveBy&#41; &#123;
for &#40;i = 15; i > 0; i--&#41; &#123;
for &#40;j = n; j > 0; j--&#41; &#123;
self.moveBy&#40;0,i&#41;;
self.moveBy&#40;i,0&#41;;
self.moveBy&#40;0,-i&#41;;
self.moveBy&#40;-i,0&#41;;
         &#125;
      &#125;
setInterval&#40;"", 10000&#41;;
for &#40;i = 15; i > 0; i--&#41; &#123;
for &#40;j = n; j > 0; j--&#41; &#123;
self.moveBy&#40;0,i&#41;;
self.moveBy&#40;i,0&#41;;
self.moveBy&#40;0,-i&#41;;
self.moveBy&#40;-i,0&#41;;
   &#125;
&#125;
setInterval&#40;"", 10000&#41;;
for &#40;i = 15; i > 0; i--&#41; &#123;
for &#40;j = n; j > 0; j--&#41; &#123;
self.moveBy&#40;0,i&#41;;
self.moveBy&#40;i,0&#41;;
self.moveBy&#40;0,-i&#41;;
self.moveBy&#40;-i,0&#41;;
   &#125;
&#125;
&#125;
&#125;

function shake&#40;n&#41; &#123;
if &#40;self.moveBy&#41; &#123;
if &#40;n >10&#41; &#123;
shakemore&#40;n&#41;
&#125;
else&#123;
for &#40;i = 15; i > 0; i--&#41; &#123;
for &#40;j = n; j > 0; j--&#41; &#123;
self.moveBy&#40;0,i&#41;;
self.moveBy&#40;i,0&#41;;
self.moveBy&#40;0,-i&#41;;
self.moveBy&#40;-i,0&#41;;
&#125;     
    &#125;
      &#125;
   &#125;
&#125;


// End -->

tha mporouse aftos o kwdikas na mpei sto flash?

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

male vs female

Δημοσίευση από Expl0it » 05 Δεκ 2003 17:44

Ναι αλλά γιατί μπερδεύετε το Flash με την Javascript :wink:

Άβαταρ μέλους
peli_savet
Δημοσιεύσεις: 480
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2003 20:44
Τοποθεσία: Wonderland!

male vs female

Δημοσίευση από peli_savet » 05 Δεκ 2003 18:21

egw den to mperdevw katholou...
poly apla kserw oti javascript me actionscript exoun polles omiotites alla exoun kai alles toses diafores...!opote einai logiko na rwtaw mipws kai mporei na mpei sto flash... den nomizeis? :wink:

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

male vs female

Δημοσίευση από Expl0it » 05 Δεκ 2003 18:47

Μπορεί να μπεί σε μορφή javascipt έαν το κάνεις απο κάπου import όχι αν το γράψεις σαν actionscript... :wink:

Άβαταρ μέλους
peli_savet
Δημοσιεύσεις: 480
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2003 20:44
Τοποθεσία: Wonderland!

male vs female

Δημοσίευση από peli_savet » 05 Δεκ 2003 19:21

import ws ti?kai pws? mendiaferei afto...an mporeis na kaneis ena TUT se fasi sto board Flash tha to ektimousa poly!!! :P

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

male vs female

Δημοσίευση από Expl0it » 05 Δεκ 2003 19:47

οκ !! Κάτι θα φτιάξω !! 8)

Άβαταρ μέλους
peli_savet
Δημοσιεύσεις: 480
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2003 20:44
Τοποθεσία: Wonderland!

male vs female

Δημοσίευση από peli_savet » 05 Δεκ 2003 19:56

thanks!!!


p.s.: Filter posa thank u souxw pei simera?? :o :lol: :lol: :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρά κι Ανάλαφρα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες